Author |
Topic |
|
Golconda
Average Member
Serbia
567 Posts
Member since 23/08/2019 |
Posted - 05/02/2021 : 17:52:50
|
GOLCONDA / JULIJA knjiga #22 (epizode 64-66)
Dragi prijatelji, nova Julija #22 je pred vama!
U 22. knjizi pronaći ćete epizode Noć dijamanata, Porodične tajne i Smrt preko žice. Od danas u prodaji na standardnim mestima i preko našeg sajta, putem kojeg ostvarujete i besplatnu dostavu na području Srbije.
Podsećamo, promo cena je 1.250 dinara, a kasnije 1.500.
A kako smo mi poznati po tome da vrlo pažljivo osluškujemo glas svog čitalaštva, od ove knjige, promo period produžavamo sa 15 na mesec dana i tako će ostati do daljnjeg!
🎩 Uživajte, vaša Golconda
|
FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB |
Edited by - Golconda on 05/02/2021 17:55:26
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2474 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Edi B
Average Member
Croatia
800 Posts
Member since 21/05/2020 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Posted - 06/02/2021 : 01:32:26
|
quote: Originally posted by Golconda
A kako smo mi poznati po tome da vrlo pažljivo osluškujemo glas svog čitalaštva, [b]od ove knjige, promo period produžavamo sa 15 na mesec dana i tako će ostati do daljnjeg!
🎩 Uživajte, vaša Golconda
Toooo Golkondjani! Svaka cast! Bravo! Jos jednom ste me odusevili time sto pokazujete da vam je stalo do svojih citatelja i dobre komunikacije sa njima i ulepsali mi dan !
|
|
|
koze123
Average Member
930 Posts
Member since 05/11/2018 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Posted - 07/02/2021 : 05:46:19
|
quote: Originally posted by koze123
Goinže kupi neku Juliju. Posebno ovu. Sad imaš još jedan razlog!
Imam tri trobroja Julije, ne moze se ispratiti bas sve, pored Magicnog, Prica, Creepy Past, Darvina i francuskih albuma. Julija ce morati tu da ostane kratkih rukava. |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4342 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 10/02/2021 : 16:50:37
|
samo cu reci savo katalina...konacno...elem,govorio sam vise puta sta fali izdanjima golkonde (boneli opus) da bi se mogla smatrati perfektnim a to je bez uvrede bojanu jakovljevicu koji je taj posao radio bila priprema za stampu..jer uvek je bio trag nazubljennja na crtezu sem kada u oblacicima nema uopste teksta sto je samo pokazatelj da je bojan jakovljevic covek koji zna dosta oko pripreme ali nije profesionalac i ne zna neke finese da bi se izbegla problematika krzavog crteza odnosno blaga nazubljenja i crtez automatski nije ni ostar kako bi trebalo biti....savo katalina je posao uradio maestralno i ovo je sada savim druga dimenzija...moze se uzivati u crtezu na pravi nacin,bez nazubljenja i crteza slabe ostrine...
ostavite sava da radi i ubuduce vasa izdanja...sa njim u ekipi vasa izdanja su perfektna |
|
|
plavi
Junior Member
425 Posts
Member since 10/05/2002 |
Posted - 12/02/2021 : 11:10:58
|
quote: Originally posted by dzoni
samo cu reci savo katalina...konacno...elem,govorio sam vise puta sta fali izdanjima golkonde (boneli opus) da bi se mogla smatrati perfektnim a to je bez uvrede bojanu jakovljevicu koji je taj posao radio bila priprema za stampu..jer uvek je bio trag nazubljennja na crtezu sem kada u oblacicima nema uopste teksta sto je samo pokazatelj da je bojan jakovljevic covek koji zna dosta oko pripreme ali nije profesionalac i ne zna neke finese da bi se izbegla problematika krzavog crteza odnosno blaga nazubljenja i crtez automatski nije ni ostar kako bi trebalo biti....savo katalina je posao uradio maestralno i ovo je sada savim druga dimenzija...moze se uzivati u crtezu na pravi nacin,bez nazubljenja i crteza slabe ostrine...
ostavite sava da radi i ubuduce vasa izdanja...sa njim u ekipi vasa izdanja su perfektna
Da, a sve što je trebalo uraditi je ne prebacivati bitmap u grayscale. Sitnica koja pravi veliku razliku u kvalitetu.
Mada mi nije jasno zašto je onda i Darvin nazubljen, a radio ga je Sava? Korice su perfektne, pa je možda on radio samo njih, dok je unutrašnje strane neko "stručno" upisivao u fotošopu umesto u indizajnu i prebacio u grayscale.
Verovatno nikada nećemo saznati
|
|
|
jasar123
Starting Member
81 Posts
Member since 22/02/2008 |
Posted - 12/02/2021 : 17:42:07
|
quote: Originally posted by plavi
quote: Originally posted by dzoni
ostavite sava da radi i ubuduce vasa izdanja...sa njim u ekipi vasa izdanja su perfektna
Da, a sve što je trebalo uraditi je ne prebacivati bitmap u grayscale. Sitnica koja pravi veliku razliku u kvalitetu.
Mada mi nije jasno zašto je onda i Darvin nazubljen, a radio ga je Sava? Korice su perfektne, pa je možda on radio samo njih, dok je unutrašnje strane neko "stručno" upisivao u fotošopu umesto u indizajnu i prebacio u grayscale.
Verovatno nikada nećemo saznati
Nema Darvin nazubljenja, on je imao malo zamrljan crtež.
Sitna nazubljenja postoje U Juliji i Pričama,u Magičnom ih nema i zato je on najkvalitetnije Golcondino izdanje (dodatni plus i zbog boneli formata).
Nadamo se da ih više neće biti ni u Pričama i Juliji i onda možemo da kažemo da su im izdanja savršena. |
|
|
|
Topic |
|