Onak kipar koji nije dovrsio posao iza Texa je pobjegao glavom bez obzira kada je ugledao rendzera sa Winchesterkom. Valjda ima bijesnih musterija pa...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Jedino što ne ide u prilog ovom izdanju u odnosi na sva druga je papir koji guši crtež. I dizajn mi je čudan što se menja, sa tekstom te dole žuto, te gore levo. Zasad imam prva dva broja, ostale ću krenuti da nabavljam.
Papir je odličan. Puno bolje izgleda nego na sjajnom bijelom papiru.
+1 I meni je bolje ovo malo umirenije nego ono sjajno.. I Texova kosulja manje bode u oči svojim zutilom.. Čast Libellusu ali ovo nije nista losije u ovoj formi.. a jeftinije bar 5x..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Jedino što ne ide u prilog ovom izdanju u odnosi na sva druga je papir koji guši crtež. I dizajn mi je čudan što se menja, sa tekstom te dole žuto, te gore levo. Zasad imam prva dva broja, ostale ću krenuti da nabavljam.
Sad sam išao pogledati ovo za naslov i stvarno je tako. Nisam ni skužio do sada, to dovoljno govori koliko mi je naslovnica bitna. Ja sam u potpunosti zadovoljan ovim izdanjem. Još samo da novi broj dođe i kod mene na kioske.
Papir je odličan. Puno bolje izgleda nego na sjajnom bijelom papiru.
Ne mogu da se složim, meni tamo kolor dolazi do potpunog izražaja, a ovde baš slabo što se toga tiče. No cena mi u potpunosti odgovara i to mi je ovde najvažniji faktor -leži mi ovakav papir za Klasik koji je više retro, ali u potpunosti razumem zašto nekima čak i više odgovara.