forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor maxi 41 - Odjel Omega
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 17:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by Duke Zill

Ekipa, od petka me nije bilo na forumu i vidim da još traju nepotrebni komentari i prepucavanja. Pa čemu to?
Čovjek izgubi volju čitati tuđa mišljenja i izraziti svoje, kad svako malo izbiju prepirke i padnu ružne riječi
Trebali bi hvaliti ili kritizirati strip, a ne jedni druge zbog različitih mišljenja.

Pa još samo da to objasnimo ovim četverogodišnjacima... Pardon, četrdesetogodišnjacima koji odmah grizu ako ne pišemo hvalospjeve Zagoru, našoj zvijezdi vodilji, ljubičici bijeloj kao da smo u Sjevernoj Koreji... 😉

Apsolutno ste u pravu. Čitam Zagora od svoje šeste godine (znači već 38 godina), imam čitavu kolekciju od više izdavača, bio mi je jedan od omiljenih junaka. Ali to ne znači da ne smem da kažem su mi nove naslovnice sranje, a sve priče posle JA sage debilne. Moje mišljenje, a svakome ostavljam da mu se sviđa ono što mu se sviđa.

S obzirom kakve riječi kritičari koriste u svojim "kritikama" onda se i same kritike i "kritičari" mogu ocijeniti isto takvim riječima.
Ajde, budite pravi pa nam pokažite kako to treba "pisati" i "crtati" Zagora.
Budite malo opširniji i pokažite da ste bolji od Burattinija, Zamberlettija, Ruju-a, Sediolija, Piccinellija,...
Pokažite svoj raskošni talent s obzirom da imate i tako raskošne i vrhunske "kritike".
Valjda se ne bojite nas "ćoravih, imbecilnih, glupih, zagriženih balavaca".

Sloboda govora i mišljenja valjda s elemetima vrijeđanja i omalovažavanja vrijedi u oba smjera. Ili, ipak možda ne.

Ovo što si napisao nema veze sa nikakvom logikom. Toliko od mene.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 14/03/2021 17:15:46
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 17:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leKrava

po ovome ispada da ne smijes ni reci da ti se ne svidja hrana koju narucis ako ne znas napraviti bolju, da knjiga ili film ne valjaju ako ne znas napisati/napraviti bolje ili da auto nevalja itd. smjesno.

To bi bilo to. Sve rečeno.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/03/2021 : 17:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Znači u prijevodu samo uzaludan trud oko biti "svakom loncu poklopac", mada ti taj status i tako od nikoga nije bio ugrožen.

To znači da si napisao gomilu gluposti i netočnih pretpostavki od toga da komentiram strip koji nisam pročitao i da pljujem redovno po Zagoru jer sam umislio da sam ga prerastao do toga da čitam mange, superheroje i slično... E kad si sa svakom svojom pretpostavkom promašio ceo fudbal onda se hvataš na fore o loncima i poklopcima...

Edited by - sumohrvat on 14/03/2021 17:31:22
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/03/2021 : 17:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znači u prijevodu samo uzaludan trud oko biti "svakom loncu poklopac", mada ti taj status i tako od nikoga nije bio ugrožen.

To znači da si napisao gomilu gluposti i netočnih pretpostavki od toga da komentiram strip koji nisam pročitao i da pljujem redovno po Zagoru jer sam umislio da sam ga prerastao do toga da čitam mange, superheroje i slično... E kad si sa svakom svojom pretpostavkom promašio ceo fudbal onda se hvataš na fore o loncima i poklopcima...

Pisao sam općenito. A ti se umiješ'o ko veget.
Što ti misliš da si jedini na forumu i da se sve vrti oko tebe ?
Momak spusti se na zemlju, nosom ćeš oblake proparati.

Edited by - logo111 on 14/03/2021 18:01:48
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1092 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 14/03/2021 : 18:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Niti hoću niti mogu nekome braniti da piše što hoće na ovom forumu ili bilo gdje. Niti itko mora meni nešto "dokazivati".
Tu i tamo ću probat vam "zasoliti" i "dignut živac".

Jer na kraju krajeva "mišljenja/kritike" koje su osvanule u ovoj temi i temi novog Tex MAX-ja su mi nebitne.
Znam, da me teško možete iznenaditi da napišete nešto što nije u duhu omalovažavanja i vrijeđanja.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 18:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Samo ti kenjkaj, dosadni čovječe.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 18:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Niti hoću niti mogu nekome braniti da piše što hoće na ovom forumu ili bilo gdje. Niti itko mora meni nešto "dokazivati".

Jer na kraju krajeva "mišljenja/kritike" koje su osvanule u ovoj temi i temi novog Tex MAX-ja su mi nebitne.
Znam, da me teško možete iznenaditi da napišete nešto što nije u duhu omalovažavanja i vrijeđanja.

Većina ljudi nije nikoga omalovažavala, već je napisala da im se ne sviđa naslovnica/strip. To što ti to ne umeš da prihvatiš je tvoj problem. Navikni se da drugi ljudi imaju drugačije mišljenje ili parametre po kojima ocenjuju kvalitet nečega. A i kroz tvoje postove provejava omalovažavanje, čisto da smo i to spomenuli.

Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2353 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 14/03/2021 : 18:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Znači, ne smijem ni reći da je ovaj crossover sa Flashom ajmemajko, osim crteža koji je iznenađujuće dobar
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 18:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Samo ti kenjkaj, dosadni čovječe.

Prestani sa ovim.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/03/2021 : 18:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Stalno izvrcete teze i pišete nešto što nitko nije rekao.

Dakle još jednom - kritika je uvijek dobra došla, ali ovdje se to radilo o kritici stripa kojeg u tom trenutku nitko nije imao u rukama. I to je bezveze.

To je "pljuvanje radi pljuvanja" - ali uostalom što se ja zamaram, ako Vas to veseli samo dajte. Što se mene tiče možete popljuvati i neki budući strip koji će izaći za koju godinu, kao da je bitno.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/03/2021 : 19:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Duke Zill

Ekipa, od petka me nije bilo na forumu i vidim da još traju nepotrebni komentari i prepucavanja. Pa čemu to?
Čovjek izgubi volju čitati tuđa mišljenja i izraziti svoje, kad svako malo izbiju prepirke i padnu ružne riječi
Trebali bi hvaliti ili kritizirati strip, a ne jedni druge zbog različitih mišljenja.

Pa još samo da to objasnimo ovim četverogodišnjacima... Pardon, četrdesetogodišnjacima koji odmah grizu ako ne pišemo hvalospjeve Zagoru, našoj zvijezdi vodilji, ljubičici bijeloj kao da smo u Sjevernoj Koreji... 😉

Sory ali u zadnje vreme dosta kenjas.. Smiri doživlja. otkazat če ti cuka..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/03/2021 : 19:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by marcho

Kad se već spominju naslovnice... Svaka, ama baš svaka Piccinelijeva naslovnica je milijardu puta bolja od bilo kojeg Ferrijevog drhtavog uratka još tamo od kraja devedesetih... Amen.
Zagor se zadnjih nekoliko godina napokon približio Texu kvalitetom kad su naslovnice u pitanju.

Definitivno!!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/03/2021 : 19:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
logo111 moja podrzka..
Treba ovim Zagor lika kenjavcima zatvoriti gu*bice..
Ocekujem ban sa veseljem da odmorim od dežurnih seratora po Zagorovim autorima..
Smucili ste mi citanje bas svakog 2 Zagora.. Predite na Fibra forum pa kenjajte Marku ako imate muda sto objavljuje bedastoče u 80% programa.. Aj bok gnjavatori..

Edited by - teller on 14/03/2021 19:19:19
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 19:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ti truješ omladinu promovirajući Komandanta Marka, Bleka i Kapetana Mikija...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 19:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Telleru, smanji doživljaj i pazi na izražavanje.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21118 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 14/03/2021 : 19:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote

vrh!!!!!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1092 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 14/03/2021 : 19:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Većina ljudi nije nikoga omalovažavala, već je napisala da im se ne sviđa naslovnica/strip. To što ti to ne umeš da prihvatiš je tvoj problem. Navikni se da drugi ljudi imaju drugačije mišljenje ili parametre po kojima ocenjuju kvalitet nečega. A i kroz tvoje postove provejava omalovažavanje, čisto da smo i to spomenuli.

Ispričavam se svima koje sam omalovažavao i uvrijedio svojim upisima.
Nije mi bila to namjera. Potrudit ću se ubuduće da mi se to ne događa prilikom mojih upisa/primjedba/kritika na kritike/mišljenja/upise koja smatram neprimjerenim, površnim ili mi se čine da nekog ili nešto omalovažavaju ili vrijeđaju.
Mada za razliku od tebe ipak mislim da "većinu" koju spminješ je ipak "manjina".
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/03/2021 : 19:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Većina od te manjine kojoj si se obraćao.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/03/2021 : 20:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

Znači, ne smijem ni reći da je ovaj crossover sa Flashom ajmemajko, osim crteža koji je iznenađujuće dobar

Ne znam tko, sto i gdje se moze govoriti, a i nije me to briga, no ovaj crossover koji si spomenuo jest u najmanju ruku bas ajmemajko. Ali donjet ce to dovoljno novca tamo gdje i treba, neovisno sto ja i ti, ili netko drugi mislili...
Crtez je stvarno efektan priznajem, pa cu ga i ja sigurno kupiti, jbg. jednom kad ga Libellus prevede i objavi.

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 14/03/2021 20:14:49
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2353 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 14/03/2021 : 20:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Ne znam tko, sto i gdje se moze govoriti, a i nije me to briga, no ovaj crossover koji si spomenuo jest u najmanju ruku bas ajmemajko. Ali donjet ce to dovoljno novca tamo gdje i treba, neovisno sto ja i ti, ili netko drugi mislili...
Crtez je stvarno efektan priznajem, pa cu ga i ja sigurno kupiti, jbg. jednom kad ga Libellus prevede i objavi.

Nakon pročitanog, izgleda mi ka reklamni letak za kaufland
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/03/2021 : 20:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Da.. ja trujem mlade losim stripovima..
Ali se i cjeli život na poslu borim da mlade sacuvam od drugih jos zamisli gorih poroka..
Valjda to netko gore vidi pa se mi usmili kad Petru svetom zakucam na vrata..

Klincima kad prohodaju treba odmah u ruke staviti Mausa i Tehnooceve.. Prije nego jih netko otruje esse gesse naivom..

Edited by - teller on 14/03/2021 20:25:28
Go to Top of Page

Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts

Member since 05/08/2018

Posted - 14/03/2021 : 20:42:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dexters a Private Message  Reply with Quote
Koji je to porok gori od mikija i blekija? Heroin...možda
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/03/2021 : 20:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Nakon pročitanog, izgleda mi ka reklamni letak za kaufland

Je, malo, priznajen. Sarena laza, nekvalitetna panceta druge klase i stare kisele paprike u staklenci na snizenju... Ali efektno nacrtano.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/03/2021 : 20:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dexters

Koji je to porok gori od mikija i blekija? Heroin...možda

Pitat cu ovih dana ovih par starih dzanketa po kvartu, jel im se prividaju dikod Essegesse likovi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/03/2021 : 21:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pisao sam općenito. A ti se umiješ'o ko veget.
Što ti misliš da si jedini na forumu i da se sve vrti oko tebe ?
Momak spusti se na zemlju, nosom ćeš oblake proparati.

Nisi pisao općenito, ne izmišljaj...
U prvom komentaru si doslovno imenom, točnije nickom prozvao kolegu Going Goinga...
Poslije si se isključivo obraćao meni kopirajući moje postove i pišući
"TI" i "TI I TEBI SLIČNI"... Ili si i upozoravajući na moje pravopisne greške u stvari mislio općenito 😂😂😂😂 Kada nekome govoriš u drugom licu jednine onda ne govoriš općenito, ne lupetaj jer osim što ispada da imaš potpuno krive predrasude ispadaš i lažov 😉

Edited by - sumohrvat on 14/03/2021 21:34:06
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000