forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Americko izdanje Zagora!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/03/2021 : 12:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
D.J. bio sam nesto busy oko auta, pa tek sam sad malo pogledao taj kickstarter program,nesto sam nacuo prije, ali vidim to je financiranje projekta od strane interesenata .
Doduse i ja sam zainteresiran za ovaj strip, pa kako bih se mogao naknadno ukljuciti ili uplatiti za svoj primjerak?
Hvala! :-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 13/03/2021 : 16:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
@ D.J.

Planiraš li možda izdavati još nekog Dragonera u boji?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Gru
Average Member

839 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 13/03/2021 : 21:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
Evo mi danas došlo iz SNK Tex Patagonia, Zagor American Odyssey i Dragonero Threat to the empire i prelistao sve. Naravno, izdanje Zagora odlično kao i uvijek, kod Texa Frisenda u A4 fantazija, jedino kod preslistavanja Dragonera imam zamjerku što nema zemljovida.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2021 : 23:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leKrava

i to ce biti zanimljivo za viditi ako bude obojano u njegovome dosadasnjem stilu.

Da, stil je njegov, ali se fino uklapa u Ferrijev crtez, kao i njegovo bojanje Ferrijevih originala za Alien Saga i In the Jaws of Madness.

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/03/2021 : 23:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leKrava

Kakva je sansa da izdas ovaj Zagor/Flash i Dylan Dog/Batman crossover posto su prikladniji za americko trziste od naseg?

Ja bih to volio izdati! Pitao sam DC Comics i to sam i rekao. Oni su mi rekli da ako oni nece biti zainterserirani to izdati da cemo se dogovoriti. Jos ne znaju sto ce uciniti.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 00:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

D.J. bio sam nesto busy oko auta, pa tek sam sad malo pogledao taj kickstarter program,nesto sam nacuo prije, ali vidim to je financiranje projekta od strane interesenata .
Doduse i ja sam zainteresiran za ovaj strip, pa kako bih se mogao naknadno ukljuciti ili uplatiti za svoj primjerak?
Hvala! :-)

Da, odlican je Kickstarter! Ja sam znao za njega od kad je krenuo, ali se nikad nisam u to usudio upustati. Posto je Tex Kickstarter financiranje uspjesno zavrsilo, knjiga ce biti izdata i poslat cu primjerke u ex-Yu na uobicajena mjesta. Za Zagora se nadam boljem odazivu na Kickstarteru iz ex-Yu, a radi besplatnog ekskluzivnog poklona koji ce ici uz knjigu samo na Kickstarteru (ako dosegnemo odredenu cifru) bit ce pogotovo vrlo zanimljivo. Inace taj poklon nece biti samostalno u prodaji nigdje, niti ce imati barcode, bit ce samo za poklon ljudima koji su kupili knjigu u kampanji na Kickstrateru E to bi bila ironija, da Zagor Kickstarter ne uspije, a Tex je. A nista, morao bi krenuti izdavati Texa, i prestati Zagora, svima na sram.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 00:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

@ D.J.

Planiraš li možda izdavati još nekog Dragonera u boji?

Da si me pitao prosli mjesec rekao bih da su trenutno male sanse, ali sad je odgovor da, jedino ako Zagor ne kiksa na Kicksteru! Ne ove godine jer vec imam neke druge stvari isplanirane, ali kasnije da.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 00:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

Evo mi danas došlo iz SNK Tex Patagonia, Zagor American Odyssey i Dragonero Threat to the empire i prelistao sve. Naravno, izdanje Zagora odlično kao i uvijek, kod Texa Frisenda u A4 fantazija, jedino kod preslistavanja Dragonera imam zamjerku što nema zemljovida.

E to je dobar prijedlog za Dragonera! Ispravit cemo to u drugoj knjizi.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

leKrava
New Member

280 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 14/03/2021 : 09:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

Da, stil je njegov, ali se fino uklapa u Ferrijev crtez, kao i njegovo bojanje Ferrijevih originala za Alien Saga i In the Jaws of Madness.

Totalno sam zaboravija na te, vjerovatno jer ne obracam previse pozornosti na ove koje nisu Rubinijeve :)
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/03/2021 : 10:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, odlican je Kickstarter! Ja sam znao za njega od kad je krenuo, ali se nikad nisam u to usudio upustati. Posto je Tex Kickstarter financiranje uspjesno zavrsilo, knjiga ce biti izdata i poslat cu primjerke u ex-Yu na uobicajena mjesta.

Financiranje je koliko vidim za Texa zavrsilo. Moje pitanje jeste ako nisam sudjelovao u financiranju svejedno mogu doci do primjerka. Nece biti kolicinski ograniceno samo ne one koji su sudjelovali?
Otprilike velis kad dolazi u Zgb u SNK da znam rezervirati?
Tnx!😉

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 14/03/2021 : 15:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Da, odlican je Kickstarter! Ja sam znao za njega od kad je krenuo, ali se nikad nisam u to usudio upustati. Posto je Tex Kickstarter financiranje uspjesno zavrsilo, knjiga ce biti izdata i poslat cu primjerke u ex-Yu na uobicajena mjesta.

Financiranje je koliko vidim za Texa zavrsilo. Moje pitanje jeste ako nisam sudjelovao u financiranju svejedno mogu doci do primjerka. Nece biti kolicinski ograniceno samo ne one koji su sudjelovali?
Otprilike velis kad dolazi u Zgb u SNK da znam rezervirati?
Tnx!😉

Da, bit će Texa i za ostale. Šaljem stampariji fajlove u ponedjeljak. Poslat ću ih u Zagreb početkom 6. mjeseca, tako da imaš vremena. Hvala.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/03/2021 : 17:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Evo prijatelji, ovdje su naslovnice slijedece Zagor knjige (nase 11te!) koja kao i Tex ide preko Kickstartera. Well-Bee je obojao oba dvije. I za Rubinijevu i za Ferrijevu imali smo sirovi sken originala. Ovo je naše regularno izdanje u boji.
Kickstarter počinje za 7 dana, u nedjelju. Detalji za koji dan...

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/03/2021 : 17:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ferri (s Well-Beejevom bojom):

www.epicentercomics.com

Edited by - D.J. on 15/03/2021 17:48:52
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/03/2021 : 18:21:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
A jebate.....
Samo mi ža ekipe koja kupi Rubinijevu naslovnicu a unutra ga zaskoči Donatelli
Ajde napravi printeve Rubinija(na matu:)).
Zagor leti?

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 15/03/2021 18:24:38
Go to Top of Page

leKrava
New Member

280 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 15/03/2021 : 19:01:53  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
vidim zasto se nekima naslovnica nece sviditi, meni je super, svidja mi se kompozicija, svidja mi se sto Zagor nije preko cijele stranice i svidja mi se "pretjerivanje" s nindžama.
Jedino sto bih promjenio je kod bojanja tamo gdje Zagorova noga udara nindžu u prsa, onaj dio za koji nisam siguran da bi trebao biti dio cizme, pobojao bih u ljubicasto da ne izgleda ko da se cizma rastopila :)

Inace ovome stripu se veselim jer je to Zagorov strip koji sam najvise zapamtio iz djetinjstva (bar jedan dio).
U to vrijeme kad se strip ili kupio na kiosku ili si se mjenjao za stripove ja sam zamjenom dobio na ivici ponora i bija sam totalno zbunjen, prvi put sam vidio Zagora i debeljka u zatvoru, upecatljivi neprijatelj, nidže i ta neka mala spravica koju ima debeljko.
Uzasno sam tija procitati nastavak ali nastavak kao i brojeve ispred niko nije imao.
Tek sam u extri uspija procitati cijelu pricu al zato mi je na ivici ponora ostala najzapamcenija epizoda jer me uvik zanimalo sta se tu desava i kako se zavrsava.

Edited by - leKrava on 15/03/2021 19:02:43
Go to Top of Page

leKrava
New Member

280 Posts

Member since 21/01/2016

Posted - 15/03/2021 : 19:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send leKrava a Private Message  Reply with Quote
Ok kad bolje pogledam izgleda da je to zid iza, al da svakako bi tu ili pobojao drugacije ili povukao crnu liniju da izdvoji malo vise ako se to zid vidi.

Edit:
Ja sam corav, povlacim sve sta sam reka, to je noga cizma od naprid ne znam sta mi je bilo da sam gleda ko da je sa strane

Nis toliko o tome, sad jos da vidimo sto je dodatni goal za kickstarter

Edited by - leKrava on 15/03/2021 23:01:23
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/03/2021 : 19:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Interesantan izbor.
Kao klincu mi ova prica bila prva u kojoj se bas osjetila depresija i bezizlaznost kad su se nasli u zatvoru.
Ferrijev cover ima noviju dimenziju sa novim kolorom,moderna se sudarila sa klasikom.
Koliko bu to stranica prosim lepo gospon'?

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/03/2021 : 19:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
ah taj rubini
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 15/03/2021 : 20:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Vrhunski Rubini!
Ova kolicina Nindzi me podseca na Milerovog Derdevila kad se bori protiv Ruke ili Sake ili kako su vec preveli ili na Nindza Kornjace kad se bore protiv Stopala.
Go to Top of Page

Gru
Average Member

839 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 15/03/2021 : 21:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Zagor leti?

Ako mogu nindže, zašto ne bi i Zagor?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/03/2021 : 08:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Millerovska naslovnica, taman za americko trziste.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10927 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 16/03/2021 : 09:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
nadam se da ce cestiti d.j. jednog dana objediniti rubinijeve naslovjice u neku knjizicu
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/03/2021 : 15:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

nadam se da ce cestiti d.j. jednog dana objediniti rubinijeve naslovjice u neku knjizicu

E moj Kaspere, da samo znas koliko si pogodio moj plan!!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/03/2021 : 15:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Ali detalji plana su ono sto je daleko najbolje! Objasnim za koji dan. Ako me niste voljeli ranije, uskoro budete!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/03/2021 : 15:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kasper

E moj Kaspere, da samo znas koliko si pogodio moj plan!!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000