Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
anto
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/02/2021 : 20:34:14
|
quote: Originally posted by going going
Ah, uvek se preznojim kad vidim da je Shaner nesto pisao na Fibra, stanje na skladištu! ![](icon_smile_big.gif)
Je l ste citali ove Trillove Poslednje praznike? Kakav je strip? Nije me nesto interesovao, tako da ga nisam ni nabavljao, tako da mi je ovaj Shanerov upis olaksanje! Nije naveo nista sto sam zeleo da nabavim.
+1 na ceo post |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
petarStripovi10
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1196 Posts
Member since 03/12/2014 |
|
Shaner
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
7429 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 18/02/2021 : 22:53:33
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by going going
Ah, uvek se preznojim kad vidim da je Shaner nesto pisao na Fibra, stanje na skladištu! ![](icon_smile_big.gif)
Je l ste citali ove Trillove Poslednje praznike? Kakav je strip? Nije me nesto interesovao, tako da ga nisam ni nabavljao, tako da mi je ovaj Shanerov upis olaksanje! Nije naveo nista sto sam zeleo da nabavim.
+1 na ceo post
Zato ja i pišem, da se vi znojite. ![](icon_smile_cool.gif)
Ja sam Praznike uzeo na neviđeno zbog autorskog dvojca, ali nisu me baš oborili s nogu. Nekakav križanac Samih i Hombrea. Zanimljivo, ali nije masthevuša.
quote: Originally posted by petarStripovi10
quote: Originally posted by Shaner
Posljednji praznici
Kod Fibre je nestao, al još se može nabaviti
Naravno da može. Zato ja i obavještavam tu, da svi pohitaju u trgovine. ![](icon_smile.gif)
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
Edited by - Shaner on 19/02/2021 07:38:35 |
|
Ernie Pike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Ernie_Pike.jpg)
Croatia
2874 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 18/02/2021 : 23:01:55
|
Vidio sam Altai & Jonson i Crvenog gospodara u Hoću knjigu u Bogovićevoj (u podrumu). Bile su tu i 2 knjige Ljubavi i raketa, ali nisam stigao pogledati koje dvije. |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 19/02/2021 : 09:10:25
|
quote: Originally posted by Shaner Ja sam Praznike uzeo na neviđeno zbog autorskog dvojca, ali nisu me baš oborili s nogu. Nekakav križanac Samih i Hombrea. Zanimljivo, ali nije masthevuša.
+1 (kao da sam ja napisao) . |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 05/03/2021 : 12:37:13
|
Super za Sterna;verovatno će ove godine izaći i druga knjiga. |
|
borg
Senior Member
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2282 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 16/03/2021 : 11:41:14
|
Čini mi se da je jedan manje naslov na listi rasprodanih. Jel to pao neki reprint ili se meni samo učinilo? |
Resistance is futile. |
|
RaoulDuke
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Raoul Duke.jpg)
Croatia
454 Posts
Member since 02/05/2016 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27137 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Hajo
Senior Member
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1895 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 16/03/2021 : 19:03:16
|
quote: Originally posted by jaki
Ne ide ti baš logika![](icon_smile_big.gif)
Čovjek želi reći da je prvi reprint rasprodan, a ovo je već drugi reprint. ![](icon_smile_big.gif) |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
borg
Senior Member
Serbia
2282 Posts
|
Hajo
Senior Member
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1895 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 16/03/2021 : 21:15:37
|
quote: Originally posted by borg
quote: Originally posted by Markos
Da, to je reprintano.
Pa što kriješ ![](facepalm.gif)
Nikakve najave/objave...
Nerijetko biva tako. ![](icon_smile_tongue.gif) |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 28/03/2021 : 15:14:42
|
vreme je za reprint,ali i za Pacijenta;slažeš li se Dario? |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Posted - 28/03/2021 : 19:09:18
|
vreme je za reprint,ali i za Pacijenta;slažeš li se Dario?
Za Pacijenta svakako! A za reprint puštam Marku da odluči. ![](icon_smile_big.gif)
P.S. Nego, zamisli turu Kolorki: Le Boucherov Pacijent, Pedrosino Zlatno doba, drugi diptih Sterna, novi Prado, Gipijev i Critoneov Aldobrando i Trondheimov i Alfredov Castelmaure.
|
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11902 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/03/2021 : 22:12:25
|
quote: Originally posted by Shaner
vreme je za reprint,ali i za Pacijenta;slažeš li se Dario?
Za Pacijenta svakako! A za reprint puštam Marku da odluči. ![](icon_smile_big.gif)
P.S. Nego, zamisli turu Kolorki: Le Boucherov Pacijent, Pedrosino Zlatno doba, drugi diptih Sterna, novi Prado, Gipijev i Critoneov Aldobrando i Trondheimov i Alfredov Castelmaure.
Stvarno bi bila prelepa tura! Ja sam se pretplatio na Komikovo izdanje Zlatnog doba, ali svejedno prelepo. A Prada i Alfreda jako volim. Dobro je pa nabavih Dane sto nestaju na vreme (na leto prosle godine) i idalje sam pod utiskom tog stripa.
Prebrzo mi se rasprodaju stripovi (pricam iz perspektive kupca, ne izdavaca naravno) mozda treba razmisliti o povecanju tiraza za neke potencijalne hit naslove ili izuzetno kvalitetne naslove. Ili nek se cepaju reprinti, volim i to. To je dobra metoda takodje. Ali se nazalost ne reprintuje bas sve sto valja a rasprodalo se. |
|
borg
Senior Member
Serbia
2282 Posts
Posted - 28/03/2021 : 22:36:34
|
Pa Dani koliko su nahajpovani su se iznenađujuće sporo rasprodali. Pune dve godine (osim ako nije išao reprint da ne znam)
|
Resistance is futile. |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11902 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/03/2021 : 22:39:19
|
quote: Originally posted by borg
Pa Dani koliko su nahajpovani su se iznenađujuće sporo rasprodali. Pune dve godine (osim ako nije išao reprint da ne znam)
Da, tacno dve godine. Datum izlaska stripa je (proverio sam) bio 15.3.2019.
Imam ja nahajpovane stripove iz 2015. (i ranije) koje zelim da kupim i nadam se da se nece rasprodati!![](icon_smile_big.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47395 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Posted - 28/03/2021 : 23:39:19
|
Mene recimo čudi da je Berlin tako brzo rasprodan.
Nemojte mi samo reći da je to zbog toga samog stripa, jednostavno zato što se i puno atraktivniji i komercijalniji naslovi mnogo sporije prodaju ili rasprodaju.
Otkup za knjižnice mi se čini logičnim objašnjenjem.
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Posted - 29/03/2021 : 00:09:06
|
quote: Originally posted by Peyo
Mene recimo čudi da je Berlin tako brzo rasprodan.
Nemojte mi samo reći da je to zbog toga samog stripa, jednostavno zato što se i puno atraktivniji i komercijalniji naslovi mnogo sporije prodaju ili rasprodaju.
Otkup za knjižnice mi se čini logičnim objašnjenjem.
I meni. Plus što je (čini mi se) privukao i dosta ne-stripovske publike.
|
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Posted - 29/03/2021 : 00:30:29
|
quote: Originally posted by Shaner I meni. Plus što je (čini mi se) privukao i dosta ne-stripovske publike.
![](icon_smile_big.gif)
Tema je u svakom slučaju izazovna.
Zanima me kako će se prodavati i sve brojniji naslovi za ne-stripsku publiku od drugih izdavača (VBZ, Sandorf). Želim im puno sreće. Mislim da će im biti potrebna. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|