Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 31/03/2021 : 21:08:08
|
quote: Originally posted by risbozg
Za Španjolce se vračaju Sosa, Gvardiol i tko zna tko još..malo se budemo pojačali za proboj u polufinale..
Bit će teško sa Španskim borcima. Uvijek imaju jaku selekciju u tom uzrastu. |
Have mercy |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Posted - 31/03/2021 : 21:16:34
|
Englezima lagano nabijamo kompleks. Gledam sad ovaj kratki snimak uz ovu predivnu pjesmu i Englezi se nešto bune. Ako se ne varam, neki su popili i rdeči karton nakon isteka tekme? Nisam gledao meč uživo imao sam nekog biznisa pa ne znam o čemu se radilo.
|
Have mercy |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31337 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 31/03/2021 : 21:22:52
|
Naguravanje na kraju dok naši slave, Liverpoolov Jones pocrvenio! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6917 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 31/03/2021 : 21:45:27
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by risbozg
Za Španjolce se vračaju Sosa, Gvardiol i tko zna tko još..malo se budemo pojačali za proboj u polufinale..
Bit će teško sa Španskim borcima. Uvijek imaju jaku selekciju u tom uzrastu.
Bez sumnje da su uvijek među top 3 favorita, brane naslov, ali ova generacija mi se čini osjetno slabijom od one iz 2019.god. Tad su igrali Olmo, Oyarzabal, Ceballos, Fabian Ruiz, Soler, Merino, Mayoral...
Nisam gledao meč ali sjajan gol Bradarića u nadoknadi, nema boljeg načina za prolaz, a još protiv Engleza. |
loading...
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 31/03/2021 : 22:08:19
|
quote: Originally posted by izivko
Englezima lagano nabijamo kompleks. Gledam sad ovaj kratki snimak uz ovu predivnu pjesmu i Englezi se nešto bune. Ako se ne varam, neki su popili i rdeči karton nakon isteka tekme? Nisam gledao meč uživo imao sam nekog biznisa pa ne znam o čemu se radilo.
Evo i ja sad odgledao ovo sto si postavio, i vidim nekakva engleska kocoperenja... dva tri samara vratila bi ih na pocetne postavke...kako bi ih ja resetirao da sam tamo... Ali neka ih, bas mi je drago. Dobijte, pa izgubite...jos koji put. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 31/03/2021 : 23:13:48
|
Meni je Ivanušec fenomenalan, još da zna zabiti gol di bi mu bio kraj. Dečko je probojan, okomit, puca od snage i trke jedino fakat ga ne ide gol. Inače ostatak ekipe danas katastrofa, mlitavi, ispuhani, bez volje i elana, konfuzni u obrani, jako puno tehničkih grešaka do ulaska Majera koji je unio smirenost i tehničku preciznost na sredini terena. Nadam se da će biti obojica uz Petkovića spremni za Villarreal. |
Edited by - Dermentor on 31/03/2021 23:14:26 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31337 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 12/05/2021 : 08:04:39
|
Nije imao sreće, najbolji asistent Bundeslige, a prilike ni za lijek u Hr reprezentaciji, groteskna je činjenica da je lakše izboriti se za dres Elfa nego Vatrenih, pogotovo kad znamo kakve veličine igraju na bokovima kod Vatrenih. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
Posted - 12/05/2021 : 22:55:41
|
Netko ga je dobro preveslao, a naposlijetku, sam sebe najvise. Dosta je samo to sto je bio izbrisao stotinjak fotki sebe u svetom dresu, nadajuci se necem, tamo boljem... a sad? Tja, veliki problem. Po meni sam je kriv, a da nije gadna skola, jest. Osobno mi ga je jako zao. Ljudski je to reci za mladica. No ne bi mu bio u kozi, dok se promatra u ogledalu... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Posted - 13/05/2021 : 14:14:24
|
Sosino priopćenje:
Proteklih se dana u mom životu dogodilo mnogo toga što je na meni ostavilo traga, posebno na mojoj sportskoj karijeri.
Neću bježati od vlastite odgovornosti za situaciju u koju sam se doveo, iako sam u trenutku kad sam donosio odluku o svojoj reprezentativnoj karijeri vjerovao da činim ispravnu stvar.
Donio sam pogrešnu odluku i pritom ispao naivan.
Kao i svaki sportaš, i ja sam kao dijete sanjao nastupe na velikim natjecanjima. Sanjam ih i dalje, bez razmišljanja o novcu ili drugim materijalnim vrijednostima, a sanjam naravno i nastupe na europskim i svjetskim prvenstvima.
No niti u tom snu nemam iluzija da me mnogi neće shvatiti i za to ih ne krivim. Odgovornost za ovu situaciju je samo moja; od pogrešnog shvaćanja što mi komuniciraju iz Hrvatskog nogometnog saveza, pa do odluke koju sam donio, očigledno motiviran da do cilja stignem drugim, možda i kraćim putem.
Za mlađe hrvatske selekcije debitirao sam 2012. godine i odigrao 56 utakmica. Bilo je tu boljih i lošijih nastupa, ali ponosan sam na svaku utakmicu koju sam odigrao u hrvatskom dresu.
Odluka koju sam donio bila je pogrešna i za nju sam trebam snositi odgovornost. Ako Hrvatski nogometni savez i izbornici smatraju da unatoč svemu mogu pridonijeti uspjehu naših reprezentacija, ja ću se njihovom pozivu odazvati i staviti na raspolaganje.
Na kraju, ovim se putem iskreno ispričavam hrvatskoj (sportskoj) javnosti, navijačima hrvatske nogometne reprezentacije te Hrvatskom nogometnom savezu kojem zahvaljujem na strpljenju, razumijevanju i korektnosti koju su mi pokazali u ovoj situaciji.
Posrao se pa pojeo, što bi narod rekao. Ipak priznanje da je pogriješio odaje karakter što valja priznati. Sad je lopta prebačena na Savez i izbornika. Mislim da bi mu trebalo oprostiti i vratiti ga u Repku. |
Have mercy |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
Posted - 13/05/2021 : 17:39:20
|
Je. Debelo je izija govno. A sta sad? Sad kad je u blatu i mulju ne bi ga trebalo gurati dublje stapom dolje. Bar proci dalje od njega ako mu vec ne pruziti ruku da ustane iz gliba. No, koliko je sad iskren, pitanje je. Opet ga je netko savjetovao, ne radi on nista ovo sam. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 13/05/2021 : 18:46:56
|
quote: Originally posted by izivko Mislim da bi mu trebalo oprostiti i vratiti ga u Repku.
Ako nogometnom kvalitetom zavrjeđuje svakako.
Trebao bi sada imati jak motiv tj. da pokaže i jednima i drugima koliko vrijedi. |
Edited by - Peyo on 13/05/2021 18:47:23 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13249 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 14/05/2021 : 14:09:51
|
Treba dečka odmah sad povesti na Euro, najžešći su svi ovi ostali koji glume neke velike domoljube i kako oni vole HR, LOL.
|
Never leave it in the hands of the judges
|
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 14/05/2021 : 14:29:54
|
Sosa ne zaslužuje trenutno reprezentaciju niti kvalitetom jer na toj poziciji imamo bolje igrače kao što su Barišić, Bradarić, Gvardiol, a niti svojim stavom....
Domoljublje ? Da jako je bitno....bitno je koliko je nekom stalo i koliko je spreman "ginuti" za taj dres....bez toga nikad u povijesti ne bih postigli ovakve rezultate...
Sjetimo se samo Olma kad je dobio poziv za državljanstvo i da zaigra za Hrvatsku - čovjek se zahvalio rekao da je Španjolac i da želi igrati samo za svoju domovinu ma koliko god čekao na to. I to je pravi stav.
A ovaj dečec nezna "jel bi piškio ili bi kakio"....tako da mu treba poželjeti sreću ali daleko od reprezentacije.
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8611 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 14/05/2021 : 14:31:20
|
Što je najsmješnije ta hns ekipa će zamjerati dečku što je htio izabrati Njemačku i kažnjavati ga, a isti su radili na dovođenju Daniela Biloša... koje licemjerje. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 14/05/2021 : 14:41:45
|
quote: Originally posted by Tonto
Što je najsmješnije ta hns ekipa će zamjerati dečku što je htio izabrati Njemačku i kažnjavati ga, a isti su radili na dovođenju Daniela Biloša... koje licemjerje.
Da baš čudno što su pokušali da igrač hrvatskih korijena zaigra zamisli - za hrvatsku reprezentaciju.
Evo još se ne mogu načuditi ....
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3856 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 14/05/2021 : 15:24:48
|
quote: Originally posted by logo111 Domoljublje ? Da jako je bitno....
I ja sam mišljenja da kvaliteta nije presudan faktor za ulazak u krug repke. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
Posted - 14/05/2021 : 16:01:29
|
Nego sto bi trebalo? To kako se zove poriv da se igra za izabranu vrstu, bilo domoljublje, bilo hrvatstvo, nije bitno kao imenica, bitno je da je to najvaznija stavka. Tu se ide pjeske, bez misliti se. 'Na kolinima' ako treba! |
|
|
Tonto
Advanced Member
8611 Posts
Posted - 14/05/2021 : 16:15:07
|
Ubilo samira domoljublje... i ovog bilosa isto, trazio hrvatsku na globusu po aziji. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15799 Posts
Posted - 14/05/2021 : 16:19:35
|
Ubilo samira domoljublje... i ovog bilosa isto, trazio hrvatsku na globusu po aziji.
Daj gospe ti, bar udri domovini veliko slovo na pocetku rijeci kad je pises... Apropo ovih sto ih spominjes, ne bi ih ni zvao da se mene pita |
|
|
Tonto
Advanced Member
8611 Posts
Posted - 14/05/2021 : 16:27:29
|
quote: Originally posted by ivanl
Ubilo samira domoljublje... i ovog bilosa isto, trazio hrvatsku na globusu po aziji.
Daj gospe ti, bar udri domovini veliko slovo na pocetku rijeci kad je pises... Apropo ovih sto ih spominjes, ne bi ih ni zvao da se mene pita
ne patim od velikih slova, ne gnjavi me s pizdarijama. Tvoje razmisljanje je tvoje i u redu je. Ali kad mi po decku (jer je procijenio da je to bolje za njegovu karijeru) seru ti koji su doveli samira, da silvu, trazili bilosa i prodaju domoljubnu spiku o svetosti dresa tri proliva dobijem. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Posted - 14/05/2021 : 16:29:06
|
Koliko ja znam, Sosa je dvaput odbio nastupiti za Repku ko fol ozlijeđen je. Ostavio je mladu momčad na cjedilu. Možda je i bio ali vjerujem da je već tada kalkulirao s nastupima imajući na umu Elf. Pa to brisanje slika u hrvatskom dresu, kako to objasniti? A sada voli taj isti dres.
Teško će ga prihvatiti suigrači pa i navijači Repke. Mora se dokazati, kao uostalom i drugi, pa i više od ostalih, a ne odmah ga zvati i to još na Euro. Tu nema nikakve izglede pa ni one najmanje. Taman da je Ronaldo.
Pogriješio je, mlad je, treba mu oprostiti i vratiti ga. |
Have mercy |
|
|
Topic |
|