Zvao poštu info broj. Cijene su povećane.Kalkulator cijena na njihovoj stranici radi još po starim cijenama?aljkavost do neba. Reka sam im da će Tisak biti puno jeftiniji/duplo a gospođa meni mrtvo ladno;"Tisak je pod našim vlasništvom". Nevjerovatno koje pišanje po korisnicima....
PAKET-masa do 10 kg, osigurana vrijednost 100 kn 3Uručenje na adresi do 2 kgkom 39,00 kn iznad 2 kg do 5 kgkom 44,00 kn iznad 5 kg do 10 kgkom 47,00 kn Uručenje u poštanskom uredu do 2 kgkom 37,00 kn iznad 2 kg do 5 kgkom 39,00 kn iznad 5 kg do 10 kgkom42,00 kn
PREPORUČENA POŠILJKA (PREPORUKA) do 50 gkom12,30 iznad 50 g do 100 gkom13,00 iznad 100 g do 250 gkom15,00 iznad 250 g do 500 gkom18,50 iznad 500 g do 1.000 gkom22,50 iznad 1.000 g do 2.000 gkom29,00
Nije sigurno ali pročita sam da paket sada mora biti u njihovoj kutiji pa valjda ta cijena + kutija je nova cijena. ja ću pakete od ad slati kao preporučenu pošiljku.
Baš su smiješni ti poštari :D Preko aukcija ionako uzimam samo tiskanice, ili preporučene pošiljke, tj. manje bitnu i jefitnu literaturu. Znanje ima iznad 150 kn bespl. dostavu, Fibra i Šk. knjiga iznad 300 kn, itd... Isplativije mi je onda od njih kupovati, nego preko aukcija. Plus stalno su i popusti, pa ni nema neke razlike. Za knjige, one starije koje moram preko aukcija tražiti, preporučena pošiljka umjesto paketa. Plus dostava putem dostavljačke službe; to je čas posla, profesionalno i u roku. A sad i u startu uštedim oko 40 kn, po pitanju kupnje od izdavača (bespl. poštarina).
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Sad sam bio na pošti. Račun za paket od 5-10kg. je 42 kune. Ali na računu piše Popust za standardnu ambalažu je 14 kuna, tako da sam paket platio ustvari 28 kuna, šta je isto kao i prije. Sad je jedino pitanje dali će ubuduće inzistirati da se pakuje u njihove kutije.
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Sad sam bio na pošti. Račun za paket od 5-10kg. je 42 kune. Ali na računu piše Popust za standardnu ambalažu je 14 kuna, tako da sam paket platio ustvari 28 kuna, šta je isto kao i prije. Sad je jedino pitanje dali će ubuduće inzistirati da se pakuje u njihove kutije.
To sam nešto citao na njihovim stranicama, popust 14kn na stand. ambalažu, nije mi baš bilo skroz jasno, sad je malo jasnije
Elva, pa valjda bi na službenom cjeniku onda napisali da je tih 14kn opcionalno? Možda si još danas imao sreće. To iz mene progovara realistični pesimist :D
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Elva, pa valjda bi na službenom cjeniku onda napisali da je tih 14kn opcionalno? Možda si još danas imao sreće. To iz mene progovara realistični pesimist :D
Da, ne znam, i ja sam se začudio. Zapakirao sam u svoju kutiju, kao i obično, i predao na pošti. Slanje sam platio 28 kuna.
Ja ili drugi,razlike su to posrijedi. Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Sad sam bio na pošti. Nisam slao ništa samo usput pitao. Ako sam dobro razumio, ima 3 velicine kutija, kosta 10 kn. Ali je postarina 14 kn jeftinija ako se koristi njihova kutija.