Poprilično sam uvjeren da ćemo vidjeti još Supermana na ovim prostorima... Mislim da bi sljedeći naslovi bili pun pogodak u Fibrinom izdanju:
- For All Seasons - Mooreov Superman (Whatever Happened to the Man of Tomorrow + For the Man Who Has Everything + The Jungle Line) - Red Son - Secret Identity - Luthor (Azzarello/Bermejo, nisam još čitao, ali s obzirom na autore ne bi me čudilo da vidimo domaće izdanje)
Također, volio bih vidjeti i ove, iako mislim da je mala šansa:
- American Alien - Byrneov Man of Steel - Mooreov Supreme (mislim, vjerojatno nažalost nema ama baš nikakve šanse, ali eto)
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Poprilično sam uvjeren da ćemo vidjeti još Supermana na ovim prostorima... Mislim da bi sljedeći naslovi bili pun pogodak u Fibrinom izdanju:
- For All Seasons - Mooreov Superman (Whatever Happened to the Man of Tomorrow + For the Man Who Has Everything + The Jungle Line) - Red Son - Secret Identity - Luthor (Azzarello/Bermejo, nisam još čitao, ali s obzirom na autore ne bi me čudilo da vidimo domaće izdanje)
Nadam se pre ovima koji nisu objavljivani ovde znači For all Seasons i Secret Identity. Na to dodati i Secret Origin Geoffa Johnsa. Luthor mi je ko i sve od Azzarella za preskok.
Ma to je nenormalno. Drugar prodao za 40.000 dinara SC pre 2 nedelje. Iskreno, nisam ocekivao da je to tako skupo. Ima nekih nenabavljivih kad je tako?
Meni nedostaju broj 9 i 10 i ne pada mi na pamet da ga plaćam koliko ponekad mogu da se nađu. Poslednji put kad sam gledao 10 je bio 20.000 dinara.
SC ili HC? Pošto imam desetku SC, ako ovoliko košta možda bih i mogao da je se odreknem
+1 apropo ovoga,imam kolekciju cb Valijanta :ZN 1-8,MP SC 9-13,MP 15-19. A zbog problema sa prostorom,verovatno ću je prodati,jer mi je sasvim dovoljno ČK kolekcija.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
pitanje za Galada ili nekog upućenog - koliko će biti ovih knjiga,nakon Fostera?
Prate Fantino izdanje, za par dana tamo izlazi 23 (1981-1982) što će kod nas biti 22. Sledeći, 24 izlazi u decembru (1983-1984). A J.C.Murphy je radio na Valu do 2004...pa računaj. Dva godišnje Fanta izbaci otprilike.
Naručite preko našeg portala www.svetstripa.org.rs ili preko instagrama ili dođite direktno u striparnicu: TPC Šumadija Nisko prizemlje Miloja Pavlovića 9 Kragujevac
Paket šaljemo post-ekspresom, plaćanje je pouzećem. Cena poštarine za sve pakete vrednosti do 3.990 dinara je 290 dinara, a za paket čija je vrednost 3.991 dinar i više - obezbeđujemo besplatno slanje.
Volim Geoffa Johnsa, imao sam neka očekivanja od Three Jokers, ali pokušaj da se bude novi Killing Joke je naravno bio preveliki zalogaj. Nije ovo skroz loše, biće to ne sumnjam hit i ovde, ali mene je blago razočarao.
Bilo je samo pitanje vremena . Meni su se Tri Džokera baš svidela, jedva čekam da pročitam opet (nije to Murov kvalitet, ali nije ni pokušaj kopije) - više od mene ovde.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Definitivno se rađa kult Betmena, da zameni Zagora.
Nemoj tu reč na kraju svoje rečenice da izgovaraš tako olako. Sad će tri strane topika da ispišu zagoreli kako je on bolji od tamo nekog Betmena. Ne brinite, niko vam ga neće oteti...