Ma meni ne odgovaraju ovakve depresije, jednom sam ovo pročitao i nikad više...
Ceo forum hvali Blast kao nešto vanserijsko, no ako je jako depresivno možda i zaobiđem - nije mi do toga u zadnje vreme. Povremeno nešto može, mada videćemo...
Ceo forum hvali Blast kao nešto vanserijsko, no ako je jako depresivno možda i zaobiđem - nije mi do toga u zadnje vreme. Povremeno nešto može, mada videćemo...
I kod mene slična priča. U više navrata sam probao, ali mi zavir nikad nije sjeo dovoljno, niti me zainteresovao da nabavim strip, a možda i griješim, ne znam.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
I kod mene slična priča. U više navrata sam probao, ali mi zavir nikad nije sjeo dovoljno, niti me zainteresovao da nabavim strip, a možda i griješim, ne znam.
Blast je remek delo. Zaista je mračan, "težak" i tužan, ali i sam život je ponekad takav. Ovo je stip koji ne treba zaobići...
Depresivan nije bas pridjev koji bih vezao uz ovaj strip, prije bih rekao tjeskoban ili mracan. Svagdanja borba je blize depresivnom, sto opet ne umanjuje njenu izvrsnost. Blasta necu duplirati posto je onaj kvartet meni sasvim dobar, ali pozdravljam ovo izdanje
Upravo tako. Kada je izasla (samo) prva knjiga procitao sam je, ali nisam znao sta da si mislim, ni o stripu, ni o glavnom junaku. Kada su izasle sljedece i ponovno sam procitao prvu, sve je padlo na plodno tlo. Strip je vec klasika bi se moglo reci, mada je i dalje prilicno svijez, nov.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See