imam jedno pitanje za znalce: postoji li neko izdanje dark knight returns sa detaljnim anotacijama? ono, beleske, citati, fusnote - strana po strana, slika po slika? ili sajt mozda?
Mislim da nema. Znam da postoje takva izdanja Sandmana i Watchmena, ali TDKR mislim da nisu izbacivali.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
imam jedno pitanje za znalce: postoji li neko izdanje dark knight returns sa detaljnim anotacijama? ono, beleske, citati, fusnote - strana po strana, slika po slika? ili sajt mozda?
Tynion IV, koji trenutno piše serije Batman i Joker (ili, za ovu drugu, možda bi trebalo reći: Gordon) nakon dvogodišnje pripreme krenuo je konačno sa svojom novom DC Black Label serijom: The Nice House on the Lake. Bit će 12 nastavaka, a prvi je jednostavno od-li-čan. Postapokaliptični hororac smješten u sadašnje vrijeme, koji se najvećim dijelom bazira na interakciji upletenih likova. Sve je na svom mjestu, od ideje priče, samih dijaloga i promišljanja likova, do odličnog španjolskog crtača Alvara Martineza.
To je onaj što piše Something is killing the children koji su mi se jako svidjeli. Znači, treba provjerit. Ali treba prvo sacekad da vise toga izađe, ovako svesku po svesku je teško pratit, sve zaboravim do idućeg mjeseca
Zapravo se slažem s tobom. Ali to samo znači da je 99% filmova i serija, napravljenih prema stripovima, loše. Dok je postotak dobrih strip predložaka znatno veći.
Početkom 2000-ih američka strip industrija bi se vjerojatno urušila u svojoj nerentabilnosti da 2 velika izdavača tada nisu shvatili da su im stripovi i ljudi koji ih rade, prvenstveno scenaristi, najjeftiniji izvor ideja za Hollywood.
[Edit] First chapter ima online. Na jednom forumu s magazinima (onima s ne baš legalnim downloadom), ali ga više ne mogu pronaći. Release date za UK je 17.06., a za USA 1.07.2021.
Sad Bonelli mora povući potez s Čikom i Gručom.... Zašto ne biti progresivan...Mogao bi i Tiger Jack u vlak, bio je u zabludi kad je bio mlad, šta da ne, oprašta mu se jedna avantura. Em je manjina...divota.