forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 776

goodpaso
New Member

Serbia
179 Posts

Member since 03/05/2020

Posted - 05/06/2021 : 22:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send goodpaso a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Da li u modernizam spada i sve češća tema silovanja u ovim novijim epizodama?

ista prica kao i kod Dilan Doga,
jednostavno novi crtaci,novi duh,multimedija,internet,film
odvajaju se od izvorista a i pitanje kako ce nasa deca kad izadje Zagor broj 1056 da kazu kako Zagor nema duha kao brojevi ispod 700
a i malo nostalgija cini svoje
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 06/06/2021 : 13:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ovo je pocetak mini evropske odiseje jel tako?
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1078 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 06/06/2021 : 13:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ovo je pocetak mini evropske odiseje jel tako?

Da. Samo još uvijek ne znam kako će ta odiseja točno izgledati.
Prvo je bilo govora o nekoliko priča različitih scenarista i crtača, a onda je bilo rečeno da je to zapravo jedna petodjelna epizoda.
Može li netko reći što na kraju bude?
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14178 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/06/2021 : 15:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nema Zagor urednika za pisanje odiseja. Za totreba imati imaginacije i kreativnosti, a toga više nema kod Zagora.

Odiseja od 5 epizoda? Neka, hvala. To nije odiseja, nego učenički izlet.
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1078 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 06/06/2021 : 16:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Možda sam ja krivo shvatio priču o petodjelnoj epizodi. Zbunjen sam oko toga, tako da je sve moguće.
Ipak se nadam da to bude 5 različitih priča koje čine jednu mini odiseju.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7805 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 06/06/2021 : 16:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

Scenarij: Jacopo Rauch
Crtež: Raffaele Della Monica
Naslovnica: Alessandro Piccinelli

Sa ovim bi trebao izaci i 672 bis od buratinija i mangiantinija...covjek u bijegu..na 96 stranica..
E sad, kakve on ima veze sa europskom turnejom, nemam pojma..

Edited by - zlatan bihac on 06/06/2021 17:01:45
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/06/2021 : 17:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
zar mora imat veze?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 06/06/2021 : 19:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

zar mora imat veze?

Radi logicnog kontinuiteta prica. Da sada izade prica koja nema veze sa E odisejom, a Zagor vec zakoracio na nas kontinent, onda bi ispalo da on moze multivremenski biti na razlicitim mjestima.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/06/2021 : 23:18:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ziher ce iz galaksije Hellingenov mojo-duh Zagora teleportirati iz svjesnog u podsvjesno, iz jedne u drugu realnost, poigravajuci se s njim poput Q sa kapetanom Jean-Luc Picardom, dok i nas ne izlude i kao neobican dogadjaj zavrsi u arhivi kod Chis Towera, ovaj da floppy Martyn Mystereu, ovaj spremi u kakvu knjigu o atlantidi, sto godina kasnije Nathan Never kupi knjigu nadje disk, ocita ga, pokrene DNK sekvenciranje zarobljene Zagorove molekule magnetiziranu na disku i klonira ga u Alphi. Atlantidjani se vracaju, a klonirani divljak iz sume sa svojim DNK hakira i zarobi brod, upravlja atlantidskim brodom i fajta se sa akronjancima koji jos nisu naucili lekciju na Naataniju. Never-Nemo upravlja "Nautilusom" i odlaze traziti sjeverozapadni prolaz prema Andromedi.😝

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/06/2021 : 00:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Ziher ce iz galaksije Hellingenov mojo-duh Zagora teleportirati iz svjesnog u podsvjesno, iz jedne u drugu realnost, poigravajuci se s njim poput Q sa kapetanom Jean-Luc Picardom, dok i nas ne izlude i kao neobican dogadjaj zavrsi u arhivi kod Chis Towera, ovaj da floppy Martyn Mystereu, ovaj spremi u kakvu knjigu o atlantidi, sto godina kasnije Nathan Never kupi knjigu nadje disk, ocita ga, pokrene DNK sekvenciranje zarobljene Zagorove molekule magnetiziranu na disku i klonira ga u Alphi. Atlantidjani se vracaju, a klonirani divljak iz sume sa svojim DNK hakira i zarobi brod, upravlja atlantidskim brodom i fajta se sa akronjancima koji jos nisu naucili lekciju na Naataniju. Never-Nemo upravlja "Nautilusom" i odlaze traziti sjeverozapadni prolaz prema Andromedi.😝

Pa to i ne zvuci toliko lose.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2021 : 01:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WOLF-HUNTER

quote:

zar mora imat veze?

Radi logicnog kontinuiteta prica. Da sada izade prica koja nema veze sa E odisejom, a Zagor vec zakoracio na nas kontinent, onda bi ispalo da on moze multivremenski biti na razlicitim mjestima.

A kad izađe specijalac ili maksi ili almanah kako onda može biti na različitim mjestima?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/06/2021 : 09:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Ovo je zapravo dobro! :D:D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
392 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 07/06/2021 : 13:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
https://www.badtaste.it/fumetti/interviste/80-anni-di-bonelli-la-storia-e-il-futuro-di-tex-e-dampyr-intervista-a-mauro-boselli/

Boselli je najavio vise nastavaka susreta Zagora i mladog Tex Willera, prvi koji ce izaci krajem godine u 3. Tex Willerovom specijalcu, a ostali bi isto trebali izaci unutar specijalaca u buducnosti.

U 10mj na kioscima ce biti reprintana Zagorova prica Teksaški Rendžeri (ZG 362/363) koja je direktno povezana s ovim novim teamupom. Eh sad posto to ide na kioske moguce je da ce ic unutar Zagor piu (novi Maxi) edicije ciji treci broj bas u to vrijeme treba izaci, sto bi znacilo da cemo u toj ediciji vidjati i reprinte postojecih prica.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 07/06/2021 : 14:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

zar mora imat veze?

A kad izađe specijalac ili maksi ili almanah kako onda može biti na različitim mjestima?

Dok sam pisam predhodni odgovor na tvoje pitanje, ta stvar oko sporednih edicija mi je zapravo proletila kroz glavu al sam je brzo zaboravio.
Al da, to sa ostalim edicijama jeste cudno kada bolje razmislim. Pitanje je, dal se vecina maxija i specijala odvija unutar duzih pauza izmedu redovnih epizoda ili nemaju neko narocito pravilo?
Da li je onda moguce hronoloski postaviti sve epizode ukljucujuci one iz vanredovnih izdanja?
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/06/2021 : 20:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

https://www.badtaste.it/fumetti/interviste/80-anni-di-bonelli-la-storia-e-il-futuro-di-tex-e-dampyr-intervista-a-mauro-boselli/

Boselli je najavio vise nastavaka susreta Zagora i mladog Tex Willera, prvi koji ce izaci krajem godine u 3. Tex Willerovom specijalcu, a ostali bi isto trebali izaci unutar specijalaca u buducnosti.

U 10mj na kioscima ce biti reprintana Zagorova prica Teksaški Rendžeri (ZG 362/363) koja je direktno povezana s ovim novim teamupom. Eh sad posto to ide na kioske moguce je da ce ic unutar Zagor piu (novi Maxi) edicije ciji treci broj bas u to vrijeme treba izaci, sto bi znacilo da cemo u toj ediciji vidjati i reprinte postojecih prica.

Opa! Znaci bit će još Zagora i Texa! Super!
Hvala na trudu Chris.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27176 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/06/2021 : 20:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da li je onda moguce hronoloski postaviti sve epizode ukljucujuci one iz vanredovnih izdanja?

Čemu to uopće raditi?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 08/06/2021 : 02:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čemu to uopće raditi?

Sta ja znam, mozda iz ciste zafrkancije.
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
392 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 09/06/2021 : 16:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
Novi Dragonero specijalac u boji, 2.dio teamupa s Zagorom

https://www.sergiobonelli.it/dragonero/2021/06/08/albo/il-viaggio-degli-eroi-1020423/

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14178 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/06/2021 : 16:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Meeehh...
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1494 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 09/06/2021 : 16:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Zagor ko mladić. Još je i smršavio.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19115 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/06/2021 : 17:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Super naslovnica...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 09/06/2021 : 18:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
meni ovo super izgleda, nadam se da je puno bolje od proslog teamupa , taj je bio dno …
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 09/06/2021 : 21:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

meni ovo super izgleda, nadam se da je puno bolje od proslog teamupa , taj je bio dno …

Po dosad viđenome i priča i crtez mnogo vise obećavaju od prvog teamupa.🤞

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11924 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/06/2021 : 22:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by jasa

Po dosad viđenome i priča i crtez mnogo vise obećavaju od prvog teamupa.🤞

Apsolutno! Prvi je bio nista specijalno, zaboravljivi prosek. Ali ovaj drugi deo vec obecava, em ga scenaristicki potpisuje Enoch, em crta sjajni Gregorini kog sam zapazio jos na Kasidiju! Po tablama u linku stvarno crtez deluje mocno, a izgleda da ce i prica biti mocna. Brine me samo to ogranicenje od 130 strana, ali ajde.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 10/06/2021 : 03:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Ovaj crtez iskombinovan sa onim kolorom izgleda prelijepo.
Nadam se da ce prica za klasu dvije biti bolja od predhodnkg teamupa.
Imam samo jedno pitanje. Zasto je SBE toliko opsjednut ogranicavanjem stranica za svoje price? Isto kao da imaju neki cudan fetis natrpavanja naslovnica nepotrebnim informacijama. Tako ponosno prikazuju ovih 130 pagina kao da nam prezentuju skriptume besmrtnosti.
Bolja ideja je da razrade dublju pricu i naprave kraci serijal sa vise brojeva gdje se Zagi j Drago zajedno bore. Plus bogatstvo Darkwooda dozvoljava bogatu riznicu ideja. Zasto se toliko plase novih koraka?
Go to Top of Page
Page: of 776 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.02 seconds. Snitz Forums 2000