forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17835 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/06/2021 : 19:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
sva sreća da ne mogu ovo pratiti jer nema prijenosa

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8617 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/06/2021 : 20:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

1-0 je i dobar rezultat za prikazano
Koliko puta smo zaprijetili Englezima u tih 90 min? Strah me sljedećih utakmica

1:0 je realan rezultat jer nisu ni englezi nesto puno vise od nas prikazali. Po ovom njihov optimizam i price o naslovu su kao i obicno potpuno nerealni i nemaju šanse sa top reprezentacijama . Po meni nedostaje im ozbiljni veznjak.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27089 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/06/2021 : 21:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa ne znam baš...
Englezi imaju ubitačnu kontru i dobru obranu.To je dobra kombinacija za ovakva turnirska natjecanja.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8617 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 13/06/2021 : 21:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Pa ne znam baš...
Englezi imaju ubitačnu kontru i dobru obranu.To je dobra kombinacija za ovakva turnirska natjecanja.

Bumo videli... ovo danas je bilo preslabo za nekog tko pretendira na naslov.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/06/2021 : 16:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Pitanje za "sveznajućeg stručnjaka".
Neovisno o taktici Čeha, dali je moguće da Škoti neće dobiti ni bod, a pogodili su prečku i nekoliko puta su bili centimetrima blizu pogotka ?
Ono pitam za prijatelja
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/06/2021 : 20:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

Neovisno o taktici Čeha, dali je moguće da Škoti neće dobiti ni bod, a pogodili su prečku i nekoliko puta su bili centimetrima blizu pogotka ?
Ono pitam za prijatelja

Momak, ti si pglu...
Ako je tebi jedino mjerilo semafor prebaci se na atletiku radije. Nogomet je prekomplicirana igra za tebe...
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/06/2021 : 21:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Ono pitam za prijatelja

Momak, ti si pglu...
Ako je tebi jedino mjerilo semafor prebaci se na atletiku radije. Nogomet je prekomplicirana igra za tebe...

Haha....ne mjerilo su prečke .
E moj "brojacu precki i centimetara" nestima racunica pa maca popapala jezik.
Pa ti si zabava za siroke mase...😂
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/06/2021 : 22:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:

Ono pitam za prijatelja

Momak, ti si pglu...

Haha....ne mjerilo su prečke .
E moj "brojacu precki i centimetara" nestima racunica pa maca popapala jezik.
Pa ti si zabava za siroke mase...😂

Vidiš druže, nogomet je prekompliciran sport za tebe... Drži se ti sportova u kojima je bitan semafor... Imaš atletiku, skijanje, plivanje.... Toliko tvoj mozak može shvatiti. Ovo je prezahtjevno...
A nogomet ti nije tombola pa da dugoročno možeš računati na faktor sreće jer ako igraš loše kao što smo mi igrali protiv Belgije onda te neće u nedogled spašavati stative i prečke ako i dalje nastaviš igrati loše... Rezultat koji ti i genijalci poput tebe vide na semaforu može samo zavarati...
Eto, pokušavam ti pisati najpristojnije što mogu jer mi se ne leti s foruma zbog genijalca poput tebe... Ali ako se ikada sretnemo na kojem festivalu bit će mi zadovoljstvo da popričam s tobom malo manje pristojno nego što sad radim. I ne samo popričam 😑
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/06/2021 : 22:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Oho...malo bi dečec prijetio.

Ehehe....moras ti jos puno graha jesti i za nogomet i za mene 😉

Inace kad si takva "forumska mimoza" i nisi nekom dorastao za raspravu stavi ga na ignore nego sto cmizdris tu i blamiras se prijetnjama.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/06/2021 : 23:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace kad si takva "forumska mimoza" i nisi nekom dorastao za raspravu stavi ga na ignore nego sto cmizdris tu i blamiras se prijetnjama.

Nisam nešto primjetio neki tvoj smislen tekst na temu nogometa da bi mogao potkrijepiti ičim tu svoju tvrdnju o nogometnoj stručnosti... Čitanje rezultata sa semafora ne smatram pretjeranom stručnosti 😁
Nogometaše u dvadeset i sedmoj godini smatrati mladim i perspektivnima je više tragikomično nego stručno...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/06/2021 : 23:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti već imaš upozorenje, ako se ne varam? Dozovi se pameti dok je još vreme.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 14/06/2021 23:19:39
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 14/06/2021 : 23:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ti već imaš upozorenje, ako se ne varam? Dozovi se pameti dok je još vreme.

Tebi bi bilo pametnije da me prestanes proganjati po forumu jer nisam nista napravio.
I kao moderator kad vec reagiras onda to napravis prema obojici, a poglavito onom tko iznosi otvorene fizicke prijetnje. Ali ne....ti ces naravno upozoriti samo mene.
Uostalom radi sto hoces... zakljucavaj - eto kao da je vazno imati razlog kad to jedva cekas.

Edited by - logo111 on 14/06/2021 23:50:27
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25577 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 15/06/2021 : 07:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Jeste, mene baš ispunjava da bilo koga proganjam i upozoravam po forumu, možeš misliti. .

Pre bih rekao da se ponašaš upadljivo na forumu, pa upadaš u oči. Ovaj topic nisam odavno otvorio, i evo, i ovde ista priča.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14055 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/06/2021 : 18:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Nema nas nigdi...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15837 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 18/06/2021 : 18:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Najgora utakmica Hrvatske otkad pamtim...čista sramota..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4458 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 18/06/2021 : 19:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Penal je dosta kontroverzan i ne bih ga sudio

Ali nasa igra je besprizorna. Rebic i Kramaric prema ovih 135 min na Euru nisu zasluzili vise ni sekunde odigrati na turniru

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8617 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/06/2021 : 19:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Penal je dosta kontroverzan i ne bih ga sudio

Da li bi sudio prekrsaj da se ovo dogodilo na sredini terena?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27089 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2021 : 20:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ipak smo puno falili a lako primili pa rezultat i nije neočekivan.
Fali ovoj ekipi force da pritisnu duže razdoblje protivnika.
Mislim da ćemo teško biti drugi a ako Škoti polude teško ćemo i do trećeg mjesta.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14055 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/06/2021 : 20:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Jedno poluvrijeme je malo za ikakve ambicije.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/06/2021 : 20:14:54  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
sjebali ste mi tiket!
Šta je sad ovo, ne možete Češku pobjediti!??
Kome da se žalim u vezi tiketa? Bilo bi fer da mi HNS ili Luka Modrić vrate novac kojeg sam uložio (i izgubio) kladeči se na "vatrene"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27089 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2021 : 20:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Odi u Međugorje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4600 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/06/2021 : 20:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Dalic 0. Nisam nigdje vidio vezni Red sa dva igraca.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12538 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/06/2021 : 20:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Odi u Međugorje.

zašto? Jel tamo neka kladionica?
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 18/06/2021 : 22:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Moralo bi se naći mista za Oršića. Brz je, dobro probija stranu a ima i dobar šut. Bio bi veliki dobitak.

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3857 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/06/2021 : 22:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Kak je bezobrazan ovaj Schick, udarat s nosom Lovrena u lakat. Pa gdje toga ima?

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.08 seconds. Snitz Forums 2000