forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/06/2021 : 19:34:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

što me više netko nagovara da je nešto dobro za mene to više sumnjam u to.
a da se teroristi bore virusima, što trenutno nije slučaj, ne bi pomoglo nijedno cjepivo.

...jesi siguran da ovaj virus nije Kina pustila iz svog laboratorija?

I cijepio si se stoput dosad ali sad ti je ovo problem. Jasno, nisi siguran u cemu je stvar i bojis se posljedica. S druge strane mišljenja si da je sve ovo neka zavjera a da se samo cjepivo ne može u tako kratkom roku provjeriti koliko je sigurno. Ali stvari su drugačije i mnogima nejasne a još više je onih koji ne shvaćaju da danas jednostavno svijet puno brže funkcionira nego je to bilo prije samo koju godinu, a da ne govorim o desetljećima. Nekad je telefonskoj skretarici trebalo nekoliko minuta (a ranije i više) da te preko telefona spoji s ujakom u Australiji, danas je dovoljno samo okrenuti broj i ujak je na liniji. Nekad je trebalo računalu čitava soba i težilo je 30 tona, a danas to isto (ustvari puno jače i brže) računalo stane u stražnji džep i teži 30 dkg. Zar je toliko teško prihvatiti moderno doba!? Je, uvijek je tako bilo s večinom a na manjini je da se bori protiv te večine. Ali eto, tebe smeta ta manjina jer te nagovara. Ne, ne nagovara te vec ti samo navodi u kojem smjeru idemo s takvima kao ti ili bez njih.
Uživaj!

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 23/06/2021 19:39:21
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/06/2021 : 20:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Iluvator, novi si na forumu pa ta upozorima na člana pod nikom Kruger. Tip ti je žečći manipulator i fašist. Čovjek koji namjerno iskrivljuje informacije iako ih iitekako razumije. Jednom riječu ZLO U LJUDSKOM OBLIKU. Mani ga se ili postupaj kako se s takvima zvijerima postupa "đon u glavu".

Nije lijepo nekom nametati svoj stav.

Ja sam dobar s logikom pa postavljam vrlo jednostavno pitanje iliti tvrdnju ako je cjepivo sigurno što te briga ako se netko ne želi cijepiti a ako nije koji je smisao cijepiti se sa cjepivom koje ti ne može pomoći?
Uostalom i ti se sam gubiš po pitanju ove teme vezane za cijepljenje.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/06/2021 : 20:21:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

quote:
Originally posted by Kruger

Nadam se da toga ipak neće doći. U tom slučaju zbogom slobodo, nastupa svjetska diktatura.

a kao nije već?

Da, ovo jest nekakva faza pred-diktature, a ako se ovako nastavi kreće se putem diktature. No još uvijek postoji nada da je ovo sve što se događa vezano za ogromnu želju farmaceutske industrije za zaradom i da će teror ipak s vremenom splasnuti.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12799 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 24/06/2021 : 05:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://rumble.com/viwkzh-breaking-recordings-of-moderna-representative-making-horrific-admission-abo.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/06/2021 : 07:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Da se nadovežem na diskusiju iz zaključane teme ...
Stigli su finalni podatki o smrtnosti za Sloveniju za godinu 2020.
Bilo je oko 15% više smrti nego u 2019 ali:

quote:
Prosječna dob umrlih u 2020. godini za godinu dana viša nego u 2019. godini
Prosječna dob umrlih u 2020. godini bila je 79,2 godine i bila je za 1,1 godinu viša od prosječne starosti umrlih u 2019. Prosječna dob muškaraca koji su umrli u 2020. godini bila je 75,3 godine (1,4 godine viša u odnosu na 2019. godinu), a prosječna dob žena koje su umrle ove godine bilo je 82,9 godina (0,8 godina više nego 2019.).

quote:
Prerana smrtnost i dalje opada
Prijevremeni mortalitet stanovništva podatak je koji pokazuje koliki postotak ljudi koji su umrli u određenoj godini u trenutku smrti imao je manje od 65 godina. Godine 2020 tzv. prerane smrti u Sloveniji 13,7%; 19,4% muškaraca i 8,2% žena. Prije deset godina (2010.) bilo je 30,7% takvih smrtnih slučajeva među muškarcima i 12,5% među ženama.

https://www.stat.si/statweb/News/Index/9633

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 12:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

Iluvator, novi si na forumu pa ta upozorima na člana pod nikom Kruger. Tip ti je žečći manipulator i fašist. Čovjek koji namjerno iskrivljuje informacije iako ih iitekako razumije. Jednom riječu ZLO U LJUDSKOM OBLIKU. Mani ga se ili postupaj kako se s takvima zvijerima postupa "đon u glavu".

Ne manipuliraj. Čovjeka samo upozoravam tko si i što si, a on će sam dojti do zaključka i stava prema tebi.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/06/2021 : 13:25:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne manipuliraj. Čovjeka samo upozoravam tko si i što si, a on će sam dojti do zaključka i stava prema tebi.

Ja uopće nisam manipulator. Možeš upozoravati ali nije korektno širiti dezinformacije.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 13:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Srami se.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/06/2021 : 13:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Koji dio su dezinformacije? :D :D :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/06/2021 : 14:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Oh dolazi drugi sljedbenik. Dva frustrirana lika, što je momci svađali bi se malo, niste dobili pa tražite na kome ćete se iskaliti. Šteta je što postoje frustrirani ljudi.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 14:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Sreća je u svemu ovome, moj Ivice, kaj si ti sakat. Uvijek je dobra situacija kad takvi zli ljudi nisu biološki očevi i nemaju prilike odgajati vlastitu djecu.

Srami se.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2021 : 15:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

Sreća je u svemu ovome, moj Ivice, kaj si ti sakat. Uvijek je dobra situacija kad takvi zli ljudi nisu biološki očevi i nemaju prilike odgajati vlastitu djecu.

Srami se.

Ovo od strane Dosade je fašistički. Strašno.

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 15:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Srami se.

Ovo od strane Dosade je fašistički. Strašno.

A kako drugačije prema našem Krugeru...zar on uopće razumije jezik tolerancije?
On ne zaslužuje da mu se obraća drugim tonom, pogledaj kakve baljezgarije piše o Modriću. Je, Modrića nema na forumu ali svejedno ono je strašno. Tako ponižavati čovjeka je dno dna, pa sam mu onda na toj razini i odgovoril.

Edited by - BeaGea on 24/06/2021 15:30:21
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13077 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/06/2021 : 15:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
I nacisti su zabranjivali razmnožavanje hendikepiranima, tjelesnim invalidima, (sakatim), homoseksualcima itd., "nižim" narodima (Romi),
te vršili prisilnu sterilizaciju.

E, Dosada, dijeliš njihova stajališta i zalažeš se za selektivni uzgoj.
Uskratio bi "život ljudima nedostojnim života."

Have mercy
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 15:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

I nacisti su zabranjivali razmnožavanje hendikepiranima, tjelesnim invalidima, (sakatim), homoseksualcima itd., "nižim" narodima (Romi),
te vršili prisilnu sterilizaciju.

E, Dosada, dijeliš njihova stajališta i zalažeš se za selektivni uzgoj.
Uskratio bi "život ljudima nedostojnim života."

...drž se ti arbeita za svoje gospodare.
Objasnio sam zašto sam Krugeru odgovoril na ovaj način, a o tome kakav je Kruger nisam ja odlučival. To je razlika, kad ju vec sam nisi sposoban uočiti.

Edited by - BeaGea on 24/06/2021 15:56:07
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/06/2021 : 16:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Prestanite se častiti uvredama tipa fašist isl.
prvo i posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/06/2021 : 17:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Prestanite se častiti uvredama tipa fašist isl.
prvo i posljednje upozorenje.

Jesi li pročitao što mi je napisao? Nije da plačem i da bi htio kaznu za njega ali nekome napisati da je sakat i vrijeđati ga na osnovu njegove invalidnosti pa čak se i veseliti hendikepu te osobe je odvratno. Zar to ne zaslužuje barem upozorenje?
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 17:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Znal sam da nemas djecu ali da si invalid, e to prvi put cujem.

Pod sakat sam mislil da si neplodan a ne fizicki hendikepiran.

Edited by - BeaGea on 24/06/2021 17:54:19
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/06/2021 : 17:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Sparina udarila ljudima u glavu...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/06/2021 : 18:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
BeaGea, ne znam je li Kruger "sakat" (makar to po meni znači nešto drugo a tebi izgleda da je neplodan) ali ne moraš ga vrijeđati na toj razini.

Mislim, vruće je vani, a i tema zna biti vruća ali daj malo laganije jbga...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4111 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/06/2021 : 18:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

BeaGea, ne znam je li Kruger "sakat" (makar to po meni znači nešto drugo a tebi izgleda da je neplodan) ali ne moraš ga vrijeđati na toj razini.

Mislim, vruće je vani, a i tema zna biti vruća ali daj malo laganije jbga...

Iskljucivo sam aludiral na potomstvo, a neka Kruger prestane manipulirati i od mene ce dobiti apsolutnu tisinu. Vazno je samo da ne manipulira!

Evo ga na sportu i odgoviril sam mu jednom i to je to. Neka pise kaj hoce ali manipulacije na ozbiljnim stvarima mu ne mogu proci bez adekvatnog (ako treba u grubog) odgovora. Kaj je previse previse je.

Edited by - BeaGea on 24/06/2021 19:09:39
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/06/2021 : 18:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosada ajd se smiri nemoj pisati gluposti. Znam da si frustriran kad netko ne misli jednako kao ti, ne znaš uvažiti drugo i drugačije.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 25/06/2021 : 00:12:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Kukaju preko medija da je interes opao i da se ljudi odazovu, danas ekipa došla bez najave na Velesajam i nastao kaos.
Kad ne dođu plaču, kad dođu isto tako.
Nikako tom stožeru udovoljiti.
Mene nakon druge doze rame bolilo dva dana i to je to.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12799 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/06/2021 : 05:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.wsj.com/articles/are-covid-vaccines-riskier-than-advertised-11624381749

https://www.americanthinker.com/blog/2021/06/what_is_the_true_number_of_vaccinerelated_deaths.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 25/06/2021 05:56:01
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 25/06/2021 : 13:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:

Admin, daj makni ovog i njegovu glupu mržnju i uvrede. Kad se sve snizi na ovaj nivo, onda ide naprijed u tom pravcu.

Kruger piše logično i pristojno, nek se slaže sa njim ko hoće, a ti si jedan teži pacient.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000