Author |
Topic |
5ypo
Average Member
Serbia
539 Posts
Member since 09/03/2017 |
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7820 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 09/07/2021 : 09:13:08
|
dakle i dalje ništa za mene... fino, bit će više love za trošenje na godišnjem :D |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11885 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 09/07/2021 : 10:08:26
|
Čarobnjaci, priželjkujemo i nadamo se Derdevilu Chipa Zdarskog u ediciji Best of Marvel Right Now! I uopšte još Derdevila, bilo čijeg (Bendis, Brubaker, Noncenti) ali mislim da se ovaj od Chipa najbolje uklapa u novu ediciju! |
|
|
Betmen987
New Member
Serbia
187 Posts
Member since 27/10/2020 |
Posted - 09/07/2021 : 11:29:07
|
quote: Originally posted by going going
Čarobnjaci, priželjkujemo i nadamo se Derdevilu Chipa Zdarskog u ediciji Best of Marvel Right Now! I uopšte još Derdevila, bilo čijeg (Bendis, Brubaker, Noncenti) ali mislim da se ovaj od Chipa najbolje uklapa u novu ediciju!
+1 |
Neka neko izda American Vampire... |
|
|
jagodanbg
Senior Member
2914 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
knauso
New Member
299 Posts
Member since 18/12/2020 |
Posted - 10/07/2021 : 06:58:48
|
quote: Originally posted by Beren
Ako DW neće, mogli bi oni nastaviti Torgala.
Što se Tintina tiče, takođe sumnjam da im je interesantan nakon lošije prodaje DW izdanja.
Pa kad bi objavili izdanje normalne velicine mozda bi i bilo zainteresovanih. Nije tintin u originalu onako mali. Takodje, to su samo prve epizode, verovatno bi bolje isle neke kasnije, legendarne epizode. Mozda probati objaviti par proverenoh naslova, ne ici redo od prvog pa dalje
|
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2024 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 10/07/2021 : 20:48:05
|
Čarobnjaci, priželjkujemo i nadamo se Derdevilu Chipa Zdarskog u ediciji Best of Marvel Right Now! I uopšte još Derdevila, bilo čijeg (Bendis, Brubaker, Noncenti) ali mislim da se ovaj od Chipa najbolje uklapa u novu ediciju!
-1 Ja sam vise za ozbiljnije stripove. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
PaoloRivera
Average Member
Croatia
523 Posts
Member since 09/09/2014 |
Posted - 10/07/2021 : 23:40:19
|
quote: Originally posted by AleksandarN
-1 Ja sam vise za ozbiljnije stripove.
U Best of Marvel biblioteci? |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2024 Posts
Posted - 11/07/2021 : 14:22:55
|
quote: Originally posted by PaoloRivera
U Best of Marvel biblioteci?
U The Best ov Čarobne Knjige biblioteci. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12948 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 11/07/2021 : 14:36:23
|
Jesi li ikada čitao Daredevila? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2024 Posts
Posted - 11/07/2021 : 17:35:40
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Jesi li ikada čitao Daredevila?
Pokusao prvu knjigu od Fibre i batalio posle 100tinak stranica. Nije to za mene. |
|
|
PaoloRivera
Average Member
Croatia
523 Posts
Member since 09/09/2014 |
Posted - 11/07/2021 : 17:48:22
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Jesi li ikada čitao Daredevila?
Pokusao prvu knjigu od Fibre i batalio posle 100tinak stranica. Nije to za mene.
Probaj petu. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11885 Posts
Posted - 11/07/2021 : 21:31:47
|
Pa gde ces ozbiljnijeg u Marvelovoj galeriji junaka od Derdevila, Aco! Jos od Frenka Milera pa nadalje Daredevil vazi za najozbiljnijeg i , meni licno, najinteresantnijeg i najmracnijeg junaka u Marvelovom superherojskom izdavastvu. Mada moze da bude i malo opusteniji i laganiji i da opet bude bas zabavan strip kao u izvodjenju Marka Waida u izdanju Pheonix Pressa. Pogledaj malo po netu table Daredevila Chipa Zdarskog i mislim da ce te privuci.
Sto se tice stripova o Derdevilu probaj Derdevil:Zuto od Loeba i Salea (tandem koji nam je podario Betmene Dugu noc vestica i Mracnu pobedu) ima u izdanju Pheonix Pressa, stvarno je odlican strip https://alanford.co.rs/stripovi/phoenix-press/derdevil/derdevil-zuto-tvrde-korice/ I preporucujem ti seriju na Netflixu Daredevil koja je nevidjeno dobra! |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2024 Posts
Posted - 11/07/2021 : 21:52:13
|
Pa gde ces ozbiljnijeg u Marvelovoj galeriji junaka od Derdevila, Aco! Jos od Frenka Milera pa nadalje Daredevil vazi za najozbiljnijeg i , meni licno, najinteresantnijeg i najmracnijeg junaka u Marvelovom superherojskom izdavastvu. Mada moze da bude i malo opusteniji i laganiji i da opet bude bas zabavan strip kao u izvodjenju Marka Waida u izdanju Pheonix Pressa. Pogledaj malo po netu table Daredevila Chipa Zdarskog i mislim da ce te privuci.
Sto se tice stripova o Derdevilu probaj Derdevil:Zuto od Loeba i Salea (tandem koji nam je podario Betmene Dugu noc vestica i Mracnu pobedu) ima u izdanju Pheonix Pressa, stvarno je odlican strip https://alanford.co.rs/stripovi/phoenix-press/derdevil/derdevil-zuto-tvrde-korice/ I preporucujem ti seriju na Netflixu Daredevil koja je nevidjeno dobra!
Znas da nisam ljubitelj superheroja kao ni Millerovog stvaralastva. Ok, Sin City je odlican, ostalo mi se ne dopada. Posto toliko toga imam da procitam sto me zanima i mislim da ce mi trebati jos dva zivota za to, ne bih bas da trosim dragoceno vreme za nesto sto me ne privlaci. |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11885 Posts
Posted - 11/07/2021 : 21:55:59
|
Sto se tice stripova o Derdevilu probaj Derdevil:Zuto od Loeba i Salea (tandem koji nam je podario Betmene Dugu noc vestica i Mracnu pobedu) ima u izdanju Pheonix Pressa, stvarno je odlican strip https://alanford.co.rs/stripovi/phoenix-press/derdevil/derdevil-zuto-tvrde-korice/ I preporucujem ti seriju na Netflixu Daredevil koja je nevidjeno dobra!
Znas da nisam ljubitelj superheroja kao ni Millerovog stvaralastva. Ok, Sin City je odlican, ostalo mi se ne dopada. Posto toliko toga imam da procitam sto me zanima i mislim da ce mi trebati jos dva zivota za to, ne bih bas da trosim dragoceno vreme za nesto sto me ne privlaci.
U potpunosti u redu! Ali ako volis da gledas serije, onda obavezno pogledaj prvu sezonu Daredevila, odlicna zaokruzena celina. I nema superherojstine, atmosfera i prica su vise u fazonu krimi filmova 70ih i Skorsezeovog i Schraderovog preispitivanja vere, odgovornosti i nasilja. Ni ja nisam prelud za superherojstinom, ja volim dobre price pa bile one u bilo kojem zanru (osim mozda fantasy kao LOTR i Hari Poter, to mi je vec teze da svarim). |
|
|
vronski 3
Senior Member
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
|
ivan_micic
Senior Member
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
jagodanbg
Senior Member
2914 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8740 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
naker
Advanced Member
4894 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Stark
Average Member
Bosnia and Herzegovina
504 Posts
Member since 22/05/2018 |
Posted - 21/07/2021 : 19:56:28
|
Ne fali mi ništa, štaviše u zaostatku sam sa dvije zadnje ture, nego mi neobično kada odem na njihov sajt a ništa nema u najavi |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17170 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
Topic |
|