forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Nalog Zakljucan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/07/2021 : 08:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
S dijaporcima uvijek neka sranja
Gdje su bre te pare koje zaradjujete

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/07/2021 : 09:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Meni samo nije jasno kako neki likovi mogu prodavati neki strip koji su vec prodali, a da im to nije prvi put. Sta, sve im je samo u glavi, ne vode nikakve popise, ne zna se sta imaju, a cega ne?
Kuzim da ti se nesto takvo desi jedan put, ali vise puteva? Alo...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 15/07/2021 : 09:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Desi se.
Desilo se i meni 3,4 puta.
Kad imas tisuće stripova na aukciji...
Neko kupi van aukcije pa zaboraviš izbrisati strip ili neko dođe do mene pa kupi ili se jednostavno zagubi u hrpama pa ga nađeš tek poslije...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/07/2021 : 10:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
@Poli i ostali
Ovdje niko sustinu nije shvatio i nezna o cemu se radi, cini Mi se da je jedan Clan samo toliko dobar da je shvatio da ovdje nije nista jasno, i napisao ne shvatam nista,pojedinci samo tralalalala a nemaju pojma o cemu se radi.
Ovako, ja kupio kod njega tri stripa,on kaze nema dva, navodno odnio rodjak, ja kazem cekam te 15 Dana da mi se javis, cekacu jos 15 ako treba javi rodjaku nek vrati pa cemo rijesiti.
Medjutim Troja bez mog znanja i dogovora Sa mnom, vec poslao jedan koji ima i zahtijeva da mu platim 8,85€,ja naravno odbijem takav na in i strip mu vratim o svom trosku, ok, prica zavrsena, nema negativnih komentara i cao.

E sad nakon godinu Dana, on kupuje kod mene 30-tak komada znaci i ja primijetim da Sam zezno stvar i pisem odmah:

Pozdrav drug, ovaj broj lms 348 sam greskom postavio dva puta, tako da si ti osvojio naslov lms 348 a slika lms 477. Moracemo bez te aukcije ako ikako prihvatas jer ta dva primjerka ista nemam.

Original aukciju lms broj 348 je osvojio iseserin a original aukciju lms 477 Clan mirda, tako da si ti osvojio nepostojecu aukciju. Zao Mi je stvarno

Lp Elvis

Medjutim, on se vraca godinu Dana nazad, gdje ja nisam nista skrivio i gdje nije moja greska bila i kaze da Sam ja njemu scenu pravio, nisam ispostovao, te da on nece kupiti sto je osvojio.
Nadam se da je sad jasnije svima.
I opet kazem, negativne je zasluzio kako prvi, tako i drugi put.
A za onaj nepostojeci koji Sam fulao, neka on meni da jedan, ako misli da je To ok.

Edited by - bihac-una on 15/07/2021 10:15:30
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 15/07/2021 : 15:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bihac-una

@PAJDO
nema tu nikakvih prica iz poruka.
To je cudan lik, sam sebi kontra produktivan. Radi se o cistoj prepiski gdje je on prodavao, ja kupio a on nije ispostovao.
Nije mi jasno sta zeli pokazati?
Ja ga pozivam da pokaze nase Emails.
I ziva ti je istina da i drugi pricaju o njemu i njegovom vjecitom poslovnom putu, njegovim vjecnim trecim smjenama i neprespavanim nocima i ko zna sta jos ne😁

Nisam ni mislio na poruke koje ste vas dva razmjenjivali, već isključivo na našu komunikaciju.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000