ovog sam preskočio, jer sam ga čitao u Gigantu pa me zanima, da li priča završava usred stripa i na polovini stripa počinje druga priča, ili ide do kraja, pa sljedeča priča počinje u novom broju, ili kako?
Pročitao sam cijelu priču u komadu. Ovo je prvi put kod Zagora da sam čekao da izađe cijela priča. Nije mi nešto bila posebna u gigantu, tako da se sada nisam ni trudio da mi bolje legne. Bolje mi je bilo drugo čitanje "Hellingenovog nasljeđa" u redovnom izdanju.
Što se tiče nove priče u Zamberlettijevoj izvedbi, nemam neka očekivanja od nje, no primijetio sam da se Mangiantini možda malo popravio. Mislim da je crtež u rangu "Traperi iz utvrde Arrow" što je bolje od njegovih prethodnih fušarenja. Nadam se da priča i crtež budu ostali prosječni.
Nakon čitanja ove epizode mogu samo reći: I još da dodam kako mi nije jasno zašto je ovo izašlo u Gigantu, valjda epizode za gigant moraju imati izvaredan crtež, a ovdje crtež nije ništa posebno. I za kraj: Burattini ako se već ne misliš umiroviti, molim te dosta je više povratnika...(evo čitam neke stare epizode /Toninellijeva era/ i ono mislim: vidi Burattini ovog nije još vratio)
Nakon čitanja ove epizode mogu samo reći: I još da dodam kako mi nije jasno zašto je ovo izašlo u Gigantu, valjda epizode za gigant moraju imati izvaredan crtež, a ovdje crtež nije ništa posebno. I za kraj: Burattini ako se već ne misliš umiroviti, molim te dosta je više povratnika...(evo čitam neke stare epizode /Toninellijeva era/ i ono mislim: vidi Burattini ovog nije još vratio)
Kao sto rekoh u komentaru na recenziji ovu pricu je trebalo nazvati Burattinijevo ludilo a ne Thundermanovo ludilo. Jedna od najgorih prica od #600 nadalje, zajedno sa ubitacnim povratkom grofa Smirnofa koji je isto pakleno los.
Ili ste vi genialci ili ste prerasli Zagora davno. Ovo je sasvim ok priča, Bure od dva ne prijatelja od kojih jedan leti a drugi baca stijene i nije mogao napraviti bolju priču..ovo je dobro uklopio da oba pogibaju, pogotovo Markus od Thandernovih stijena.. Taj nije zeleo biti i drugi put pokopan izpod njih pa jih bacio na bivšeg prijatelja i ljuteg neprijatelja Zagora.. To je priča za 10 do 16 godina narastaj Ili je ko takvu citajte ili se klonite Zagora..video danas nekog klinaca na moru kaku je citao tog Zagora i izgleda uzivao u njemu.. I druga priča Vagilanti obecava..ako se izuzme Mangantini.. Ponekad pomislim kako bi bilo dobro danas bez stripovskih foruma i sveznajucih strip genija.. u Zagoru traze logiku a čitaju mangice, amerotangice i neke fibrice koje ni nagorem Zagoru nisu do vrha cizma sa resicama.. ..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da nije Zagor, pa još da nije Bionelli i da još košta 200-300 kuna bio bi "izvrstan SF sa fantastičnim elementima itd", a ovako je samo tek prosječni Zagor.
Da nije Zagor, pa još da nije Bionelli i da još košta 200-300 kuna bio bi "izvrstan SF sa fantastičnim elementima itd", a ovako je samo tek prosječni Zagor.
I izdavac bi trebao biti neki sa pedigrejem..ovako.. pih, jeftin kiosk izdavac sa stripovima za plažu..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
ha ha, ajde telleru predloži Markosu da Fibra izda Zagora ili Komadanta Marka od prvog broja u velikom formatu.
Bojim se da se čist i lijep esse gesse crtez ne uklapa u Markosove renomirane skrabo***ine..a jos kad se priča o borbi protiv Engleza i ratu za nezavistnost na romantičnan način.. Bojim se da je Mark predobar strip za fibrice i orkice.. Možda kad se izda sve sto ne vredi dode i Mark u Markusovu sferu interesovanja...