Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 27/07/2021 : 08:22:30
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by vronski 3
quote: Originally posted by 1Euro
bit če problem ako Srbi ikada uđu u EU pa če i oni staviti Teslu
Samo Srbi i mogu da stave Teslu jer je Tesla bio Srbin!
A u usranu EU nećemo Bogu hvala ući nikada!
Vromski ne pizdi, budi srećan šta ja ne odlučujem ko će na kovanici, stavija bi Baneta pa bi onda moga duvat koliko oćeš
na 5 kovanica stavit 5 yu crtača da vronski popizdi |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 27/07/2021 : 08:24:34
|
quote: Originally posted by Svirepi Macak
Koliko se online traži za francuski Euro salikom Asterixa?
oko 20 eura |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
leshwolsh
New Member
Serbia
272 Posts
Member since 04/06/2006 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13993 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/07/2021 : 13:18:26
|
Nisu nimalo kreativni, ja bih stavio brkove poput onih od Toma Sellecka. To bi onda asociralo na Mišu Kovača, Blaža Sliškovića i Severinu.
Za BiH bih predložio pitu i ćevape, Crna Gora gusle. Srbima bi najbolje bilo da stave jednog od modernijih sinova svih naroda i narodnosti poput Vučića, Saše Popovića, Željka Mitrovića ili Kije Kockar. Mnogi čobani bi bili oduševljeni.
Ja bih stavio Zagora. On je naše nacionalno blago. Da je Italijan, jeo bi pizzu i bio bi visok metar i žilet. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 27/07/2021 : 13:27:53
|
Kad u idućoj seriji kovanica stavimo don Anđelka Kačunka pomešćemo konkurenciju |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13993 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 27/07/2021 : 14:04:38
|
quote: Originally posted by King Warrior
Nisu nimalo kreativni, ja bih stavio brkove poput onih od Toma Sellecka. To bi onda asociralo na Mišu Kovača, Blaža Sliškovića i Severinu.
Za BiH bih predložio pitu i ćevape, Crna Gora gusle. Srbima bi najbolje bilo da stave jednog od modernijih sinova svih naroda i narodnosti poput Vučića, Saše Popovića, Željka Mitrovića ili Kije Kockar. Mnogi čobani bi bili oduševljeni.
Ja bih stavio Zagora. On je naše nacionalno blago. Da je Italijan, jeo bi pizzu i bio bi visok metar i žilet.
|
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10350 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 27/07/2021 : 14:32:49
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Glava Kerum Pismo pršut
Ja bi to.
Ma kakvi. Ako je politika:
Glava: Rojs (en face) i uokolo njegova čuvena maksima.
Pismo:
i mapa da se vidi gdje je caruje ta maksima. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 27/07/2021 : 18:35:38
|
quote: Originally posted by Peyo
Glava Kerum Pismo pršut
Ja bi to.
Pismo:
i mapa da se vidi gdje je caruje ta maksima.
Već vidin zbunjene turiste kako pitaju "What means jamio?" Nažalost te naše velikane ka šta su Kerum, Rojs, pa i Bandić ili Mamić nećemo nikad vidit na kovanicama. Tolike glave jedva stanu na frizbi. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10350 Posts
Posted - 27/07/2021 : 20:09:21
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Već vidin zbunjene turiste kako pitaju "What means jamio?"
Nije problem prevesti.
Problem je objasniti kakva je to država gdje je to moguće?
Da se kriminalac ismijava sa cijelom državom i pravosudnim aparatom? I poručuje ko vas j..., zaštićen sam pred zakonom za razliku od vas i možete mi puhat ...
I objasniti im ima li ovdje poštenih ljudi i srame li se što žive ovdje i što im djeca odrastaju u takvom okruženju. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 27/07/2021 : 20:32:59
|
Glava Kerum Pismo pršut
Ja bi to.
Pismo:
i mapa da se vidi gdje je caruje ta maksima.
Već vidin zbunjene turiste kako pitaju "What means jamio?" Nažalost te naše velikane ka šta su Kerum, Rojs, pa i Bandić ili Mamić nećemo nikad vidit na kovanicama. Tolike glave jedva stanu na frizbi.
ma par jivarosa riješe probleme s glavama |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 27/07/2021 : 22:47:43
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Već vidin zbunjene turiste kako pitaju "What means jamio?"
Nije problem prevesti.
Da se kriminalac ismijava sa cijelom državom i pravosudnim aparatom? I poručuje ko vas j..., zaštićen sam pred zakonom za razliku od vas i možete mi puhat ...
I objasniti im ima li ovdje poštenih ljudi i srame li se što žive ovdje i što im djeca odrastaju u takvom okruženju.
Ove godine je starije tatino zlato upisivalo srednju školu pa smo imali tri miseca drame i suza u kući(ženinih, njega boli kuki), dok za jednin ručkon nisan probija i zabranija baren za stolon maltretiranje sa školon. Reka san mu da me nije briga oće li upisat frizersku ili kovinotokarsku al da sa 18 očekujen da je vani. Na fakultetu ili na poslu, nije bitno, samo da je vani. A da san mu i jedan praktični savjet. Ako i misli živit ovde, nek ode vani dvi godine brat jagode ili nešto, zaradit će dovoljno za diplomu koju oće. Budala se smijala. Al to su ozbiljne teme. Ovo je tema za raspravu o kovanicama i prcanje nacionalista |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 27/07/2021 : 23:52:53
|
Nije problem prevesti.
I objasniti im ima li ovdje poštenih ljudi i srame li se što žive ovdje i što im djeca odrastaju u takvom okruženju.
Ove godine je starije tatino zlato upisivalo srednju školu pa smo imali tri miseca drame i suza u kući(ženinih, njega boli kuki), dok za jednin ručkon nisan probija i zabranija baren za stolon maltretiranje sa školon. Reka san mu da me nije briga oće li upisat frizersku ili kovinotokarsku al da sa 18 očekujen da je vani. Na fakultetu ili na poslu, nije bitno, samo da je vani. A da san mu i jedan praktični savjet. Ako i misli živit ovde, nek ode vani dvi godine brat jagode ili nešto, zaradit će dovoljno za diplomu koju oće. Budala se smijala. Al to su ozbiljne teme. Ovo je tema za raspravu o kovanicama i prcanje nacionalista
Ne možeš ti sinko ni prcati sa tim jeftinim "LEFTard" trolanjem... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12517 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/07/2021 : 00:02:22
|
Nije problem prevesti.
Ne trebaš pojašnjavati turistima jer imaju to u državama iz kojih dolaze. Samo se kradu mnogo veći iznosi. Ni tamo nisu svi isti pred zakonom a i djeca im odrastaju u sličnom okruženju. |
Have mercy |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Posted - 28/07/2021 : 00:21:28
|
quote: Originally posted by boddhisatva
Ovo mi daje dobru ideju: napraviti Monopoly sa Bandićem i kumpanijom ;o))
To bi bilo top! Nisi na vrijeme dostavio mito za božičnu kućicu, plati 10000 Kn. Pregazio te Horvatinčić gliserom, plati račun liječniku 30000 Kn Idi ravno u zatvor, osim ako nemaš dvojno državljanstvo. |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10350 Posts
Posted - 28/07/2021 : 01:04:48
|
quote: Originally posted by izivko Ne trebaš pojašnjavati turistima jer imaju to u državama iz kojih dolaze. Samo se kradu mnogo veći iznosi. Ni tamo nisu svi isti pred zakonom a i djeca im odrastaju u sličnom okruženju.
I kod njih su u parlamentu kriminalci koje im na TV-u govore: Krao sam i možete mi ga popušiti ... Ili što niste i vi? Ili vaša djeca će valjda shvatiti lekciju i krenuti mojim stopama, a ne ostati idioti poput vas ... Ili kao što reče onaj: Za ideale ginu budale ...
Ako je tako onda smo stvarno dostigli te visoke standarde ili su oni dostigli naše?
Sreća da smo to izborili u tako kratkom vremenu. Stvarno se imamo čime ponositi.
Ja se zbog toga sramim. Zbog svoje nemoći da to promijenim i što je drugima svejedno.
Ali ovo sve što sam naveo nije bitno.
Ali jako je bitno što će biti na kovanici. I što drugi nemaju, a mi imamo.
A mom prijatelju koji je poginuo braneći domovinu da bi mu njegovi ostali ovdje, sin se nakon besplatnog školovanja pokupio i otišao živjeti u Njemačku. Neki dan slična priča, nije poginuo ali je umro sa 60-ak godina, odlikovani domoljub, kćer s obitelji odselila i opet u Njemačku.
Ali nije to bitno ... |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12517 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/07/2021 : 01:29:43
|
quote: Originally posted by izivko Ne trebaš pojašnjavati turistima jer imaju to u državama iz kojih dolaze. Samo se kradu mnogo veći iznosi. Ni tamo nisu svi isti pred zakonom a i djeca im odrastaju u sličnom okruženju.
I kod njih su u parlamentu kriminalci koje im na TV-u govore: Krao sam i možete mi ga popušiti ... Ili što niste i vi? Ili vaša djeca će valjda shvatiti lekciju i krenuti mojim stopama, a ne ostati idioti poput vas ... Ili kao što reče onaj: Za ideale ginu budale ...
Ako je tako onda smo stvarno dostigli te visoke standarde ili su oni dostigli naše?
Sreća da smo to izborili u tako kratkom vremenu. Stvarno se imamo čime ponositi.
Ja se zbog toga sramim. Zbog svoje nemoći da to promijenim i što je drugima svejedno.
Ali ovo sve što sam naveo nije bitno.
Ali jako je bitno što će biti na kovanici. I što drugi nemaju, a mi imamo.
A mom prijatelju koji je poginuo braneći domovinu da bi mu njegovi ostali ovdje, sin se nakon besplatnog školovanja pokupio i otišao živjeti u Njemačku. Neki dan slična priča, nije poginuo ali je umro sa 60-ak godina, odlikovani domoljub, kćer s obitelji odselila i opet u Njemačku.
Ali nije to bitno ...
Ne uče oni od nas, odavno su oni to usavršili. Istina, uglađeni su i ne izražavaju se vulgarno ali kradu momački.
Evo prije par mjeseci je bila aktualna afera oko nabavke maski. 2-3 zastupnika Bundestaga je uzimalo provizije od nekoliko stotina tisuća €, uglavnom iz vladajuće stranke CDU. Navodno su umiješani i ministar zdravstva Spahn pa i predsjednik stranke Laschet, odnosno njegov sin.
Još nisam čuo da je netko od njih završio u zatvoru. Samo se ko fol ispričali, napustili Bundestag i kao neće se više kandidirati.
Ima jedna anegdota: Pitaju zastupnika stranke CSU ima li neko dodatno zanimanje. Kaže imam, saborski zastupnik. |
Have mercy |
|
|
hitchhiker
Starting Member
54 Posts
Member since 01/08/2010 |
Posted - 28/07/2021 : 07:07:06
|
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by xilrion
Teslu je bolio kurac i za hrvatsku i za srbiju. Imao je pametnijeg posla.
Govoriš gluposti.
Uvijek.
šah-mat
|
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 28/07/2021 : 08:28:27
|
quote: Originally posted by izivko
Ne uče oni od nas, odavno su oni to usavršili. Istina, uglađeni su i ne izražavaju se vulgarno ali kradu momački.
Evo prije par mjeseci je bila aktualna afera oko nabavke maski. 2-3 zastupnika Bundestaga je uzimalo provizije od nekoliko stotina tisuća €, uglavnom iz vladajuće stranke CDU. Navodno su umiješani i ministar zdravstva Spahn pa i predsjednik stranke Laschet, odnosno njegov sin.
Još nisam čuo da je netko od njih završio u zatvoru. Samo se ko fol ispričali, napustili Bundestag i kao neće se više kandidirati.
Ima jedna anegdota: Pitaju zastupnika stranke CSU ima li neko dodatno zanimanje. Kaže imam, saborski zastupnik.
Tu ti je razlika, kod nas eno Fadil i dalje drma, a da ne govorim da je ovdje korupcija sustav. Svi kradu i nitko ni za što ne odgovara.
Banalan primjer, ali u Mostarskoj bolnici normalan porođaj te košta kovertu sa 100 KM, dok je carski rez 200. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 28/07/2021 : 08:32:40
|
Beva vi ste jedina šansa Hr,da čim prije uđete u EU,da ne budemo na dnu. |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6034 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 28/07/2021 : 08:40:59
|
quote: Originally posted by lwood
Beva vi ste jedina šansa Hr,da čim prije uđete u EU,da ne budemo na dnu.
Neki dan čitam da se sve više europskih političara zalaže za zajednički trgovinski prostor s EU za zapadni Balkan, ali da ove naše države nikad ne postanu punopravne članice.
Pretpostavljam da su se prepali :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 28/07/2021 : 11:40:26
|
CG i ALB ulaze sigurno samo je pitanje kad. Ovi ostali ,e to ćemo tek vidit. previše neriješenih stvari,iako se to naravno može sve prominit. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12493 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 28/07/2021 : 12:23:22
|
quote: Originally posted by lwood
CG i ALB ulaze sigurno samo je pitanje kad. Ovi ostali ,e to ćemo tek vidit. previše neriješenih stvari,iako se to naravno može sve prominit.
naravno da ulaze kad imaju more i turizam, tako ste i vi ušli. Svima je u interesu i da nema šengena nigdje u Eu, pa da može Hans iz Minhena što brže na more. Kada uđe Albanija to če biti hit među ulagačima. Crna Gora mislim da je ionako več rasprodata, tako da tu neče nikome curiti voda na usta, ali pošto su na putu prema Albaniji, pa če i oni uči. Srbija nema mora pa nije toliko zanimljiva Hansu iz Minhena a ionako ne želi uči, pa svi sretni i zadovoljni. Jedino ne znam šta če biti sa Makedonijom, oni bi kao htjeli da uđu ali njihov je problem što nemaju more....uz to ne vole ih Bugari i Grci a ostale zemlje ni ne znaju gdje je Makedonija (pošto nemaju more) |
Edited by - 1Euro on 28/07/2021 12:24:32 |
|
|
boddhisatva
Senior Member
Croatia
1315 Posts
Member since 08/01/2013 |
Posted - 29/07/2021 : 10:43:12
|
quote: Originally posted by boddhisatva
Ovo mi daje dobru ideju: napraviti Monopoly sa Bandićem i kumpanijom ;o))
To bi bilo top! Nisi na vrijeme dostavio mito za božičnu kućicu, plati 10000 Kn. Pregazio te Horvatinčić gliserom, plati račun liječniku 30000 Kn Idi ravno u zatvor, osim ako nemaš dvojno državljanstvo.
Ali samo za odrasle ... 21+ Mi to još i kužimo što je ... ali dati to i djeci, pitam se da li bi ta djeca shvatila kolike su te radnje devijantnosti i kriminal |
Pike Bishop: Let's go! Lyle Gorch: Why not? |
|
|
Topic |
|