forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2021 : 16:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Snake eyes sinoc overen. Obozavam J.I. Joe! Dobro su ovaj spakovali. Nije VAU ali sam se fino opustio.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/08/2021 : 15:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Fast & furious 9

...a bas sam se pitao da li je doslo vrijeme da odlete u svemir.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/08/2021 : 15:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Fast & furious 9

...a bas sam se pitao da li je doslo vrijeme da odlete u svemir.

Trebali su stati nakon perfektnog petog dijela, ali jbg.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 03/08/2021 : 15:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da nikad nece stati.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/08/2021 : 18:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Suicide Squad 2

Epsko govno!

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/08/2021 : 18:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Kao da je prvi bio bolji...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7635 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/08/2021 : 00:30:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za prvi dio, ali upravo pogledao novi Suicide Squad i stvarno je loš.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/08/2021 : 00:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Meni je novi Suicide Squad skroz ok. Miljama iznad prvog.

Doduše, DCEU je toliko kaotičan i nestabilan da mi nije jasno koji k su ovo i snimali.

I da, nabijen ih zbog one dvi scene s pticama.

Sve u svemu, blesava zabava uz pregršt nasilja je ono šta je i prvi dio triba bit.

King Shark je ka nasilni Groot. Gunn je praktički ponovija GotG uz desetu potenciju humornog sadizma.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41138 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/08/2021 : 00:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jbt, zajebavas da ti je OK… Ona debela morska zvezda vanzemaljac kiklop sto seta kao Patrik iz Sundjera Boba…. Najgluplji film u istoriji..

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/08/2021 : 00:45:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Ja ne mogu vise gledat filkove
Prekucao
Nako 5000 divxA i 4 dnevno ponekad
Mijimalno 1 dnevno zadnjih 17-18 godina
Taraba...nisam nis pogledo ima 2 3 mjeseca

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/08/2021 : 01:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jbt, zajebavas da ti je OK… Ona debela morska zvezda vanzemaljac kiklop sto seta kao Patrik iz Sundjera Boba…. Najgluplji film u istoriji..

Ne zajebavam.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/08/2021 : 10:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Covjece, to je Starro, prvi ikad JLA protivnik. Legendarni lik.
Film je sasvim ok popcorn dozivljaj, bolji od prvog dijela.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7635 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 08/08/2021 : 11:50:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ma Starro je super, najbolji dio filma uz onu ljubavnu montažu Harley i predsjednika. Meni je glavni problem bio što se gotovo nijednom nisam nasmijao, a film je kao pun nekih fora. Stvarno ne znam za koju publiku je to rađeno.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/08/2021 : 12:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pa za siru publiku, tiktokovce.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/08/2021 : 14:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ma Starro je super, najbolji dio filma uz onu ljubavnu montažu Harley i predsjednika. Meni je glavni problem bio što se gotovo nijednom nisam nasmijao, a film je kao pun nekih fora. Stvarno ne znam za koju publiku je to rađeno.

Ti si stara duša. Jeftine, glupave fore, kojih je ovaj film pun, vjerojatno nisu tvoj đir. ^^

EDIT: meni je osobno najbolja ona da je Bloodsport strpa Supea na intenzivnu metkom od kriptonita. :D (ako je to uopće fora)

Edited by - vice on 08/08/2021 14:48:23
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7635 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 08/08/2021 : 17:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

quote:

Ti si stara duša. Jeftine, glupave fore, kojih je ovaj film pun, vjerojatno nisu tvoj đir. ^^

Očito.

quote:

EDIT: meni je osobno najbolja ona da je Bloodsport strpa Supea na intenzivnu metkom od kriptonita. :D (ako je to uopće fora)

To je bilo dobro, da.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/08/2021 : 19:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se nasmijao kada je King Shark rekao: „Bird“.
Marvelovi filmovi su inace prepuni tih glupih sala i fazona.
Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
368 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 09/08/2021 : 11:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je posuđeno direktno iz stripova, Superman #4 iz 1987.

Filmovi, serije, super-heroji, stripovi - moj youtube kanal:
https://www.youtube.com/c/kanal301
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/08/2021 : 18:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spectre

quote:

To je posuđeno direktno iz stripova, Superman #4 iz 1987.

Fala, cool trivia.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/08/2021 : 23:08:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Suicide Squad 2

Epsko govno!

Prvom dijelu bih dao ocjenu 2/10…drugi dio je ipak trunku bolji i dao bih mu zasluženih maksimalnih 3/10.
Ostaje pitanje: tko plaća da bi pogledao ovako debilne filmove koji mogu zaraditi dovoljno novca da bi se snimili debilni nastavci poput ovog???
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/08/2021 : 23:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Quiet place 2
…pogledati moj komentar iznad za Suicide squad 2 😁😂😁
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/08/2021 : 23:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
…ipak, kada si malo bolje razmislim…
-u Quiet place 2 imamo dobru glumu, a imamo i jako dobar zvuk što rezultira u korist nekoliko dobrih “jump scare” scena.
Ostatak filma je i salje totalna debilana, pa ocjena 4/10 za Quite place 2 od mene.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7342 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 12/08/2021 : 00:47:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Free Guy

Prava filmska zabava u kojoj će uživat i stariji, ali i mlađa twitch streaming generacija. Osjeti se taj diznijevski štih uz nekoliko neočekivanih camea i easter eggova.

Jedno od dražih kino iskustava ove godine, a bilo ih je podosta.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7635 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 12/08/2021 : 18:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

@Shaner jesi gledao Ferrarinog Bad Lieutenanta?

Evo tri godine nakon tvog pitanja napokon jesam.

Dobar je Bad Lieutenant. Ferrarin gerilski način snimanja (koji i dan danas njeguje) izuzetno paše ovoj priči o onom najgorem u ljudima i pokušaju iskupljenja. Keitel odličan i vrlo uznemirujuć, pogotovo u onoj sceni s curama u autu. Negdje sam pročitao da je jedna od tih cura u tom trenutku čuvala njegovu kćer. Mora da joj je sve skupa bilo zanimljivo iskustvo. Super je kako se rast napetosti postiže kroz naizgled nebitne scene vožnje autom i prijenose bejzbolskih utakmica. Vidi se da Ferrara zna šta radi. E sad, ono što mi nije sjelo je ozbiljan ton filma. Glavni lik pripada talogu društva i nema niti jednu iskupljujuću karakteristiku, te mi je pokušaj građenja neke dramske priče oko njega potpuno promašen. Scena s priviđenjem u crkvi mi je pretjerana, kao i njegovi postupci koji potom uslijede, a kraj je jasan od samog početka tako da završnica ne ostavlja bogznakakav dojam. Sve skupa sam zadovoljan filmom i mislim da ga vrijedi pogledati te mi je jasno zašto je stekao kultni status, no ipak to nije film u potpunosti po mom guštu.

E sad...Ne bi to bilo to da nisam (po ne znam koji put) pogledao i Herzogovog Poručnika.

Dok je Ferrara ozbiljan, Herzog je zaigran i meni to više odgovara. Filmovi, naravno, osim nekih važnijih karakteristika naslovnog lika nemaju ništa zajedničko. Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans je jedan otkačeni tripoidni krimić s (ovaj put do kraja izguranom) pričom o iskupljenju, pa čak i dirljivim romantičnim momentima, prekriven tankim velom sjete. Zvuči gotovo nakaradno, ali u Herzogovim rukama olovo se pretvara u zlato. Da ne spominjem kako je najozloglašeniji pripadnik obitelji Coppola ovdje u životnoj formi i sam po sebi je više nego dovoljan razlog za pogledati film. A ne smijemo zaboraviti ni iguane.

Nego, kad smo kod Nikole. Izašao je foršpan za novi film Siona Sona. Mljac!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4086 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/08/2021 : 18:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Da ne spominjem kako je najozloglašeniji pripadnik obitelji Coppola ovdje u životnoj formi i sam po sebi je više nego dovoljan razlog za pogledati film.

Lijepo je pročitati da ima ljudi koji nisu slijepi na vidljiv talent koji Cage pokazuje! Snimil je ona dosta dobrih filmova u kojima je odličan.

Munich

Spielbergov film o događajima nakon talačke krize u vrijeme OI 1972. Baš dobar film koji me najviše začudil po tome kaj kritizira postupke Izraela. Ubojstva stvarno nemaju smisla, nikad i ni za koga.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 12/08/2021 18:31:23
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000