forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 13:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

quote:
Originally posted by Kruger

Dosado pa jesi, kad postavim vrlo jednostavno logično pitanje ti ne znaš odgovor. Ako cijepljena osoba može dobiti i prenositi zarazu koji je smisao cijepljenja?

Vjerojatno taj da ta osoba kod sebe ne razvije ozbiljnije simptome i (nedajbože) umre..... zar ne?

To je egoistički dio. Što je sa prijenosom zaraze na druge i ugroze drugih. A vidimo da ima takvih slučajeva. Dakle smisao cijepljenja je upitan pogotovo zbog ovog presinga. Osobe koje su cijepljeni postaju opasniji od onih koji nisu cijepljeni jer se osjećaju slobodno i mogu se kretati svugdje dok necijepljeni ne mogu nikud bez PCR testa na ista ova događanja gdje cijepljeni mogu slobodno.
A opet koja su to istraživanja utvrdila kakav je učinak cjepiva iako ne može zaštiti osobu od kovida, za to bi trebalo jako dugo vremena da bi se utvrdilo što se događa. Iako taj dio ima logički smisao koji spominješ no nekako su ljudi postali skeptični zbog svega.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 19/08/2021 : 13:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Čuo sam na TV i da ti Red Bull daje krila, mora onda da je nešto na tome.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 13:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

Upravo si navel ključnu stvar. Pojedinci ne razliku metofore i zajebanciju od ozbiljnih objava i onda zbunjuju, prije svega sebe a onda i one sebi slične. I ljudi ostaju pogubljeni u vremenu i prostoru.
Vidljivo po poveznicama koje objavljuju kao ozbiljne inoformacije.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 14:40:46
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 14:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Upravo si navel ključnu stvar. Pojedinci ne razliku metofore i zajebanciju od ozbiljnih objava i onda zbunjuju, prije svega sebe a onda i one sebi slične. I ljudi ostaju pogubljeni u vremenu i prostoru.
Vidljivo po poveznicama koje objavljujub kao ozbiljne inoformacije.

Gle ti si svojom izjavom potvrdio ono što sam rekao da blage veze nemaš. Tvoja je izjava ja sam cijepljen i išao sam van HR slobodno kako sam htio i želio bez ikakvih prepreka. Ja nisam cijepljen i imao sam dosta za.ebancije oko toga. A te za.ebancije nisu svugdje iste, te nisu iste u istoj zemlji u drugom gradu, ti se tim za.ebancijam nisi susretao. Plus što znam dosta drugi osoba koje bauljaju od zemlje do zemlje necijepljeni u ovom kovid teroru.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 19/08/2021 : 14:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

quote:

Ne brini ti previše šta drugi rade, radije se malo bolje informiraj i ne piši o stvarima o kojima pojma nemaš.
Pronadji si neku koleginicu koja poučava biologiju, da ti održi privatne časove. :)

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 14:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

quote:

Gle ti si svojom izjavom potvrdio ono što sam rekao da blage veze nemaš. Tvoja je izjava ja sam cijepljen i išao sam van HR slobodno kako sam htio i želio bez ikakvih prepreka. Ja nisam cijepljen i imao sam dosta za.ebancije oko toga. A te za.ebancije nisu svugdje iste, te nisu iste u istoj zemlji u drugom gradu, ti se tim za.ebancijam nisi susretao. Plus što znam dosta drugi osoba koje bauljaju od zemlje do zemlje necijepljeni u ovom kovid teroru.

Malo malo nas podsjetiš koliko si "dobar sam u logici".

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 14:20:15
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 14:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Malo malo nas podsjetiš koliko si "dobar sam u logici".

Sa ova dva malo teško je zaključiti.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 14:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Nisu ti poznate poštapalice materinjeg jezika (:

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 14:27:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado ajd nemoj se izmotavati. Ali ajd to je to, neka sitna pogreška. No ti globalno griješiš jako mnogo kako da te doživim.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 14:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Parodon, nije poštapalica vec fraza (idiom).

Koristi se i u brojnim drugim jezicima.
https://lyricstranslate.com/de/idiom/malo-pomalo

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 14:56:54
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2021 : 14:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado ajd nemoj se izmotavati. Ali ajd to je to, neka sitna pogreška. No ti globalno griješiš jako mnogo kako da te doživim.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 15:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

Uprasvo sam ti o tome pisal u odgovoru Cortu, fraze također spadaju u tu kategoriju stvari koje pojedince zbunjuju. Nije trebalo puno da to i sam potvrdiš

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/08/2021 : 15:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://balkans.aljazeera.net/interactives/2021/8/14/infografika-vakcinacija-u-regiji-slovenija-prva-bih-zadnja

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/08/2021 : 15:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Uuuuuu, Slovenija je najjaca, Slovenija do Tokia!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 15:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Uuuuuu, Slovenija je najjaca, Slovenija do Tokia!

Bravo.
Sad je jasnije zakaj su glasni ovi "panzeri".
Vidiš kak čitajući komentare na ovoj temi čovjek stekne krivi dojam tko je najviše protiv...u svakom slučaju bravo Slovenci stvano ste Zapad za nas (ali to znamo i otprije, ovo je samo potvrda)!

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/08/2021 : 16:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Dosado pojma nemas o nicemu, nikakvog... nista ne znas, kurca pojma nemas i tolko se trudis biti u pravu da nadmasujes sve svoje dosadasnje dosade. Djelujes na ljude gore od stozera, sto ti vise pises to se meni manje cijepi. Pametan covjek sumnja, samo teski glupan je siguran u nesto sto ne razumije, a na zdrav razum se redovno pozivaju oni koji ga najmanje imaju.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/08/2021 : 16:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message
Ako nastavi u tom pravcu, odreći ću se i prethodnih vakcina preko novina, ovako se više ne može

quote:

Slovenci stvano ste Zapad za nas

Vide, a imate i jedan zapad na istoku, kako ste samo bogati u zapadima...

Tri ljuta moderatora suzbijala spam.
Jedan dobi povišicu, ostade ih dva...

Edited by - Chief Warhead on 19/08/2021 16:26:24
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/08/2021 : 16:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/08/2021 : 16:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by Chief Warhead

Ako nastavi u tom pravcu, odreći ću se i prethodnih vakcina preko novina, ovako se više ne može

quote:

Slovenci stvano ste Zapad za nas

Vide, a imate i jedan zapad na istoku, kako ste samo bogati u zapadima...

Kaze se zahod...

Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/08/2021 : 16:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message
Ne znam šta bih ti reko, u dilemi sam.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/08/2021 : 16:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

U nuzdi se ne bira i ne debatira.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 19/08/2021 : 16:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Dosado pojma nemas o nicemu, nikakvog... nista ne znas, kurca pojma nemas i tolko se trudis biti u pravu da nadmasujes sve svoje dosadasnje dosade. Djelujes na ljude gore od stozera, sto ti vise pises to se meni manje cijepi. Pametan covjek sumnja, samo teski glupan je siguran u nesto sto ne razumije, a na zdrav razum se redovno pozivaju oni koji ga najmanje imaju.

Ja sam se mislio cijepiti, ali kad vidim Dosadu i Mlađana, uvjerene u svoja znanja o imunologiji, i kako izbacuju parole...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 17:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Hehehe...pa kad vam jedan običan forumaša koji samo navodi svoja iskustva uzdrma mišljenje onda nije ni čudo kaj Krugi i kompanija piskaraju kaj piskaraju.

I da Tonto u pravu si, nemam pojma ja imam iskustvo i rezultate iza sebe i na njih se oslanjam.
10 000 + ljudi na Poljudu je iskustvo koje sam dozivio!
Tisuće ljudi u Tehulje su iskustvo koje sam doživio!
Ferragosto JAM je iskustvo koje sam doživo!
I sve ovo bilo je uz potvrde o cijepljenju i PCR testove, nisu to nikakva moja naklapanja vec vrlo provjerljive informacije. Nitko vas ne traži da vjerujete meni

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 19:03:35
Go to Top of Page

Chief Warhead
Senior Member

1258 Posts

Member since 28/08/2011

Posted - 19/08/2021 : 17:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Chief Warhead a Private Message
Dosadan si!

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4097 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 19/08/2021 : 17:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Chief Warhead

Dosadan si!

Istina...ali pobogu cemu me onda prozivaš

Vi bi se ovdje malo spradali i zajebavali a ja sam ozbiljan i ubijam svaku zajebnaciju...ali ova tema nije zajebancija. A i lik sam koji ne voli ismijavati druge pa sam vam "pain in the ass" tj. "trn u oku". Naučite vadit trnove iz oka. Nije jednostavno, zahtijeva puno ali može se.

Edited by - BeaGea on 19/08/2021 17:49:43
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000