mislim da je Rubini namjerno nacrtao sjekiru tako (mozda ko foru) posto Saudelli u stripu tako crta sjekiru da stoji svaki put kad je zagor okrenut sprijeda
mislim da je Rubini namjerno nacrtao sjekiru tako (mozda ko foru) posto Saudelli u stripu tako crta sjekiru da stoji svaki put kad je zagor okrenut sprijeda
Lako za položaj, ali šta drži ovu sjekiru da ne padne na pod?? Čime je pričvršćena za hlače...
Lako za položaj, ali šta drži ovu sjekiru da ne padne na pod?? Čime je pričvršćena za hlače...
Da, stvarno.... još bi shvatio kad Zagor hoda pa da lamata tamo-vamo, ali ovo je baš bezveze. Čudi me da je promaklo uredništvu
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Revolucionarno! Smiono! Emotivno! Ili bi barem Bure opisao ovako ovu epizodu. Zapravo se (opet!) radi o klasičnoj priči, ovaj put o bogatom rančeru i zabranjenoj ljubavi njegovog naseljenika. Možda griješim, možda to nije nedostatak nego je to tako namjeno napravljeno. Kako je kratak format, scenarist ne može gubit previše vremena na buratinoze pa priča ispada ogoljenija i često bolja. S druge srane imamo crtež. Ako je nečemu Bure doprinio onda je to što je uspio da kroz kraće forme Pripovijesti iz Darkwooda i ovih novela već afirmirani crtači rade na Zagoru. Saudelija znam sa dylana tamo mi nekad nije mio baš omiljen. Likovi su mu bili čudni, sjene također a lica i konture oštre. Kasnije sam se naviknuo njega a još kasnije sam otkrio njegovu S&M Plavušu i njegov fetiš na stopala... ehem, druga priča. Saudeli ne briljira previše. Table su mu često praznjikave ali su likovi karakterni mada možda ne uvijek dosljedno nacrtani. Isto je i sa Zagorom. Meni nije to zasmetalo ali vjerujem da mnogima će. U globalu ljubavni tvist podiže priču ali možda ne toliko koliko je mogao da se recimo Cliff ili njegova sestra ipak uspjela osvetiti ocu.
Očekujem da Bure nadmaši sebe. I da nam konačno objavi da Zagorova nevjesta neće biti ni Frida ni Gambit ni Blondy! Jer je to, što već desetlječima sumnjamo, njegov debeljko!