forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/09/2021 : 08:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Sve se svodi na to da Dosada slijepo vjeruje u ono što čuje na televiziji i pročita novinama, a Kruger u ono što čuje na različitim YouTube kanalima i podcastima.

Dosadu i Krugera sam uzeo samo kao predstavnike dvije suprotstavljene i zakrvljene struje, s čvrstim stavovima o nečemu o čemu zapravo nemaju nikakvih znanja.

Edited by - VALTER on 07/09/2021 08:46:27
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 09:42:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Ja naravno nemam znanja što se tiče zdravstva, to stoji. No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva. Bio sam vezist u vojsci pa su me nešto i školovali vezano za informacijski rat. Naravno tada me to nije zanimalo jer sam bio mlad i glup ali nešto je ostalo.
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3079 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 07/09/2021 : 09:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

Ja naravno nemam znanja što se tiče zdravstva, to stoji. No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva. Bio sam vezist u vojsci pa su me nešto i školovali vezano za informacijski rat. Naravno tada me to nije zanimalo jer sam bio mlad i glup ali nešto je ostalo.

još jedan koji je učio Morseovu abecedu kao i ja

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 09:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by nenno

quote:

još jedan koji je učio Morseovu abecedu kao i ja

Ima nas.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 09:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Sve se svodi na to da Dosada slijepo vjeruje u ono što čuje na televiziji i pročita novinama, a Kruger u ono što čuje na različitim YouTube kanalima i podcastima.

Dosadu i Krugera sam uzeo samo kao predstavnike dvije suprotstavljene i zakrvljene struje, s čvrstim stavovima o nečemu o čemu zapravo nemaju nikakvih znanja.

Što se tiče stručnosti to vrijedi za ogromnu većinu na ovoj planeti. Mi se možemo informirati slušajući stručnjake. Ili s vremenom početi koristiti mozak, što je pozitivno jer su ljudi počeli uviđati da nešto u ovoj priči ne štima.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 10:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message

Edited by - Kruger on 07/09/2021 10:54:54
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/09/2021 : 13:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva.

Upravo ono kaj tvrdim cijelo vrijeme da delaš. Sramota!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 13:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva.

Upravo ono kaj tvrdim cijelo vrijeme da delaš. Sramota!

Moglo bi se reći da si ti taj. Izvrćeš ono što sam rekao. Zašto to konstantno radiš? Istina za volju ne znam?

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/09/2021 : 13:17:43  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Koliko bi društvo bilo ugodnije kad bi svi manipulatori dobili ono kaj zaslužuju.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/09/2021 : 13:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Dosado opet počinješ sa hajkom i nekom negativom. Mogu ti sam oreći da nisam manipulator i to mogu potvrditi ljudi koji me poznaju uživo.
Ti svu svoju energiju usmjeravaš na svađu, ne znam zbog čega i koji su ti motivi, najvjerojatnije frustracija.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/09/2021 : 13:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ajde hvataj se kola s Walterom, to je tvoja kategorija!
Sram vas bilo.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1750 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 07/09/2021 : 14:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Ucim vas kaj znaci pojam civilizacija jer iz prilozenog je ocigledno da se borite sa znacenjem pojmova. Tebi je mozda i jasno, ti si podmukli manipulator, ali mozes je cuo za taj pojma ali ga muci kaj sve znaci. Civilizacija je sirok oojam koji mnogi preusko shvacaju.

Za tebe je očito samo autokracija. "Radi kako ti naredim."

U svemu se slažem sa Krugerom.

www.maconcomics.com

Edited by - Macon on 07/09/2021 14:26:14
Go to Top of Page

Macon
Senior Member

Slovenia
1750 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 07/09/2021 : 14:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by tinton

Samo malo, pa kakve veze ima ako preboljenje daje veću razinu imuniteta?
Da bi takav imunitet dobio, prvo moraš proći kroz eventualni pakao imanja te bolesti s daleko većim rizikom po život.
A uz to je daleko teže pratiti kolektivni imunitet jer dok znamo tko je sve cijepljen, ne možemo biti sigurni tko je sve prebolio koronu.
Tako da, čak da je i taj podatak istinit, ne utječe na činjenicu da je cijepljenje najracionalnija odluka u ovom trenutku.

Ja npr. nemam potvrdu da sam prebolio, a cak i da idem na test protitijela, nece mi se priznati jer nemam pozitivan PCR test. Znaci, ili prisilna testiranja svakog tjedna ili cijepljenje, koje je u mom primjeru potpuno bezvezno.

I nisam jedini.

Sad pakao... ne znam nista o tome. Ko recimo grip je bilo, mozda... jer mislim da nisam imao grip. Isto i kod zene i klinca, nista vrijedno paznje, dan dva i sve ok, svi preboljeli, nitko nema potvrde. Sad ona je otisla na 2 Zenice, ja necu. Klinjo jos ne treba.

A nisam znao da su vlasti odjednom toliko altruisticne i zanima ih nase zdravlje.
Eto, potpisat cu, ako se razbolim ne primite me u bolnicu, svoj krevet prepustam onom ko se cijepio i obolio i treba mu ventilator itd., samo mi dajte vise mir.

Pa valjda mozemo sami odlucivati hocemo li se cijepiti ili ne? Pogotovo kad se zna da te cijepljenje ne stiti od zaraze i od daljneg sirenja zaraze. Samo navodno lakse prebolis, ok. Ali to je onda za rizicne grupe ili one koji to zele, zasto srati cjeloj populaciji sa tim, pa sad cak i klincima, ideje da se cijepe svi stariji od 12 itd. Alo bre?

Evo to je to. Bravo.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/09/2021 : 18:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ako stnovništvo procijepimo možemo biti kao Švedska!
"Vama koji oklijevate želim reći da se iz pandemije možemo izvući samo visokom stopom procijepljenosti. Svi moraju pomoći da dosegnemo takve stope", zaključila je Hallengren, dodajući da ne očekuje scenarij u kojem će se restrikcije ponovno uvoditi.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/svedska-uskoro-ukida-gotovo-sve-mjere/2302378.aspx

...nikad mi primitivici JI Europe nečemo biti Švedska, Finska, Estonija (:

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3030 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 07/09/2021 : 19:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
statistike pokazuju da je puno više ljudi umrlo jer se cijepilo nego zato jer se ja nisam cijepio. štoviše, 0% ih je umrlo jer se ja nisam cijepio.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 07/09/2021 : 19:22:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Puno toga statisteke govore, ali pojedincima badava ikaj govoriti.
Samo uživajte u svojoj uskogrudnosti!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3030 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 07/09/2021 : 21:45:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Svi znamo da su mase u pravu.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2559 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 08/09/2021 : 14:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Tu smo, naši smo...

https://www.statista.com/statistics/1196071/covid-19-vaccination-rate-in-europe-by-country/

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/09/2021 : 15:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

Svi znamo da su mase u pravu.

Upravo zato se i sluša struka a ne mase tj. raznorazne samoprozvane strućnjake na koje se pozivaju protivnci cijepljenja i pristaše raznoraznih teorija zavjera.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3030 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 08/09/2021 : 17:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
struka manipulira masama kojoj je usađen strah i koja će poslušno slijediti sve što im se kaže. a koliko vidim struka ni sama ne zna ništa.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/09/2021 : 17:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion
a koliko vidim struka ni sama ne zna ništa.

Ma struka nema pojma, bolje ti pitaj susjeda skretničara kaj te zanima o vezi cjepiva.
I nemoj sutra kupit kruh pekari, odi kod krojača on sigurno ima bolji kruh.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3030 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 08/09/2021 : 17:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ti onda odi po cjepivo kod doktora koji kaže da cijepivo ne djeluje, dok u isto vrijeme drugi kaže da djeluje. treći kaže da djeluje kratkoročno, četvrti da djeluje dugoročno, peti kaže da se treba cijepit svaki mjesec, šesti kaže da nije dobro se toliko cjepit itd..
to smo sve čitali protekle dvije godine.

svaki pekar prodaje isti kruh, neće mi reći možda je kruh, možda nije.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4029 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 08/09/2021 : 18:05:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ne prodaje svaki pekar isti kruh....a struka je otpocetka jasna, a druga stvar su kruger-portali koji zbunjuju javnost.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/09/2021 : 18:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
i dalje se nisam cijepio niti ne namjeravam. i dalje prejak, prelijep i prezdrav. fantastično se osjećam, dapaće nikad bolje! i sve je to rezultat dugogodišnje mentalne i fizičke odgovornosti i discipline prema samome sebi! dakle, šta će mi cjepivo? kao ne zbog mene nego zbog zaštite drugih? ma ajde molim vas! gluposti! kako bi takva osoba poput mene i mogla nekoga zaraziti? čime? pa ja samo pogledam ljude, oni ozdrave. ja im uputim smješak, oni se preporode. ja ih uhvatim za ruku, oni ojačaju.

ma kakva cjepiva... to je bolesno.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2021 : 19:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

i dalje se nisam cijepio niti ne namjeravam. i dalje prejak, prelijep i prezdrav. fantastično se osjećam, dapaće nikad bolje! i sve je to rezultat dugogodišnje mentalne i fizičke odgovornosti i discipline prema samome sebi! dakle, šta će mi cjepivo? kao ne zbog mene nego zbog zaštite drugih? ma ajde molim vas! gluposti! kako bi takva osoba poput mene i mogla nekoga zaraziti? čime? pa ja samo pogledam ljude, oni ozdrave. ja im uputim smješak, oni se preporode. ja ih uhvatim za ruku, oni ojačaju.

ma kakva cjepiva... to je bolesno.

https://youtu.be/PW-6FKFnHx8

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000