Author |
Topic  |
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 07/09/2021 : 08:46:02
|
Sve se svodi na to da Dosada slijepo vjeruje u ono što čuje na televiziji i pročita novinama, a Kruger u ono što čuje na različitim YouTube kanalima i podcastima.
Dosadu i Krugera sam uzeo samo kao predstavnike dvije suprotstavljene i zakrvljene struje, s čvrstim stavovima o nečemu o čemu zapravo nemaju nikakvih znanja. |
Edited by - VALTER on 07/09/2021 08:46:27 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/09/2021 : 09:42:03
|
Ja naravno nemam znanja što se tiče zdravstva, to stoji. No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva. Bio sam vezist u vojsci pa su me nešto i školovali vezano za informacijski rat. Naravno tada me to nije zanimalo jer sam bio mlad i glup ali nešto je ostalo. |
 |
|
nenno
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3079 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 07/09/2021 : 09:52:46
|
quote: Originally posted by Kruger
Ja naravno nemam znanja što se tiče zdravstva, to stoji. No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva. Bio sam vezist u vojsci pa su me nešto i školovali vezano za informacijski rat. Naravno tada me to nije zanimalo jer sam bio mlad i glup ali nešto je ostalo.
još jedan koji je učio Morseovu abecedu kao i ja  |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 07/09/2021 : 09:56:15
|
quote: Originally posted by nenno
quote: Originally posted by Kruger
Ja naravno nemam znanja što se tiče zdravstva, to stoji. No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva. Bio sam vezist u vojsci pa su me nešto i školovali vezano za informacijski rat. Naravno tada me to nije zanimalo jer sam bio mlad i glup ali nešto je ostalo.
još jedan koji je učio Morseovu abecedu kao i ja 
Ima nas . |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 07/09/2021 : 09:58:05
|
quote: Originally posted by VALTER
Sve se svodi na to da Dosada slijepo vjeruje u ono što čuje na televiziji i pročita novinama, a Kruger u ono što čuje na različitim YouTube kanalima i podcastima.
Dosadu i Krugera sam uzeo samo kao predstavnike dvije suprotstavljene i zakrvljene struje, s čvrstim stavovima o nečemu o čemu zapravo nemaju nikakvih znanja.
Što se tiče stručnosti to vrijedi za ogromnu većinu na ovoj planeti. Mi se možemo informirati slušajući stručnjake. Ili s vremenom početi koristiti mozak, što je pozitivno jer su ljudi počeli uviđati da nešto u ovoj priči ne štima. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/09/2021 : 13:11:47
|
quote: Originally posted by Kruger No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva.
Upravo ono kaj tvrdim cijelo vrijeme da delaš. Sramota! |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 07/09/2021 : 13:13:09
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by Kruger No što se tiče manipulacije imam podosta iskustva.
Upravo ono kaj tvrdim cijelo vrijeme da delaš. Sramota!
Moglo bi se reći da si ti taj. Izvrćeš ono što sam rekao. Zašto to konstantno radiš? Istina za volju ne znam?
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 07/09/2021 : 13:17:43
|
Koliko bi društvo bilo ugodnije kad bi svi manipulatori dobili ono kaj zaslužuju. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 07/09/2021 : 13:30:50
|
Dosado opet počinješ sa hajkom i nekom negativom. Mogu ti sam oreći da nisam manipulator i to mogu potvrditi ljudi koji me poznaju uživo. Ti svu svoju energiju usmjeravaš na svađu, ne znam zbog čega i koji su ti motivi, najvjerojatnije frustracija. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 07/09/2021 : 13:44:13
|
Ajde hvataj se kola s Walterom, to je tvoja kategorija! Sram vas bilo. |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1750 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 07/09/2021 : 14:25:18
|
quote: Originally posted by BeaGea
Ucim vas kaj znaci pojam civilizacija jer iz prilozenog je ocigledno da se borite sa znacenjem pojmova. Tebi je mozda i jasno, ti si podmukli manipulator, ali mozes je cuo za taj pojma ali ga muci kaj sve znaci. Civilizacija je sirok oojam koji mnogi preusko shvacaju.
Za tebe je očito samo autokracija. "Radi kako ti naredim."
U svemu se slažem sa Krugerom. |
www.maconcomics.com |
Edited by - Macon on 07/09/2021 14:26:14 |
 |
|
Macon
Senior Member

Slovenia
1750 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 07/09/2021 : 14:27:21
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by tinton
Samo malo, pa kakve veze ima ako preboljenje daje veću razinu imuniteta? Da bi takav imunitet dobio, prvo moraš proći kroz eventualni pakao imanja te bolesti s daleko većim rizikom po život. A uz to je daleko teže pratiti kolektivni imunitet jer dok znamo tko je sve cijepljen, ne možemo biti sigurni tko je sve prebolio koronu. Tako da, čak da je i taj podatak istinit, ne utječe na činjenicu da je cijepljenje najracionalnija odluka u ovom trenutku.
Ja npr. nemam potvrdu da sam prebolio, a cak i da idem na test protitijela, nece mi se priznati jer nemam pozitivan PCR test. Znaci, ili prisilna testiranja svakog tjedna ili cijepljenje, koje je u mom primjeru potpuno bezvezno.
I nisam jedini.
Sad pakao... ne znam nista o tome. Ko recimo grip je bilo, mozda... jer mislim da nisam imao grip. Isto i kod zene i klinca, nista vrijedno paznje, dan dva i sve ok, svi preboljeli, nitko nema potvrde. Sad ona je otisla na 2 Zenice, ja necu. Klinjo jos ne treba.
A nisam znao da su vlasti odjednom toliko altruisticne i zanima ih nase zdravlje.  Eto, potpisat cu, ako se razbolim ne primite me u bolnicu, svoj krevet prepustam onom ko se cijepio i obolio i treba mu ventilator itd., samo mi dajte vise mir.
Pa valjda mozemo sami odlucivati hocemo li se cijepiti ili ne? Pogotovo kad se zna da te cijepljenje ne stiti od zaraze i od daljneg sirenja zaraze. Samo navodno lakse prebolis, ok. Ali to je onda za rizicne grupe ili one koji to zele, zasto srati cjeloj populaciji sa tim, pa sad cak i klincima, ideje da se cijepe svi stariji od 12 itd. Alo bre?
Evo to je to. Bravo. |
www.maconcomics.com |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3030 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 07/09/2021 : 19:22:39
|
Puno toga statisteke govore, ali pojedincima badava ikaj govoriti. Samo uživajte u svojoj uskogrudnosti! |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3030 Posts
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2559 Posts
Member since 08/11/2003 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 08/09/2021 : 15:58:17
|
quote: Originally posted by xilrion
Svi znamo da su mase u pravu.
Upravo zato se i sluša struka a ne mase tj. raznorazne samoprozvane strućnjake na koje se pozivaju protivnci cijepljenja i pristaše raznoraznih teorija zavjera. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3030 Posts
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 08/09/2021 : 17:21:23
|
quote: Originally posted by xilrion a koliko vidim struka ni sama ne zna ništa.
Ma struka nema pojma, bolje ti pitaj susjeda skretničara kaj te zanima o vezi cjepiva. I nemoj sutra kupit kruh pekari, odi kod krojača on sigurno ima bolji kruh. |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3030 Posts
Posted - 08/09/2021 : 17:50:49
|
ti onda odi po cjepivo kod doktora koji kaže da cijepivo ne djeluje, dok u isto vrijeme drugi kaže da djeluje. treći kaže da djeluje kratkoročno, četvrti da djeluje dugoročno, peti kaže da se treba cijepit svaki mjesec, šesti kaže da nije dobro se toliko cjepit itd.. to smo sve čitali protekle dvije godine.
svaki pekar prodaje isti kruh, neće mi reći možda je kruh, možda nije. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4029 Posts
Posted - 08/09/2021 : 18:05:48
|
Ne prodaje svaki pekar isti kruh....a struka je otpocetka jasna, a druga stvar su kruger-portali koji zbunjuju javnost. |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 08/09/2021 : 18:17:47
|
i dalje se nisam cijepio niti ne namjeravam. i dalje prejak, prelijep i prezdrav. fantastično se osjećam, dapaće nikad bolje! i sve je to rezultat dugogodišnje mentalne i fizičke odgovornosti i discipline prema samome sebi! dakle, šta će mi cjepivo? kao ne zbog mene nego zbog zaštite drugih? ma ajde molim vas! gluposti! kako bi takva osoba poput mene i mogla nekoga zaraziti? čime? pa ja samo pogledam ljude, oni ozdrave. ja im uputim smješak, oni se preporode. ja ih uhvatim za ruku, oni ojačaju.
ma kakva cjepiva... to je bolesno. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2021 : 19:33:35
|
quote: Originally posted by kiky
i dalje se nisam cijepio niti ne namjeravam. i dalje prejak, prelijep i prezdrav. fantastično se osjećam, dapaće nikad bolje! i sve je to rezultat dugogodišnje mentalne i fizičke odgovornosti i discipline prema samome sebi! dakle, šta će mi cjepivo? kao ne zbog mene nego zbog zaštite drugih? ma ajde molim vas! gluposti! kako bi takva osoba poput mene i mogla nekoga zaraziti? čime? pa ja samo pogledam ljude, oni ozdrave. ja im uputim smješak, oni se preporode. ja ih uhvatim za ruku, oni ojačaju.
ma kakva cjepiva... to je bolesno.
https://youtu.be/PW-6FKFnHx8 
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Topic  |
|