Imam prve tri "epizode" ilitiga integral (koje čine meni najdraži strip djetinjstva, kad sam s toliko radosti čekao na onih nekoliko stranica u boji u Stripoteci svakoga tjedna) u onome bolesno savršenom engleskom izdanju (čak su i korice, da tako kažem, kao uvezene u kožu) koje sam nabavio zahvaljujući Rommelu. Tih nekih 150 stranica stripa (doduše, s dosta popratnih tekstova koji me nimalo ne znaimaju), ma kako god bile tehnički savršene, koštale su me nevjerojatnih 720 kn (ptt uključen). Novaca za ostalih, koliko se sjećam, 11 komada, nisam imao, kao ni volje. A sad vidimo ovih 300 stranica za koliko... 240 kn??? Ili čak manje?? S obzirom na drakonska prava za izdavanje ovoga stripa, to je nevjerojatno povoljno. Šteta za samo 500 komada. Baš šteta.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
ako sam dobro shvatio, izdajete samo ono što je Lawrence crtao a ne cijeli serijal?
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so."
E baš me zanima kako će biti kod nas cijena. Sumnjam da ćemo ugrepsti akciju ali to je nešto što bih volio popraviti ( malo me drma i nostalgija premda se ničega ne sjećam)
A evo i poklon printa koji dobijaju pretplatnici na knjigu TRIGANSKO CARSTVO. se štampa na toniranom, umetničkom papiru, a ilustracija je delo Krisa Vestona i rađena je ekskluzivno za ovu ediciju koja reprintuje kompletan serijal.
Tempo izlaska zavisiće od nas. Što se tiraž prve brže topi, to se sledeća brže stvori. Zato, spremaj pare odmah i sad ako hoćeš uskoro preostala dva integrala.
Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39; svrha uplate: uplata za knjigu. Poziv na broj nije potreban.
Nije moguće uplatiti iz inostranstva? Ako jeste, ima li neki IBAN/SWIFT broj? Hvala.