forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts

Member since 18/03/2005

Posted - 16/09/2021 : 09:36:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Macon a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Čuo sam se upravo sa starim koji je trenutno u Sloveniji da isplaniram tko će mi čuvati djecu u petak i kaže mi stari da u Sloveniji ne možeš točiti gorivo ako nisi cijepljen! Reko stari ajd ne laži jer da je to istina, već bi danas glavna vijest u Sloveniji bila to kako je neki Bosanac pridavio djelatnika benzinske:)
…malo internet pretrage i vidi vraga, istina je!
E, pa susjedi Slovenci, ovom debilizmu nema granica!
Što je sljedeće? …oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana ako upravljaš vozilom bez potvrde o cijepljenju???!!! 😂😂😂😂
[url=https://postimg.cc/0zDkqv6b][/url]
https://n1info.si/koronavirus/brez-pct-tezje-do-goriva-stranke-so-se-odzvale-bolje-od-pricakovanj/

Ne znam šta je sljedeče ali znam gdje je kraj. U Orwellovom 1984, Kina, tačke i kontrola su uzor. Tehnologija je došla do nivoja, da je to moguće.

www.maconcomics.com
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/09/2021 : 09:41:38  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
https://www.logicno.com/politika/vruci-mikrofon-uhvatio-izraelskog-ministra-zdravstva-koji-priznaje-kako-nema-medicinskog-opravdanja-za-covid-putovnice-da-se-radi-samo-o-prisili.html

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/09/2021 : 09:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/majka-djecaka-iz-krapinskih-toplica-prije-dva-tjedna-dala-otkaz-po-okolici-se-naveliko-prica-da-se-obitelj-antimaskera-navodno-seli-u-split-1127522 samo nam oni još fale

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 16/09/2021 : 10:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Eh, nije taj tor bogzna šta, ali je još uvijek bolji od pancira (NASAMS & SPYDER FTW).

Inače, kad smo več kot ovaca u toru, interesantni su ovi izvori informacije - "odgovor na fejsbuku prijateljice". Nigerijski prinčevi več vrte ražnjeve

Što se lomljenja tiče, normalniji dio spektra antiveksera u Slo več poprilično popušta (ljepo je vidljiv skok broja cjepljenih https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats ), ali se među preostalima posljedično koncentriraju oni najluđi i najekstremniji, pa je za očekivati još takvih akcija.

Oko goriva je situacija je sada takva, da su pumpe na servisima, gdje je moguče plačanje aplikacijom ili direktno karticom, (navodno) otvorene. Inače, izgleda da je vlada sa pumpama antivaksere pogodila na pravo mjesto, tako da sa te strane 5+ od mene. U praksi to izgleda tako, da uz testiranje ide i i benzin (ko burek i jogurt), ili se iskoriste cjepljeni/preboljeli među prijateljima, susjedima, suradnicima...

U privredi su izabrali bosanski pristup - firme kao provjeravaju PCT kriterije, a zaposlenici jih kao ispunjavaju...

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 16/09/2021 : 10:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/majka-djecaka-iz-krapinskih-toplica-prije-dva-tjedna-dala-otkaz-po-okolici-se-naveliko-prica-da-se-obitelj-antimaskera-navodno-seli-u-split-1127522 samo nam oni još fale

...ko San Francisco za gay populaciju

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 12:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by andjusticeforall

Je, je, eno ih, pišu za pro-ruski logično točka com

Biće za koji dan, na onom freiheit prosvjedu, dobar dio te ekipe

Imao je "rahmetli" kgb jedan zgodan naziv za takva činjenja

Kakve veze ima tema Ukrajina i cjepivo? Baš sam neki dan razgovarao sa likom koji je pisao za Valdecov portal normabel, zaboravih ga pitati jel piše i dalje i što je s time. Uglavnom on je veliki pobornik teorija zavjera i logično com. Meni nije problem popričati i sa takvim ljudima, malo me udavio sa tim temama ali neka nije loše čuti i njihovu stranu. Kažem mu da namjerno miješaju teške teorije zavjere sa onim stvarima koje su očite vezane za ovu prehlada prevaru. On kaže da se slaže, ali ja ne znam da li je logično tu s namjerom da zamuti ili to radi nesvjesno a sasvim sigurno ubodu i poneku točnu informaciju.
Znam jednog lika koji se cijepio a bio je teško pobornik teorija zavjera, ne znam koliko je još u tome no svejedno me iznenadio.
Uglavnom nivo vjerovanja ljudi koji vjeruju u to da Zemljom vladaju gušteri je jednak onima koji slijepo vjeruju u ovu prehlada prevaru. Još su gori ovi poput dosade jer samo malo da pogledaju oko sebe primijetit će mnogo sitnih znakova.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 12:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by ziki

Umrla je jedna od najboljih hrvatskih košarkašica svih vremena, Žana Lelas. Bila je izbornica ženske juniorske reprezentacije no morala je napustiti pripreme zbog jake reakcije na drugo Covid cjepivo koje je primila. Počivala u miru.

Meni je bilo čudno kad su pustili vijest, rečeno je samo da je umrla a ne od čega, obično kad netko poznati ili poznatiji umre kažu od bolesti ili čega već. Odmah mi je palo na pamet da nešto prešućuju i evo ga stvarno prešućuju.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 16/09/2021 : 12:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Umrla je jedna od najboljih hrvatskih košarkašica svih vremena, Žana Lelas. Bila je izbornica ženske juniorske reprezentacije no morala je napustiti pripreme zbog jake reakcije na drugo Covid cjepivo koje je primila. Počivala u miru.

Žena se ubila.
Kakve jebene veze ima njena reakcija na cjepivo sa ičin?
Sutra će se pojavit neki idiot i napisat da je Žana Lelas umrla od druge doze cjepiva.

Moj post je citat izjave pomoćne trenerice Jacović koju je dala HKS-u uz moju želju Ženi za vječnim mirom.
Ne znam gdje si bilo šta drugo našao.

Njena jaka reakcija na cjepivo ima sve veze s temom o cijepljenju.

Ovo je klasična kretenska dezinformacija.
Širit ovakva sranja o ženi koja se ubila je žalosno, nevezano za to šta ti ili ja mislimo o cjepivu.
Srami se.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 12:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Još jedan zanimljiv podatak…od nas devet iz društva koji smo prebolili koronu, samo su dvojica uspjeli zaraziti svoje žene:)

Kakva je situacija sa tim antitijelima? Da li je situacija sa onim koji ima visoku razinu antitijela ili kako se to već zove vrijedi kao i da si cijepljen? Ne bi bilo loše izmjeriti razinu antitijela i kako to funkcionira?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 12:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 13:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Toliko se diglo buke oko ovog djeteta čiji otac brani svoje dijete zbog dokazano nanošenje štete nošenjem maski. A plus maka nema nikakvu funkciju zaštite od virusa, što je znakovito, ako nam ne može pomoći od širenja virusa zašto je moramo nositi. Moramo biti poslušni. A gle političara:

... ah zaboravih, nismo svi jednaki a pravila ne vrijede za sve jednako.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/09/2021 : 15:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-58581292.amp dr N Minaj

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4099 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/09/2021 : 15:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
https://m.vecernji.hr/premium/u-pandemiji-je-umro-jedan-cijeli-grad-u-hrvatskoj-lauc-kaze-da-to-nije-puno-1523651

Znaci skoro 10 000 vise smrtnih slucajeva u odnosu na razdoblje prije korone. Puno, a jos nije kraj (:

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/09/2021 : 15:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

https://m.vecernji.hr/premium/u-pandemiji-je-umro-jedan-cijeli-grad-u-hrvatskoj-lauc-kaze-da-to-nije-puno-1523651

Znaci skoro 10 000 vise smrtnih slucajeva u odnosu na razdoblje prije korone. Puno, a jos nije kraj (:

A da nije doabr dio 'tog viška' od ne-liječenja ostalih bolesti koje su ti umrli imali i prije korone!?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/09/2021 : 15:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Dosta mi je više ove bolesti (ne mislim na Covid). Nisam odavno zalazio ovde pošto pazim na svoje mentalno zdravlje, ali svejedno sam morao.

Još JEDAN ovakav post sa ovcama, zaluđenima, budalama i sličnim i topic se ključa jednom i zauvek. NADAM SE DA JE TO SVIMA JASNO.

quote:
Originally posted by Kruger

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 16/09/2021 16:32:54
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4099 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 16/09/2021 : 16:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:

A da nije doabr dio 'tog viška' od ne-liječenja ostalih bolesti koje su ti umrli imali i prije korone!?

Nije.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/09/2021 : 16:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Dosta mi je više ove bolesti (ne mislim na Covid). Nisam odavno zalazio ovde pošto pazim na svoje mentalno zdravlje, ali svejedno sam morao.

[size=3][b]Još JEDAN ovakav post sa ovcama, zaluđenima, budalama i sličnim i topic se ključa jednom i zauvek. NADAM SE DA JE TO SVIMA JASNO.

Kažeš nisi često bio na ovom topicu pa vjerojatno nisi primijetio kako jedna strana ( zagovornici cijepljenja ) potiho a nekad i direktno vrijeđaju drugu skupinu ( osobe koje se ne žele cijepiti protiv covida ), omalovažavanje je valjda normalno. Pa eto kako bi se ovi što vole vrijeđali malo smirili nije loše ubaciti poneku šalu.

Što se mene tiče topic je ionako postao dosadan i trebalo bi ga zaključati. Volio bih još čuti saznanja vezano uz antitijela. Mislim mogao bi to saznati i kod svog liječnika ali zašto ne dobiti informaciju od nekog tko ima osobno iskustvo.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/09/2021 : 17:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

Čuo sam se upravo sa starim koji je trenutno u Sloveniji da isplaniram tko će mi čuvati djecu u petak i kaže mi stari da u Sloveniji ne možeš točiti gorivo ako nisi cijepljen! Reko stari ajd ne laži jer da je to istina, već bi danas glavna vijest u Sloveniji bila to kako je neki Bosanac pridavio djelatnika benzinske:)
…malo internet pretrage i vidi vraga, istina je!
E, pa susjedi Slovenci, ovom debilizmu nema granica!
Što je sljedeće? …oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana ako upravljaš vozilom bez potvrde o cijepljenju???!!! 😂😂😂😂
[url=https://postimg.cc/0zDkqv6b][/url]
https://n1info.si/koronavirus/brez-pct-tezje-do-goriva-stranke-so-se-odzvale-bolje-od-pricakovanj/

https://www.youtube.com/watch?v=asjKMG_6VBQ

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/09/2021 : 17:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
evo, kako to izgleda u stvarnosti:

https://www.youtube.com/watch?v=ci03lvTlOrc
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5455 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/09/2021 : 17:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Oki

Još jedan zanimljiv podatak…od nas devet iz društva koji smo prebolili koronu, samo su dvojica uspjeli zaraziti svoje žene:)

Kakva je situacija sa tim antitijelima? Da li je situacija sa onim koji ima visoku razinu antitijela ili kako se to već zove vrijedi kao i da si cijepljen? Ne bi bilo loše izmjeriti razinu antitijela i kako to funkcionira?

Ahh, tko će ga znati.
Kuma odmah u susjedstvu ima dom za stare i nemoćne, prošla je jednu kolektivnu karantenu zbog korone u domu, pisao sam i o pokušaju druge karantene od koje su epidemiolozi morali odustati na intervenciju odvjetnice kada su 10 dana nakon druge doze 15 cijepljenih korisnika doma bili pozitivni na koronu, a preostalih 5 necjepljenih nisu:) Treći njezin susret sa koronom je bio kada se kum zarazio.
Tri puta je išla vaditi nalaz antitijela i sva tri puta ih nije imala što bi značilo da koronu preboljela nije.
No moram napomenuti da se radi o 40-godišnjakinji koja u životu nikada nije imala niti gripe niti je ikada bila bolesna što je stvarno nemoguće za pronaći među pučanstvom.

S druge strane, kolega sa posla koji se išao cijepiti dva i pola mjeseca nakon preboljenja korone je zajebao stvar jer je to prekratko vrijeme i očito da mu je razina antitijela u organizmu bila prevelika (pisao sam i o tome u ovom topicu)…u pet dana najmanja temperatura tijela mu je bila 39,6 t.j pet dana je gorio na više manje 40 stupnjeva.
Gledajući na to da je korona jedna strašna bolest kod koje mnogi niti ne znaju da su oboljelji i da su je imali, i sada kada današnja svjetska politika prisiljava ljude na cijepljenje…jbg ja bih svakom prisiljenom ipak preporučio da prije cijepljenja napravi test na antitijela da nebi zakuhao.
Ja izabirem ovu drugu skupinu…da sam sada u Sloveniji rekao bih stari, evo ti 50 eura i moj auto da se s njime odvezeš na kavu, a za kusur mi natoči goriva
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5455 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 16/09/2021 : 17:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Aha…sada pogledah linkove.
…ipak mi neće netko drugi točiti auto😁
Ta odluka u Sloveniji je bila stvarno debilna i nije bila održiva.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12798 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 16/09/2021 : 18:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Uttar Pradesh, India Announces State Is COVID-19 Free Proving the Effectiveness of “Deworming Drug” IVERMECTIN:
https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/huge-uttar-pradesh-india-announces-state-covid-19-free-proving-effectiveness-deworming-drug-ivermectin/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 16/09/2021 : 18:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nikada mi neće biti jasno koliko čovek mora da bude sjeban u glavi i da bude u tolikoj panici od "virusa obične prehlade" da govori protiv mera zaštite ili vakcine, koja je proizvod farmaceutke mafije, a da istovremeno uzima lek za (prvenstveno, ne samo) konje, koji je, inače, takođe proizvod te iste farmaceutske mafije.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12798 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 16/09/2021 : 19:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Funeral Directer John O'Looney Blows the Whistle on Covid:
https://www.bitchute.com/video/gigUyK3yLtMU/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/09/2021 : 20:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:

Nije.

Je je... Samo je tebi to preteško shvatiti
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000