Author |
Topic  |
Macon
Senior Member

Slovenia
1780 Posts
Member since 18/03/2005 |
Posted - 16/09/2021 : 09:36:40
|
quote: Originally posted by Oki
Čuo sam se upravo sa starim koji je trenutno u Sloveniji da isplaniram tko će mi čuvati djecu u petak i kaže mi stari da u Sloveniji ne možeš točiti gorivo ako nisi cijepljen! Reko stari ajd ne laži jer da je to istina, već bi danas glavna vijest u Sloveniji bila to kako je neki Bosanac pridavio djelatnika benzinske:) …malo internet pretrage i vidi vraga, istina je! E, pa susjedi Slovenci, ovom debilizmu nema granica! Što je sljedeće? …oduzimanje vozačke dozvole na godinu dana ako upravljaš vozilom bez potvrde o cijepljenju???!!! 😂😂😂😂 [url=https://postimg.cc/0zDkqv6b] [/url] https://n1info.si/koronavirus/brez-pct-tezje-do-goriva-stranke-so-se-odzvale-bolje-od-pricakovanj/
Ne znam šta je sljedeče ali znam gdje je kraj. U Orwellovom 1984, Kina, tačke i kontrola su uzor. Tehnologija je došla do nivoja, da je to moguće. |
www.maconcomics.com |
 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 16/09/2021 : 10:36:01
|
Eh, nije taj tor bogzna šta, ali je još uvijek bolji od pancira (NASAMS & SPYDER FTW).
Inače, kad smo več kot ovaca u toru, interesantni su ovi izvori informacije - "odgovor na fejsbuku prijateljice". Nigerijski prinčevi več vrte ražnjeve
Što se lomljenja tiče, normalniji dio spektra antiveksera u Slo več poprilično popušta (ljepo je vidljiv skok broja cjepljenih https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats ), ali se među preostalima posljedično koncentriraju oni najluđi i najekstremniji, pa je za očekivati još takvih akcija.
Oko goriva je situacija je sada takva, da su pumpe na servisima, gdje je moguče plačanje aplikacijom ili direktno karticom, (navodno) otvorene. Inače, izgleda da je vlada sa pumpama antivaksere pogodila na pravo mjesto, tako da sa te strane 5+ od mene. U praksi to izgleda tako, da uz testiranje ide i i benzin (ko burek i jogurt), ili se iskoriste cjepljeni/preboljeli među prijateljima, susjedima, suradnicima...
U privredi su izabrali bosanski pristup - firme kao provjeravaju PCT kriterije, a zaposlenici jih kao ispunjavaju... |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 16/09/2021 : 12:44:44
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Je, je, eno ih, pišu za pro-ruski logično točka com 
Biće za koji dan, na onom freiheit prosvjedu, dobar dio te ekipe 
Imao je "rahmetli" kgb jedan zgodan naziv za takva činjenja 
Kakve veze ima tema Ukrajina i cjepivo? Baš sam neki dan razgovarao sa likom koji je pisao za Valdecov portal normabel, zaboravih ga pitati jel piše i dalje i što je s time. Uglavnom on je veliki pobornik teorija zavjera i logično com. Meni nije problem popričati i sa takvim ljudima, malo me udavio sa tim temama ali neka nije loše čuti i njihovu stranu. Kažem mu da namjerno miješaju teške teorije zavjere sa onim stvarima koje su očite vezane za ovu prehlada prevaru. On kaže da se slaže, ali ja ne znam da li je logično tu s namjerom da zamuti ili to radi nesvjesno a sasvim sigurno ubodu i poneku točnu informaciju. Znam jednog lika koji se cijepio a bio je teško pobornik teorija zavjera, ne znam koliko je još u tome no svejedno me iznenadio. Uglavnom nivo vjerovanja ljudi koji vjeruju u to da Zemljom vladaju gušteri je jednak onima koji slijepo vjeruju u ovu prehlada prevaru. Još su gori ovi poput dosade jer samo malo da pogledaju oko sebe primijetit će mnogo sitnih znakova. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 16/09/2021 : 12:47:00
|
quote: Originally posted by ziki
Umrla je jedna od najboljih hrvatskih košarkašica svih vremena, Žana Lelas. Bila je izbornica ženske juniorske reprezentacije no morala je napustiti pripreme zbog jake reakcije na drugo Covid cjepivo koje je primila. Počivala u miru.
Meni je bilo čudno kad su pustili vijest, rečeno je samo da je umrla a ne od čega, obično kad netko poznati ili poznatiji umre kažu od bolesti ili čega već. Odmah mi je palo na pamet da nešto prešućuju i evo ga stvarno prešućuju. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/09/2021 : 12:48:48
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Umrla je jedna od najboljih hrvatskih košarkašica svih vremena, Žana Lelas. Bila je izbornica ženske juniorske reprezentacije no morala je napustiti pripreme zbog jake reakcije na drugo Covid cjepivo koje je primila. Počivala u miru.
Žena se ubila. Kakve jebene veze ima njena reakcija na cjepivo sa ičin? Sutra će se pojavit neki idiot i napisat da je Žana Lelas umrla od druge doze cjepiva.
Moj post je citat izjave pomoćne trenerice Jacović koju je dala HKS-u uz moju želju Ženi za vječnim mirom. Ne znam gdje si bilo šta drugo našao.
Njena jaka reakcija na cjepivo ima sve veze s temom o cijepljenju.
Ovo je klasična kretenska dezinformacija. Širit ovakva sranja o ženi koja se ubila je žalosno, nevezano za to šta ti ili ja mislimo o cjepivu. Srami se. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 16/09/2021 : 12:49:24
|
Još jedan zanimljiv podatak…od nas devet iz društva koji smo prebolili koronu, samo su dvojica uspjeli zaraziti svoje žene:)
Kakva je situacija sa tim antitijelima? Da li je situacija sa onim koji ima visoku razinu antitijela ili kako se to već zove vrijedi kao i da si cijepljen? Ne bi bilo loše izmjeriti razinu antitijela i kako to funkcionira? |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 16/09/2021 : 13:05:45
|
Toliko se diglo buke oko ovog djeteta čiji otac brani svoje dijete zbog dokazano nanošenje štete nošenjem maski. A plus maka nema nikakvu funkciju zaštite od virusa, što je znakovito, ako nam ne može pomoći od širenja virusa zašto je moramo nositi. Moramo biti poslušni. A gle političara:

... ah zaboravih, nismo svi jednaki a pravila ne vrijede za sve jednako.
 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
BeaGea
Advanced Member

4099 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/09/2021 : 15:52:31
|
Dosta mi je više ove bolesti (ne mislim na Covid). Nisam odavno zalazio ovde pošto pazim na svoje mentalno zdravlje, ali svejedno sam morao.
Još JEDAN ovakav post sa ovcama, zaluđenima, budalama i sličnim i topic se ključa jednom i zauvek. NADAM SE DA JE TO SVIMA JASNO.
quote: Originally posted by Kruger

|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 16/09/2021 16:32:54 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4099 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 16/09/2021 : 16:43:23
|
quote: Originally posted by manhunter
Dosta mi je više ove bolesti (ne mislim na Covid). Nisam odavno zalazio ovde pošto pazim na svoje mentalno zdravlje, ali svejedno sam morao.
[size=3][b]Još JEDAN ovakav post sa ovcama, zaluđenima, budalama i sličnim i topic se ključa jednom i zauvek. NADAM SE DA JE TO SVIMA JASNO.
Kažeš nisi često bio na ovom topicu pa vjerojatno nisi primijetio kako jedna strana ( zagovornici cijepljenja ) potiho a nekad i direktno vrijeđaju drugu skupinu ( osobe koje se ne žele cijepiti protiv covida ), omalovažavanje je valjda normalno. Pa eto kako bi se ovi što vole vrijeđali malo smirili nije loše ubaciti poneku šalu.
Što se mene tiče topic je ionako postao dosadan i trebalo bi ga zaključati. Volio bih još čuti saznanja vezano uz antitijela. Mislim mogao bi to saznati i kod svog liječnika ali zašto ne dobiti informaciju od nekog tko ima osobno iskustvo. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5455 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/09/2021 : 17:33:56
|
quote: Originally posted by Kruger
Još jedan zanimljiv podatak…od nas devet iz društva koji smo prebolili koronu, samo su dvojica uspjeli zaraziti svoje žene:)
Kakva je situacija sa tim antitijelima? Da li je situacija sa onim koji ima visoku razinu antitijela ili kako se to već zove vrijedi kao i da si cijepljen? Ne bi bilo loše izmjeriti razinu antitijela i kako to funkcionira?
Ahh, tko će ga znati. Kuma odmah u susjedstvu ima dom za stare i nemoćne, prošla je jednu kolektivnu karantenu zbog korone u domu, pisao sam i o pokušaju druge karantene od koje su epidemiolozi morali odustati na intervenciju odvjetnice kada su 10 dana nakon druge doze 15 cijepljenih korisnika doma bili pozitivni na koronu, a preostalih 5 necjepljenih nisu:) Treći njezin susret sa koronom je bio kada se kum zarazio. Tri puta je išla vaditi nalaz antitijela i sva tri puta ih nije imala što bi značilo da koronu preboljela nije. No moram napomenuti da se radi o 40-godišnjakinji koja u životu nikada nije imala niti gripe niti je ikada bila bolesna što je stvarno nemoguće za pronaći među pučanstvom.
S druge strane, kolega sa posla koji se išao cijepiti dva i pola mjeseca nakon preboljenja korone je zajebao stvar jer je to prekratko vrijeme i očito da mu je razina antitijela u organizmu bila prevelika (pisao sam i o tome u ovom topicu)…u pet dana najmanja temperatura tijela mu je bila 39,6 t.j pet dana je gorio na više manje 40 stupnjeva. Gledajući na to da je korona jedna strašna bolest kod koje mnogi niti ne znaju da su oboljelji i da su je imali, i sada kada današnja svjetska politika prisiljava ljude na cijepljenje…jbg ja bih svakom prisiljenom ipak preporučio da prije cijepljenja napravi test na antitijela da nebi zakuhao. Ja izabirem ovu drugu skupinu…da sam sada u Sloveniji rekao bih stari, evo ti 50 eura i moj auto da se s njime odvezeš na kavu, a za kusur mi natoči goriva  
|
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5455 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/09/2021 : 17:40:59
|
Aha…sada pogledah linkove. …ipak mi neće netko drugi točiti auto😁 Ta odluka u Sloveniji je bila stvarno debilna i nije bila održiva. |
 |
|
panzer
Advanced Member

12798 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/09/2021 : 18:48:20
|
Nikada mi neće biti jasno koliko čovek mora da bude sjeban u glavi i da bude u tolikoj panici od "virusa obične prehlade" da govori protiv mera zaštite ili vakcine, koja je proizvod farmaceutke mafije, a da istovremeno uzima lek za (prvenstveno, ne samo) konje, koji je, inače, takođe proizvod te iste farmaceutske mafije.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
panzer
Advanced Member

12798 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts