forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/09/2021 : 10:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=4jxtbQ476bc

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2021 : 10:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Znoj, pedofilija guzice...šta sve frca okolo, kad se iz duhovnih visina strmopizdi u baruštine fizičkog.

Takva nadraženost i razdraženost nije najbolja za zdravlje, možda bi pomogla kakva injekcija ili dvije...

ma kakva pedofilija ,vidi ovom duhovnog vrha https://www.index.hr/vijesti/clanak/crkvenjak-koji-je-godinama-silovao-psa-dobio-godinu-dana-zatvora-on-je-u-bruxellesu/2303537.aspx

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 12:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Sladoljev Srećko

quote:
Kome treba, opisan je način kako da VI manipulirate PCR testom, a ne da PCR testom ONI manipuliraju vama!

"Pozdrav dr Sladoljev, ako ste mi u mogućnosti dati odgovor na pitanje. Naime za sestru pitam, što da konzumira da bi imala pozitivan nalaz na koronu? U ovom suludom vremenu vjerujem da nisam prva koja pita. Naime zbog prelaska granice na posao mora se svaki drugi dan testirati i sad vec vise ne može. Cijepljenje ne dolazi u obzir naravno. Hvala unaprijed
Lp Vedrana"

Odgovor:
"Da bi sestra isprovocirala pozitivan PCR nalaz, neka prije uzorkovanja snažno istrlja izvana nosnice. To će osloboditi odumrle stanice sa sluznice nosa koje će tako lakše dospjeti u uzorak za testiranje. Odumrle stanice će kompromitirati PCR test koji će pokazati LAŽNO POZITIVNI rezultat.
Ako nekome treba negativan PCR nalaz, tada mora postupiti obratno, prije testa mora dobro isprati nosnice fiziološkom otopinom da bi se odumrle stanice isprale da ne uđu u test!"
Dobru zabavu želim!

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 14:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

Sladoljev Srećko

quote:
Kome treba, opisan je način kako da VI manipulirate PCR testom, a ne da PCR testom ONI manipuliraju vama!

"Pozdrav dr Sladoljev, ako ste mi u mogućnosti dati odgovor na pitanje. Naime za sestru pitam, što da konzumira da bi imala pozitivan nalaz na koronu? U ovom suludom vremenu vjerujem da nisam prva koja pita. Naime zbog prelaska granice na posao mora se svaki drugi dan testirati i sad vec vise ne može. Cijepljenje ne dolazi u obzir naravno. Hvala unaprijed
Lp Vedrana"

Odgovor:
"Da bi sestra isprovocirala pozitivan PCR nalaz, neka prije uzorkovanja snažno istrlja izvana nosnice. To će osloboditi odumrle stanice sa sluznice nosa koje će tako lakše dospjeti u uzorak za testiranje. Odumrle stanice će kompromitirati PCR test koji će pokazati LAŽNO POZITIVNI rezultat.
Ako nekome treba negativan PCR nalaz, tada mora postupiti obratno, prije testa mora dobro isprati nosnice fiziološkom otopinom da bi se odumrle stanice isprale da ne uđu u test!"
Dobru zabavu želim!

Ljudi su si spremni radije uljevati slanu vodu u nos tri puta tjedno, nego se cjepiti. Ja bi na njegovom mjestu dodao i da za svaki slučaj još uguraju krumpir u guzicu.

Baš danas sam imao telekonferenciju sa našim šefom proizvodnje, koji je bio ovaj tjedan tri dana u Holandiji, i sa tech supportom za ulja iz Italije. Holanđani su na +70% precjepljenih (stara populacija više od 85), imaju hiljadu infekcija dnevno (na 18M stanovnika), od toga minimalno u bolnicama, i država funkcionira bez mjera i sasvim normalno (kao ri razvikani skandinavski "zatvori"). U Italiji isto idu prema 70%, dnevno imaju 3hiljade inficiranih(na 60M stanovnika)i bar u privredi nemaju više nikakavih mjera, a ovaj konzultant več tri tjedna bez problema putuje po Italiji , Francuskoj i Švicarskoj.
Ne samo zapadna Evropa, pretiču nas i bivše zemlje varšavskog ugovora, dok smo u ex-Yu plebiscitarno odlučili ostati u rezervatu perača nosnica (ako nema više Bratstva, očito Jedinstvo još uvijek drži)

Možda bi 1Euro mogao prodavati flaše fiziološke sa aplikatorom za obije nosnice (a kapa iz alufolije je gratis)

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/09/2021 : 15:11:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Pričal sam o svom stricu koji nije htio cjepivo pa sad pije antibiotike...evo neki dan dobio i drugu turu. Neš ti zdravlja sad kad nakljuka tijelo antiobioticima, sigurno puno bolje nego cijepivom :)

U zamišljenom kutu okrugle sobe...

Edited by - BeaGea on 24/09/2021 15:16:10
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/09/2021 : 15:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

quote:

Sladoljev Srećko

[quote]

Ljudi su si spremni radije uljevati slanu vodu u nos tri puta tjedno, nego se cjepiti. Ja bi na njegovom mjestu dodao i da za svaki slučaj još uguraju krumpir u guzicu.

Baš danas sam imao telekonferenciju sa našim šefom proizvodnje, koji je bio ovaj tjedan tri dana u Holandiji, i sa tech supportom za ulja iz Italije. Holanđani su na +70% precjepljenih (stara populacija više od 85), imaju hiljadu infekcija dnevno (na 18M stanovnika), od toga minimalno u bolnicama, i država funkcionira bez mjera i sasvim normalno (kao ri razvikani skandinavski "zatvori"). U Italiji isto idu prema 70%, dnevno imaju 3hiljade inficiranih(na 60M stanovnika)i bar u privredi nemaju više nikakavih mjera, a ovaj konzultant več tri tjedna bez problema putuje po Italiji , Francuskoj i Švicarskoj.
Ne samo zapadna Evropa, pretiču nas i bivše zemlje varšavskog ugovora, dok smo u ex-Yu plebiscitarno odlučili ostati u rezervatu perača nosnica (ako nema više Bratstva, očito Jedinstvo još uvijek drži)

Možda bi 1Euro mogao prodavati flaše fiziološke sa aplikatorom za obije nosnice (a kapa iz alufolije je gratis)

Kako ti čovječe možeš baljezgati i lagati u nedogled…što misliš da su ljudi glupi i da ne znaju baciti pogled na službenu statistiku o covidu na googleu?
…i Italija i Nizozemska imaju mnogo više zaraženih na dnevnoj bazi nego ove brojke koje ti navodiš, kao što po postotku ukupno zaraženih imaju znatno veći postotak od recimo zaostale “balkanske” Hrvatske.
Nisam iz Srbije, al’ kako bi to Srbi rekli: “idi bre da se lečiš”! ……gurni si koji krumpir u guzicu, pa ćeš imati ljepši osmijeh na licu kada budeš uključen u sljedeću video konferenciju
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4104 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 24/09/2021 : 16:27:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ništa GGG ne laže, samo vi ne znate čitati ili uopće ne čitate.

Evo na drugoj temi si pokazal koliko NE čitaš! Vvijest o tužbi vezanoj uz album Nevermind smo odavno vec komentirali, odnosno to je prije nekoliko tjedan bilo aktualno. Problem je kaj ti nisi aktualan vec debelo kasniš, kao i s podacima o zaraženima i hospitaliziranima.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2021 : 17:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Oki
Kako ti čovječe možeš baljezgati i lagati u nedogled…

gurni si koji krumpir u guzicu, pa ćeš imati ljepši osmijeh na licu kada budeš uključen u sljedeću video konferenciju

Već sam napisao upozorenje za ovakvo ponašanje. Sledeći put izbacujem i ide ključ na topic. Vaš izbor.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 24/09/2021 17:04:46
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/09/2021 : 17:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

Ništa GGG ne laže, samo vi ne znate čitati ili uopće ne čitate.

Evo na drugoj temi si pokazal koliko NE čitaš! Vvijest o tužbi vezanoj uz album Nevermind smo odavno vec komentirali, odnosno to je prije nekoliko tjedan bilo aktualno. Problem je kaj ti nisi aktualan vec debelo kasniš, kao i s podacima o zaraženima i hospitaliziranima.

Ako laže koza, ne laže rog
[url=https://postimg.cc/7JvzGVNR][/url]
Znači gegegeju je 1000 novozaraženih u biti ovih 1823 novozaražena (i sedmodnevni prosjek se vrti oko te brojke).
A 18 milijona Nizozemaca je ustvari 16,66 M
[url=https://postimg.cc/QBT4R6V4][/url]

Nadalje, nisam internetski trol i besposličar poput tebe BeaGeja koji po cijele dane visi po forumima i bespoštedno serucka, pa jbg, od kuda bih znao da je ova vijest o prvom Nirvaninom albumu objavljena pred 90 minuta bila tema rasprave već pred pravu viječnost.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/09/2021 : 17:14:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Vidim sada ovo menhanterovo upozorenje i izvinjavam se svima što sam pao na ovako niske grane u komunikaciji na forumu!
Neću više (biti općenito uvućen u ovakve rasprave).
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/09/2021 : 17:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
…mada nisam taj koji je prvi počeo spominjati i razmišljati o krumpirima.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/09/2021 : 17:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

ttps://www.iceagefarmer.com/2021/09/23/no-soul-no-free-will-the-end-of-humanity/

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2021 : 17:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

ttps://www.iceagefarmer.com/2021/09/23/no-soul-no-free-will-the-end-of-humanity/

https://www.index.hr/magazin/clanak/propovjednik-kaze-da-se-isus-jos-nije-vratio-na-zemlju-jer-ljudi-ne-daju-dosta-love/2306272.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 17:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Oki stvarno hvala, da si primjetio moju pogrešku, inače ne visim po covid trackerima, ali češ zato prije svakog sljedečeg komentara moja prva misao biti ti, a druga covid tracker (a treča vjerojatno krumpir). Evo sad sam provjerio - brojevi (od 23.9) su 1800 za Holandiju i 4000 za Italiju . Moja drastična greška (i očito teška uvrijeda za vas enteligentne) u slučaju Italije iznosi 6,7 umjesto 5 inficiranih na 100K stanovnika (uz Slovenski rezultat 50 na 100K). Opravdanje bi mi moglo biti to, da mi baš nije bilo ugodno biti posterboy za vaše panbalkansko zajedništvo covidiota, antivaksera i "čistokrvnih" (Živilo bratstvo i jedinstvo). A onda ti još tamo nekakav Talijan kaže, da je kod njih stvar gotova, I da se nada, da da če biti brzo i kod nas i da dolazi u 11.mjesecu (možda 2022), pa se čovjeku omakne takav krumpir...

Ali kao što sam več rekao stinkyu i cortu kad su onomad izmišljali brojke umrlih u 2020, najdraže bi mi bilo da su oni u pravu... Stvarno bi bilo super, ako bi se netko u Hrvatskoj zabunio, pa da je stvarno cjepljenih 64, ili bar 54%

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 24/09/2021 18:42:07
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 18:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Da se od krumpira i ispiranja nosa vratimo nazad brojkama . ovih 60 ili 70% nisam ja izmislio, to statistički izračunana vjeerojatnost i podatak je bio poznat več u 4. mjesecu prošle godine (ona famozna švedska strategija je bazirala na hvatanju tog broja "prirodnim" putem). E sad se zahvaljujuči cjepivima došlo do tog procenta imunih u pojedinim zemljama i tu covid-19 nije problem, niti u teoriji, niti po realnom broju inficiranih (treba je naravno gledati relativne a ne absolutne brojke). Sad, svi epidemiolozi, i oni koji su jih slušali, su znali da če do toga doči, i što je najgore, te brojke su mogle dostiči praktički sve zemlje u Europi. Čak i sada, kad se na realnim sistemima veličine država vidi, da taj kriterij važi, antivakseri, umjesto, da pokušaju zbrajti i razmišljati svojom glavom, tu glavu guraju još više u zemlju.
Nijedan antivakser na ovom forumu još nije rekao, da u toj Norveškoj, Danskoj i Holandiji možda rade nešto u pravu. Čak i jedan corto, koji je na lucidnijoj strani antivakserskog spektruma, gnjušanjem odbacuje Dansku kao ogroman zatvor i propagira ispiranje nosa.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/09/2021 : 18:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
i dok se gegege bavi metafizikom po scomu i izmišlja jednu italiju (koja ima najstupidnije mjere --- malo mu kvari koncepciju), dr. Sladoljev daje sjajne, konkretne i svima jasne (da, čak jasne jednom dosadi i sličnima) savjete, bez polumetafizičkih mudrolija a la gegege: "...neka prije uzorkovanja snažno istrlja izvana nosnice. To će osloboditi odumrle stanice sa sluznice nosa koje će tako lakše dospjeti u uzorak za testiranje. Odumrle stanice će kompromitirati PCR test..."

Dr. Srećko Sladoljev, dobitnik Gong nagrade za pokazanu građansku hrabrost: "Dr. Sladoljev dobitnik je nagrade Gong za pokazanu građansku hrabrost pri dosljednom poštivanje prava građana da budu informirani o pitanjima koja se tiču njihovog zdravlja i nastojanjima na transparentnom i odgovornom djelovanju javnih ustanova u zdravstvu."
https://gong.hr/2010/05/27/dr-srecko-sladoljev/

dr. Sladoljev, intelektualni, moralni i građanski gigant, naspram elvuda, dosade i gegegea, scomovskih patuljaka (koji, usput, nisu ni dobili GONGovu nagradu za građansku hrabrost).

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26037 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 24/09/2021 : 18:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

naspram elvuda, dosade i gegegea, scomovskih patuljaka

Sledeća kazna je godinu dana. Da ne bude da nisam rekao i da jedva čekam da te izbacim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 19:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
Pa naravno da u Sloveniji trenutno ima puno 'zaraženih' jer se testiraju sulude brojke ljudi.
Do sada je u Sloveniji u prosjeku svaki stanovnik napravio 3-4 PCR ili HAGT teste ne računajuči na porast samotestiranja u posljednje vrijeme.

A kriminalci u vladi bi na svaki moguči način htjeli da pocjepe što više ljudi jer im je iz EU obečanih 5 milijardi eura ako dodju na 70 %.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/09/2021 : 19:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://www.catholicnewsagency.com/news/249010/catholics-outweigh-other-religious-groups-in-covid-19-vaccination-rates-study-suggests

Eto,da ne bi ispalo da je do religije. U ovom slučaju virusa nije,neki dijelovi svita su jednostavno periferija(npr Balkan) ostala na vjetrometini izdrkavanja i skupljanja svačijih govana .
Sad but true.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 19:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
U Italiji u posljednjih 40 godina prije covid vakcina uloženih je bilo ukupno 700 zahtjeva za odštetu zbog nuspojava.
Za covid vakcine do sada već 84.000 zahtjeva za odštetu.
https://www.affaritaliani.it/coronavirus/vaccino-covid-sono-gia-oltre-80mila-le-richieste-di-indennizzi-758706.html

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 24/09/2021 : 19:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=V2YZAnKeGmM

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 20:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

i dok se gegege bavi metafizikom po scomu i izmišlja jednu italiju (koja ima najstupidnije mjere --- malo mu kvari koncepciju), dr. Sladoljev daje sjajne, konkretne i svima jasne (da, čak jasne jednom dosadi i sličnima) savjete, bez polumetafizičkih mudrolija a la gegege: "...neka prije uzorkovanja snažno istrlja izvana nosnice. To će osloboditi odumrle stanice sa sluznice nosa koje će tako lakše dospjeti u uzorak za testiranje. Odumrle stanice će kompromitirati PCR test..."

Dr. Srećko Sladoljev, dobitnik Gong nagrade za pokazanu građansku hrabrost: "Dr. Sladoljev dobitnik je nagrade Gong za pokazanu građansku hrabrost pri dosljednom poštivanje prava građana da budu informirani o pitanjima koja se tiču njihovog zdravlja i nastojanjima na transparentnom i odgovornom djelovanju javnih ustanova u zdravstvu."
https://gong.hr/2010/05/27/dr-srecko-sladoljev/

dr. Sladoljev, intelektualni, moralni i građanski gigant, naspram elvuda, dosade i gegegea, scomovskih patuljaka (koji, usput, nisu ni dobili GONGovu nagradu za građansku hrabrost).

Vidim da te te razne titule i nagrade prilično impresioniraju...

Ime gospodina Sladoljeva sam tu itamo zapazio u raznim kolopletima hrvatskih i balkanskih antivaksera, ali me njegov lik i djelo baš nisu zanimali. Do onog posta o interferonima prošli tjedan nisam ni znao da je biolog.
Ako bi dobro pročitao moje postove, vidjeo bi, da njegov gigantizam u hrvatskom društvu (kao i tvoj na s.com) nigdje i nikad nisam osporavao. Meni taj metod "preko šmrklja do slobode" djeluje prilično nategnuto, ali recimo da je gospodin to i dokazao - čak i mislim da sam več negdje čiao o doktoru koji pacientima i pacienticama trlja nos i druge organe.

Inače mislim da su giganti krasna stvar, jedino što je dobro držati se malo podalje od njih, jer kad promaše, promaše na široko.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 20:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

Pa naravno da u Sloveniji trenutno ima puno 'zaraženih' jer se testiraju sulude brojke ljudi.
Do sada je u Sloveniji u prosjeku svaki stanovnik napravio 3-4 PCR ili HAGT teste ne računajuči na porast samotestiranja u posljednje vrijeme.

A kriminalci u vladi bi na svaki moguči način htjeli da pocjepe što više ljudi jer im je iz EU obečanih 5 milijardi eura ako dodju na 70 %.

?? Mislim, da jih je jučer bilo 4700 i nešto (provjerio - hvala oki), što je negdje na razini 3. mjeseca ili 11-og prošle godine.

Inače ne vidim u kojem pogledu je kombinacija bez cjepljenja, sa pola godine glupih mjera i bez 5 milijardi, bolja od pocepljenosti normalizaciji života i evropskih 5 milijardi? (osim ako idemo po onoj narodnoj logici "Kurva, nije mi dala")

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 24/09/2021 : 20:30:57  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:

U Italiji u posljednjih 40 godina prije covid vakcina uloženih je bilo ukupno 700 zahtjeva za odštetu zbog nuspojava.
Za covid vakcine do sada već 84.000 zahtjeva za odštetu.
https://www.affaritaliani.it/coronavirus/vaccino-covid-sono-gia-oltre-80mila-le-richieste-di-indennizzi-758706.html

Vidiš, to ti je odlična ideja - prvo se cjepi, pa onda tuži državu za kompenzaciju Win-win situacija za sve

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/09/2021 : 20:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dobro, ako te muče titule i nagrade, idemo bez toga
da vidimo kaj te osim njih još muči

evo, pošteno, ko dva muža kad se razgovaraju
neću se cijepiti. neću nositi masku. neću slušati stožere, ne zanimaju me epidemiolozi, virolozi, doktori i policajci. znači, tako stvari stoje. da vidimo sad, kaj tu tebe muči. kaj te točno muči ako ja sve to neću?

znači, ti probaj formulirati neki svoj stav na ovakvo moje življenje, kaj mi točno zamjeraš, pa da vidimo kamo će nas odvesti. pretpostavka je da nas dvojica dolazimo u interakciju, barem ovako na scomu. sad, ja vidim da tebe nešto strašno muči oko svega ovoga, a ne znam točno što. možda se u nekom dijelu nešto da popraviti; u mnogo stvari vjerojatno ne, tu ti ja neću moći pomoći, ako su tvoji zahtjevi megalomanski. ali kažem, daj stavi na papir što te toliko pogađa, pa ćemo vidjeti gdje smo i kako smo.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000