forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 577

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 21/09/2021 : 11:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Dobre su generacije, svakako uzimaj. Imam ck izdanje i dobro je, a mislim giolconda najavljuje objavljivanje nathana od prvog broja pa tko zna, možda te počnemo češće viđati ovdje. U svakom slučaju interesira me kako bi ovaj mini serijal doživio netko tko nije uronjen u nathanov svijet.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/09/2021 : 11:53:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Imam ja kakvo-takvo znanje o Nathanu... Svojevremeno sam imao SD/LU komplet na polici, pročitao ga cijeloga i ono, klasika, ima odličnih epizoda, ima katastrofalnih Uvijek mi se sviđala ona glavna priča oko Bratstva Sjena, a bilo mi je i dragih samostalnih epizoda poput Posljednji Val ili one s kitovima, jebiga zaboravio sam kako se zove, davno je to bilo Međutim, prodao sam taj komplet, skontao da mi samo bezveze stoji na polici i da ću mu se teško opet vraćati... A i jednom kad je redovni serijal preuzeo Libellus odustao sam skroz, preskupo mi je za nešto šta me samo onako labavo zanima. Pročitao sam neke LL epizode vezane za tehnodroide (Selenina osveta i još neke), no nešto nisam imao volje baš nastavljati redovno pratiti. Jedino šta sam ostavio na polici su LL giganti koji su mi super. Prije godinu-dvije sam ih pročitao sve ispočetka i ponovno se oduševio i zainteresirao za Nathanov svijet.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/09/2021 : 15:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Kolega je napravio popis svih izdanja po godinama, pa kada nije on, linkam ja ovdje:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=52483

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 22/09/2021 15:22:01
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/09/2021 : 21:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nego jel postoji taf famozni preorder preko LIB sajta? Kak to štela jer brijem da će ovo ozići u sekundi

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/09/2021 : 09:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Nego jel postoji taf famozni preorder preko LIB sajta? Kak to štela jer brijem da će ovo ozići u sekundi

?
O čemu je točno riječ, koja knjiga?
Imaš pretplatu, pošalji im mail.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 23/09/2021 : 14:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Što li se to kuha? Pogledao kod ll ali ne mogu naći
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/09/2021 : 14:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Da, ni meni nije ništa jasno, zato ga i pitam o čemu je riječ, nigdje nisam vidio ništa...

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/09/2021 : 07:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Pretpostavljam da si mislio na ovaj Dampyr? Serijal je ok, kupovao ga od VC i sada ove specijalce od SA te sam priželjkivao normalno kiosk izdanje, ali na žalost ne želim otvoriti novo poglavlje sa Lib.

Uglavnom što se tiče nathana, nema nikakve ekskluzive.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/09/2021 : 14:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pa Dampyra su tek jučer/danas stavili objavu tako da...bo?
A Mladjo šuti i pušta ans da se uhamo...možda je samo fulao temu, tko zna na što je msilio. ;)

Ali da, Dampyr 4u1, vau, zanimljiv potez od strane LL.

Edited by - DiSkAcH on 27/09/2021 14:23:02
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/09/2021 : 14:36:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Akcija 350 kn za dva 4-broja je zapravo odlična i da znam da će tako nastaviti i dalje, čak bih se i odvazio, ali čini mi se da je tako bilo i sa dragonerom ( doduše on je trobroj) koji mi je bio i napetiji pa sam ga svejedno propustio. Nažalost po mene, to bi bila još jedna rupa bez dna, a više se bojim za nathanov tempo.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 27/09/2021 : 14:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Akcija 350 kn za dva 4-broja je zapravo odlična i da znam da će tako nastaviti i dalje, čak bih se i odvazio, ali čini mi se da je tako bilo i sa dragonerom ( doduše on je trobroj) koji mi je bio i napetiji pa sam ga svejedno propustio. Nažalost po mene, to bi bila još jedna rupa bez dna, a više se bojim za nathanov tempo.

Meni je Dragonero odličan, pa sam ipak dobro razmislio i odlučio da ne mogu skupljat još jedan ogroman serijal koji traje i da mi je NN primarni. Em je to puno love, em je to puno mjesta, i jedno i drugo ej sve veći problem (slobodno mjesto zapravo više, ali ajde).

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/09/2021 : 11:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam jučer skanlaciju Misije na Jupiter, to je najnoviji mini serijal koji je izašao sada preko ljeta.
Onako, OK je, crtež je jednostavan ali dobar, saknlacija odlična, čovjek je to doradio vrhunski, različiti fonotovi, dobra kvaliteta skena, sve tip-top.
Ali eto, priča mi je osrednja. ima 380 strana. Neću ništa o priči da ne spojlam. ;)

Edited by - DiSkAcH on 30/09/2021 11:52:14
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 30/09/2021 : 12:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Može link na pp? Volio bih pročitati.

Edited by - Kerempir on 30/09/2021 12:56:16
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/09/2021 : 14:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15893 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/10/2021 : 21:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

također..

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/10/2021 : 23:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

By Jove!
Biljezim se s stovanjem, prosio bih link za dogodovstine NN-a.

Hej, vidio sam da na LL forumu imas avatar prvog tal.giganta u koloru.. Hmm, naslucujes i ti kao i ja da kuhaju nesto i za bonelli space team sa foruma?
Vidim vec onu trilogiju u koloru.. Ali ne trebaju nam karton, koza i stiropor, valjalo bi samo HC i buca od 700 i nesto strana. Moze i sve tri knjige svaka za sebe.
Naslovnica izdanja od Bertollinija, a ove standardne unutra. Uz one stare naslovnice iz prvih giganata.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/10/2021 : 08:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

quote:

By Jove!

Hej, vidio sam da na LL forumu imas avatar prvog tal.giganta u koloru.. Hmm, naslucujes i ti kao i ja da kuhaju nesto i za bonelli space team sa foruma?
Vidim vec onu trilogiju u koloru.. Ali ne trebaju nam karton, koza i stiropor, valjalo bi samo HC i buca od 700 i nesto strana. Moze i sve tri knjige svaka za sebe.
Naslovnica izdanja od Bertollinija, a ove standardne unutra. Uz one stare naslovnice iz prvih giganata.

Pa neznam baš, da naprave nešto što su već izdali onako skupo kao sa Zagorom, mislim da bih preskočio. Previše ej to love za mene.

A talijanski gigant u boji sam listao prije korone u italiji i moram priznat da nije baš neka kvaliteta, a i format je neki između LL Giganta i redovne serije. LL moram priznat tu odrađuje puno bolji posao. Sjećam se i cijene, tada je bio 28€, samo prvi gigant.
I za kraj, meni osobno baš i ne leži NN u boji, više sam za CB.
Giganti u boji bi bila odlična stvar za ekipu kojima fale CB, pa da popune kolekciju.
No vidjet ćemo što LL-ovci kuhaju za nas, ja se nadam i radujem onoj knjizi sa Castellinijevim naslovnicama i onim kratkim tekstovima koji nas upoznaju sa Nathanovim svjetom.

EDIT: A vi ostali, podjelio sam već sada dosta puta link za Jupiter, dajte malo napišite kako vam se svdio, meni je onako...baš me zanima što veli većina.

Edited by - DiSkAcH on 04/10/2021 08:07:06
Go to Top of Page

overlord
Starting Member

Croatia
16 Posts

Member since 23/06/2013

Posted - 06/10/2021 : 21:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send overlord a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kolega je napravio popis svih izdanja po godinama, pa kada nije on, linkam ja ovdje:

Je li ja tripam ili je taj kolega kompletno preimenovao i preuredio temu?
Prilicno sam siguran da je bio popis svih NN izdanja, a sad izgleda kao Zagor?
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 06/10/2021 : 21:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by overlord

quote:

Je li ja tripam ili je taj kolega kompletno preimenovao i preuredio temu?
Prilicno sam siguran da je bio popis svih NN izdanja, a sad izgleda kao Zagor?

Ne tripaš, i ja sam ostao ono wtf je ovo kad sam tražio taj popis. Ono sa Nathana na Ferri nostalgija liste nekakve

Mogao je barem negdje ostaviti stari Nathan popis.

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/10/2021 : 05:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Vidi stvarno...bez upozorenja, bez ičeg.
Eno, pitao sam ga tamo što se desilo.

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15893 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 10/10/2021 : 11:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
ako ga je netko kopirao neka ga zaljepi ovdje u NN topic...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 12/10/2021 : 11:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by emirem

quote:

quote:

By Jove!

Pa neznam baš, da naprave nešto što su već izdali onako skupo kao sa Zagorom, mislim da bih preskočio. Previše ej to love za mene.

A talijanski gigant u boji sam listao prije korone u italiji i moram priznat da nije baš neka kvaliteta, a i format je neki između LL Giganta i redovne serije. LL moram priznat tu odrađuje puno bolji posao. Sjećam se i cijene, tada je bio 28€, samo prvi gigant.
I za kraj, meni osobno baš i ne leži NN u boji, više sam za CB.
Giganti u boji bi bila odlična stvar za ekipu kojima fale CB, pa da popune kolekciju.
No vidjet ćemo što LL-ovci kuhaju za nas, ja se nadam i radujem onoj knjizi sa Castellinijevim naslovnicama i onim kratkim tekstovima koji nas upoznaju sa Nathanovim svjetom.

EDIT: A vi ostali, podjelio sam već sada dosta puta link za Jupiter, dajte malo napišite kako vam se svdio, meni je onako...baš me zanima što veli većina.

Ma hrpa obaveza a i imam neke knjige koje već čitam pa se budem nakon toga bacio na jupiter
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 15/10/2021 : 11:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Nekako mi se čini da dugo čekamo na novog nathana koji nikako da stigne? Nije da je riječ o vrhunskim epizodama ali da mi ne ispare prijašnji nastavci iz glave a već je počelo hlapiti

Edited by - Kerempir on 15/10/2021 11:19:36
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 15/10/2021 : 14:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
“Priča o Trixie Palmer” također će se naći u našoj desetoj ovogodišnjoj turi, a riječ je o napetom, šestom maxiju Nathana Nevera...[smile]

Edited by - DiSkAcH on 15/10/2021 14:45:06
Go to Top of Page

yasmiel
Starting Member

87 Posts

Member since 07/05/2016

Posted - 15/10/2021 : 16:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send yasmiel a Private Message  Reply with Quote
Eto, dogurali smo do trećine s izdanim maksijima - 6/18. Guraju to Libellusovci nekako.
Još da je štivo u tim maksijima nešto bolje kvalitete, ijuuuuu.
Go to Top of Page
Page: of 577 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.46 seconds. Snitz Forums 2000