forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Dampyr - Dampyr fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 132

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 27/09/2021 : 23:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by going going

Vredan je citanja i skupljanja kao razbibriga

Zar nam to nije i smisao čitanja stripova ?

Pa ne otkrivamo kroz njih kozmološke konstante u općoj teoriji relativnosti.

Ali je i smisao da cijena bude primjerena razbibrigi, a ne kolekcionarskom izdanju... Mislim da je to momak htjeo reći i tu se apsolutno slažem. Dampyr je kiosk strip koji se pročita za razbibrigu, nema tu nikakvih dubokoumnih dijelova i samim time ja ne bi platio 250 kn za takav strip...

E pa ja "razbibrigu" baš želim kolekcionarski i fala bogu nisam jedini.
A drugo što znači "Dampyr je kiosk strip".... Strip je onakva forma kakva se izda, nisi ti sigurno da određuješ u kakvoj će formi biti izdan a niti te tko pita.
Inače meni je recimo Bomba kojoj se ti ne možeš nadiviti od "dubokoumnosti" za 250 kuna plitak dokumentaristički tekst na razini predavanja za prvi razred osnovne u kojem nisam saznao ništa novo o toj temi i to sigurno ne bih platio 250 kuna kao što neću ni "razbibrigu" tebi za informaciju da ne brineš i neskaćeš na svaki moj upis u želji da mi se istakneš jer mi uopće nisi zanimljiv i nećemo se dopisivati.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 27/09/2021 : 23:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ali je i smisao da cijena bude primjerena razbibrigi, a ne kolekcionarskom izdanju... Mislim da je to momak htjeo reći i tu se apsolutno slažem. Dampyr je kiosk strip koji se pročita za razbibrigu, nema tu nikakvih dubokoumnih dijelova i samim time ja ne bi platio 250 kn za takav strip...

E pa ja "razbibrigu" baš želim kolekcionarski i fala bogu nisam jedini.
A drugo što znači "Dampyr je kiosk strip".... Strip je onakva forma kakva se izda, nisi ti sigurno da određuješ u kakvoj će formi biti izdan a niti te tko pita.
Inače meni je recimo Bomba kojoj se ti ne možeš nadiviti od "dubokoumnosti" za 250 kuna plitak dokumentaristički tekst na razini predavanja za prvi razred osnovne u kojem nisam saznao ništa novo o toj temi i to sigurno ne bih platio 250 kuna kao što neću ni "razbibrigu" tebi za informaciju da ne brineš i neskaćeš na svaki moj upis u želji da mi se istakneš jer mi uopće nisi zanimljiv i nećemo se dopisivati.

Ja naskačem na svaki tvoj upis???? Jesi ti normalan??? Što lažeš pobogu u tim godinama. Nije lijepo. Nisi li ti onaj optimista što bi meni opalio šamarčinu čim se vidimo? 😂😂😂😂 Iskreno se radujem tom susretu
Ako želiš možeš i privat ostavit podatke pa da se nađemo da ne čekamo neki sajam ili festival

Dampyr je kiosk strip jer su ga tako zamislili autori, sa mjesečnim ritmom izlaženja i za prodaju na kiosku. A to što ga je netko odlučio izdavati sa zlatnim koricama u luksuznom izdanju i dalje mu ne mijenja da je to prvenstveno kiosk strip namjenjen za razbibrigu.
Ako na Sportske novosti staviš tvrde korice one će i dalje biti dnevne sportske novosti i šta ti tu nije jasno. A ako bi ti za takve dnevne novine davao 100 kn umjesto dosadašnjih 10 tko ti brani...
I šta lažeš da sam ja hvalio strip Bomba zbog ikakve dubokoumnosti. Hvalio sam ga jer mi je tema zanimljiva i jer je detaljno proučena materija prije stvaranja stripa uz meni lijep crtež...
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 28/09/2021 : 00:03:16  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Neznam o kakvim samarcinama pricas niti me zanima...opet si nesto pobrkao a i nije ti prvi put.
I mogao si do sada shvatiti da nisam na tvojoj razini "intelektualnog gliba" da frustracije rjesavam fizicki.
Inace da nesto i naucis i da "ne lupas ko otvoren prozor" neki stripovi koji su izlazili u tjednim izdanjima pa i novinskim pasicama za dnevnu "razbibrigu" su vrhunski strip klasici koji su dobili svoja adekvatna kolekcionarska HC izdanja.
No dosta poduke...budi sretan i ovo vremena sto sam ti izdvojio, nađi drugu žrtvu.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/09/2021 : 00:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neznam o kakvim samarcinama pricas niti me zanima...opet si nesto pobrkao a i nije ti prvi put.
I mogao si do sada shvatiti da nisam na tvojoj razini "intelektualnog gliba" da frustracije rjesavam fizicki.
Inace da nesto i naucis i da "ne lupas ko otvoren prozor" neki stripovi koji su izlazili u tjednim izdanjima pa i novinskim pasicama za dnevnu "razbibrigu" su vrhunski strip klasici koji su dobili svoja adekvatna kolekcionarska HC izdanja.
No dosta poduke...budi sretan i ovo vremena sto sam ti izdvojio, nađi drugu žrtvu.

Obzirom da pišeš i po nekoliko postova dnevno ajde molim te dokaži da ja konstantno tebi repliciram u postovima... Ajde, molim te.... Evo, samo u zadnjih mjesec dana nađi jedan jedini post na koji sam ja tebi replicirao. Evo, samo jedan jedini post...
I dokaži gdje ja hvalim strip Bomba zbog njegove dubokoumnosti... Ajde fino na moj post o tom stripu pa copy paste....
Lažovčino...
Ovdje ne pričamo o nekim stripovima nego o Dampyru koji je zammišljen kao mjesečno kiosk izdanje i košta u Italiji sa puno boljim standardom 20 kn. Ne znam šta ti je tu problem za shvatit... Jel tebi itko brani da kupiš cijelu nakladu od Libellusa ako želiš??? Jel ti itko išta rekao???
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/09/2021 : 00:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KIKIzgcro

Potez bi bio Berniju da se sad organizira i da usporedno lupi na kioske SC izdanje po dve tri epizode u jednom.

Da ne kažem da bi mu potez godine bio da izbaci Dragonero fensija u SC izdanju na kioscima.

Bernieee...nemoj nas tjerat da peticiju radimo!

Nemoj Bernarda,naslovi će biti bez veze.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1494 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 28/09/2021 : 08:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Dampyr je tip s kojim nisam nikad načisto bio, ali čuo sam i ja priče da to kasnije postaje strava strip. Morat ću u knjižnici opet malo posuditi koje izdanje, pa vidjeti da li se upustiti u ovu avanturu...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 28/09/2021 : 15:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kod Dampyra je dosta jak kontinuitet. Samo kazem, nije sad da se ne moze citati i "odvojeno", ali onda samo procitas da je taj i taj opet u igri, bez drugih informacija od prije.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 28/09/2021 : 15:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Dampyr je tip s kojim nisam nikad načisto bio, ali čuo sam i ja priče da to kasnije postaje strava strip. Morat ću u knjižnici opet malo posuditi koje izdanje, pa vidjeti da li se upustiti u ovu avanturu...

pretpostavljam "strava" u pozitivnom kontekstu

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1494 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 28/09/2021 : 16:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Ae. Zasad se mislim da ću ovo kupovati. Ali s obzirom na zaostatke, želje i pozdrave, vraže znaj što će biti...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 28/09/2021 : 17:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zbog ovakvih izjava ljude poput going goinga i sumohrvata nikada neću smatrati pravim ljubiteljima stripa, pogotovo sumohrvata koji pokazuje licemjerstvo gledajući na činjenicu da je mnogo bezvrednije stripove na aukcijama plaćao mnogo više od ovih knjiga koje će Libellus krenuti izdavati…
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 28/09/2021 : 21:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:

quote:

Zbog ovakvih izjava ljude poput going goinga i sumohrvata nikada neću smatrati pravim ljubiteljima stripa, pogotovo sumohrvata koji pokazuje licemjerstvo gledajući na činjenicu da je mnogo bezvrednije stripove na aukcijama plaćao mnogo više od ovih knjiga koje će Libellus krenuti izdavati…

Moram priznati da nisam baš razumio ovaj komentar... Prije svega jer se ne sjećam da sam ikada strip na aukcijama platio mnogo više nego što dođe ova Libellusova knjiga Dampyra. Mislim da mi je rekord nekih 300 kn za strip Snežni sokolovi, ali govorim ovako napamet... Ja imam od Dampyra nekih 200 brojeva, što originala, što pirata, što talijana... E da, takvi smo ti mi Riječani, čak nešto i talijanskog pomalo natucamo. Ne razumijem po čemu bi ja trebao biti manji ljubitelj stripa zato što Dampyra čitam u kiosk izdanju kao što je i zamišljen od nekoga tko će ga čitati u ovom kolekcionarskom izdanju????? Stvarno ne razumijem...
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2257 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 28/09/2021 : 23:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
#17 Specijal
Scenarij: Moreno Burattini
Crtež: Fabrizio Russo
Naslovnica: Enea Riboldi

https://shop.sergiobonelli.it/dampyr/2021/09/28/albo/il-codice-ferrucci-1020801/

Table:
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1632836905656.jpg--.jpg?1632836906000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1632836906187.jpg--.jpg?1632836906000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1632836906707.jpg--.jpg?1632836907000

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 29/09/2021 : 00:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
odlicno sto je libelus pokrenuo dampira..malo mi je zao sto brojevi redovne serije ne pisu na rikni vec samo brojevi knjiga ali dobro...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11901 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/09/2021 : 03:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:

quote:

Ni ja ne razumem bas najbolje ovu izjavu? Nemam ja nista protiv luksuznog izdanja nekog strip serijala, ali smatram da italijanski kiosk strip koji je osmisljen za izdavanje na kiosku za par evra treba da ima slicno izdanje i na nasem trzistu. Veseli cetvrtak je pokusao i dobro gurao 40ak brojeva ali se ocigledno to pokazalo neisplativim. Nastavili su sa trobrojima koji su cenovno sasvim prihvatljivi i korektni, ali im je tempo ubitacan. Po mom misljenju najbolje resenje bi bilo kad bi neko nastavio tu gde su oni stali u istoj opremi i po istoj razumnoj ceni. A ko je bas zagrizeni Dampir fan i zeli da ovo ima u najboljoj opremi nek pored toga ima i Libellusovo izdanje. Nisam nikakav hejter Libellusa, imam 10ak njihovih Teksova, komplet Demiana, imao sam i Zagor kolor biblioteku 7 brojeva ali sam je prodao kada sam shvatio da mi je sasvim dovoljna crno bela biblioteka Veselog cetvrtka.
Ja sam uvek za to da strip bude sto je moguce jeftiniji i sto je moguce pristupacniji sirem auditorijumu i nekom novom citaocu koji bi mozda mogao da se navuce na neki strip. S ekskluzivnim, cenovno retko pristupacnim, Libellusovim niskotiraznim izdanjima retko ko novi ce moci da se nakaci na strip. A mislim da je to zelja svakog pravog ljubitelja stripa - da cita i uziva u stripu i prenese svoje odusevljenje na nekog drugara ili poznanika koji ce onda i sam postati ljubitelj stripa. Ali ja ocigledno nisam pravi ljubitelj stripa, jebiga.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 29/09/2021 : 08:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Tebi going kao i ovam sumohrvatu vidim stalno nešto nije jasno i ne razumijete.

A koliko je tek licemjerno kada ovaj sumohrvat piše kako neće nabavljati LL Dampyra jer je on kao "strip namijenjen kiosk izdanju" i onda se u istom postu hvali kako ima pirate tog istog izdanja. Da, valjda u njegovoj glavi nije namijenjen za luksuzno izdanje ali za pirate je. E vidiš, takvo ponašanje uništava strip scenu ali ti to ne vidiš i tu ne reagiraš a trebao bi.

Ti strip doživljavaš kao socijalnu kategoriju i tebi naravno smeta luksuzno izdanje LL pod "kvazi zaštite strip scene".. Te populističke izjave bi razumio da imaš iste kriterije za sve.

Pa što se ne javiš npr. Markosu zašto svoje Batmene ili Supermene izdaje u kako ti pišeš "ekskluzivnom, cenovno neprihvatljivom i niskotiražnom" izdanju već da to bude Fibrina sveska za kioske jer je to tako zamišljeno u Americi. Naravno da tamo nećeš izletati sa tim populizmom...

I odakle ti molim te ideja da strip koji će biti izdan u "visokoj tehničkoj kvaliteti" pa će zbog toga završiti npr. u knjižnici gdje se kreću školska djeca biti manje dostupan od neke sveske ispod pulta na nekom zabačenom kiosku ?

Pa upravo otkupi stripova za knjižnice i velika dostupnost izdanja izdanih u visokoj tehničkoj kvaliteti pogodnoj za knjižnice populariziraju strip scenu i stvaraju nove čitatelje i kupce.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 29/09/2021 : 08:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Sve vam je logo ljepo napisao…ovo što vas dvojica pišete je najobičnije baljezganje iliti mlaćenje prazne slame jer je većina američkih stripova također prvenstveno zamišljena i izdana kao kiosk izdanja, a luksuzna domaća izdanja tih stripova vas ne smetaju, no ni to nije važno.
Moje stajalište je da pravi ljubitelj stripa ne dijeli stripove na “kiosk” izdanja i ostala izdanja.
Nažalost, ako sveukupno gledamo na strip (nije nužno da se radi o stripu kao mediju, može biti i film ili nešto drugo), veliki postotak, po meni barem preko 80% sveukupnog je “smeće”, bez obzira na to jel izdano na novinskom papiru ili u kožnim koricama sa zlatnim rubovima.
Za pravog ljubitelja stripa,etiketirati nešto kao striktno kiosk izdanje je jednostavno jedna velika nebuloza i to je to.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 29/09/2021 : 08:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Ne razumijem što je vama tu čudno. Ljudima je preskupo takvo izdanje za taj strip i voljeli bi da imaju jeftiniju alternativu. Vama nije skupo i guštajte, ne znam zašto toliko pišete ako je sve kako vam paše. Smeta vam što netko drugi misli?

Analogija s Fibrom ne pije baš vodu jer Fibra ne izdaje sve od Batmana, Supermana i ostalih, nego samo probrane priče koje su vremenom postale klasici i u cijelom svijetu ih se izdaje u integralnim izdanjima. Da pođu izdavati Batmana od broja 1 u istom izdanju, s pričama iz 40-ih godina 20. stoljeća, spektakularno bi propali :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/09/2021 : 09:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pa i ne bi

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/09/2021 : 09:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Neki propadnu a da nisu ni poceli, npr. Jakipress..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/09/2021 : 10:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/09/2021 : 10:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

Ne razumijem što je vama tu čudno. Ljudima je preskupo takvo izdanje za taj strip i voljeli bi da imaju jeftiniju alternativu. Vama nije skupo i guštajte, ne znam zašto toliko pišete ako je sve kako vam paše. Smeta vam što netko drugi misli?

Analogija s Fibrom ne pije baš vodu jer Fibra ne izdaje sve od Batmana, Supermana i ostalih, nego samo probrane priče koje su vremenom postale klasici i u cijelom svijetu ih se izdaje u integralnim izdanjima. Da pođu izdavati Batmana od broja 1 u istom izdanju, s pričama iz 40-ih godina 20. stoljeća, spektakularno bi propali :)

Najžalosnije od svega je što vrlo vjerovatno imam više Libellusovih izdanja od obojice zajedno. Dampyra sam uzimao od Veselog Četvrtka dok ga je izdavao, a onda kako godinama nitko živ nije nastavljao gdje su oni stali sam krenuo sa piratskim izdanjima i originalima iz Italije. I ne vidim šta je tu licemjerno. Libellus mjesečno izdaje stripova u vrijednosti od 2000 kn otprilike, govorim ovako iz glave. Fibra neka je na 1000 do 1500 kn po turi. Dodajmo tu ostale izdavače, kiosk izdanja, plus aukcije gdje svako toliko nešto ubodem da popunim kolekciju i dođemo do ogromnog mjesečnog iznosa. I sad bi se ja trebao nekome ispričavati jer nisam kupio od Libellusa izdanje koje već imam u sasvim prihvatljivom domaćem izdanju od veselog četvrtka ili još bolje u originalnom talijanskom?????
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27136 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/09/2021 : 10:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Rušitelju domačih izdavača!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 29/09/2021 : 11:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Rušitelju domačih izdavača!

Nije istina, Jakipress sam uvijek podržavao i nisam propustio niti jedan broj 😂😂😂
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5340 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 29/09/2021 : 12:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
@sumohrvat
Ma nije stvar u tome da bi se ti trebao nekom za nešto ispričavati.
Poanta je u tome da ako se tebi neki strip ne sviđa (čitaj:ako nemaš ukusa za dobar strip😜), onda nisi niti kvalificiran da ovdje na forumu tupiš kako taj strip nije zaslužio ovako luksuzno izdanje.
Kažeš dao si 300-tinjak kuna za “Snežne sokolove”, 300-tinjak kn za jednu epizodu nepotpune i isječene prastare priče koju je pojelo vrijeme i to još na recikliranom papiru???
A ovdje se praktički sprdaš sa ljudima koji odluče kupiti 8 epizoda Dampyra na 800 strana za 350 kn govoreći da ovaj strip junak nije zaslužio ovakvo “luksuzno izdanje”?
Meni osobno, Dampyr je definitivno jedan od najzanimljivijih strip junaka i to zbog dvije stvari: tip je svjetski putnik bez ograničenja po cijelom svijetu…znači putopisno, čitatelj upoznaje prave i stvarne gradove po cijelom svijetu kao i njihove najveće znamenitosti što je rijetkost u svijetu stripa, a druga stvar je ta što je Dampyr prvenstveno lovac na vampire, a vampiri su “očito” moja omiljena tema u svakom mediju.
Kvaliteta samih priča je naravno upitna…realno, u prosjeku svaka četvrta priča valja, no vjerujem da ako pogledaš općenito u stripove koji po tvojim kriterijima zaslužuju luksuzno izdanje, situacija općenito nije ni približno dobra jer naravno nema razlike u kvaliteti…kada bi čitao sve po redu, bio bi sretan da svaki četvrti strip valja i odgovara tvojem ukusu, zato nemoj izmišljati općenite podjele stripa na strip koji je zaslužio luksuzno izdanje i stripa koji je za tebe isključivo “kiosk” izdanje jer to jednostavno ne može biti stav pravog ljubitelja stripa…

Edited by - Oki on 29/09/2021 12:22:29
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/09/2021 : 12:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Super izgleda ovo Libellusovo izdanje
Dizajn za prste polizati
Nažalost, meni je Dampyr dosadan strip (svo troje glavnih likova su skroz bezlični) pa ovaj strip neću kupovati

A Ken Parker je kiosk izdanje pa je Fibrina/Libellusova verzija onakva kakvu zelim imati i nikakvu drugu
Tako da vrijednost stripa određuje kupac, a ne izdavač
Go to Top of Page
Page: of 132  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000