Author |
Topic |
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26730 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 22/10/2021 : 17:56:23
|
Bome nije. Nekima je to malo i premalo. Drago mi je recimo da je Vronski odletio i nadam se da ga više ovdje nećemo viđati. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47065 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/10/2021 : 22:47:03
|
To su sve osobne preference. Za razliku od 7-8 drugih likova vronskog nikad nisan ni pomislija stavit na ignore. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3460 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 24/10/2021 : 01:38:00
|
quote: Originally posted by Paka01
Šistaj to sve ća sa foruma, trajni ban i gotovo.
Eh, puno tražiš Za to treba imati cojones |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17003 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 31/10/2021 : 09:47:19
|
Zašto je stinky izbačen? Njegovo obraćanje Nesvrstanom spada u dio između njega i Nesvrstanog, ovaj ga podbada a stinkx bez okolišanja odgovario. Ako je trebao biti kažnjene onda je ta kazna trebala biti u periodu od mjesec dana. Zar nije i sam Markos rekao da je godina predug period. Trebalo bi ukinuti kaznu od godinu dana. |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 31/10/2021 : 10:04:45
|
quote: Originally posted by Kruger
Zašto je stinky izbačen? Njegovo obraćanje Nesvrstanom spada u dio između njega i Nesvrstanog, ovaj ga podbada a stinkx bez okolišanja odgovario. Ako je trebao biti kažnjene onda je ta kazna trebala biti u periodu od mjesec dana. Zar nije i sam Markos rekao da je godina predug period. Trebalo bi ukinuti kaznu od godinu dana.
Slažen se. Namjerno ga prcan jer bahatin i ne osobito inteligentnin ljudima to volin radit. Vrati ga hunteru, ionako je sam sebi najveći neprijatelj. Mene uvridit nemože. Ako je zbog političko-religijskog trabunjanja u to se neću mišat.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 31/10/2021 10:11:02 |
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
Member since 25/05/2003 |
Posted - 02/11/2021 : 05:13:43
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Poli
Magareća klupa
-frano-30 dana-spam, politika. Poslednja šansa, sledeća je godinu dana - ističe 21.11.2021.
Sta tacno se sada desilo, ovo nije stupilo na snagu, ponisteno je...?
Nije vredno toga da me neko proganja privatno, preti, spominje porodicu u pretećem tonu i vređa.
Manhunter, đizs, stari - rista moj. Ja tek sad ovo vidim. Ovak. Prosim ponizno. Ispričaj se ovdje i javno za gornju izjavu - proganjanje, preteći ton, spominjanje porodice itd. Kako god znaš i umiješ. U suprotnom ću prvo tužit stripovi.com pa onda tebe.
Samo je jedan "manhunter" ovdje. Smiriš se, pročitaš moje poruke, možeš ih i javno postati, te se očituješ pismeno.
Kako god hoćeš.
Tvoja gornja rečenica je meni dovoljna.
|
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
Posted - 02/11/2021 : 05:52:37
|
"Proganja, preti ..." A ti mene vratiš na scom? ?????
Isti dan?
Di te žulja, rista?
U nadi neke judske koreNspoNdencine, Prilažem dvije table stripa.
|
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 03/11/2021 : 19:29:37
|
Pretjerao si za stinkya. Godina dana je zaista nerazumna kazna. Pogotovo kad se uzme u obzir da mogu svakakvi trolovi bez ograničenja konstantno daviti forum. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25231 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/11/2021 : 19:53:49
|
quote: Originally posted by ordell
Pretjerao si za stinkya. Godina dana je zaista nerazumna kazna. Pogotovo kad se uzme u obzir da mogu svakakvi trolovi bez ograničenja konstantno daviti forum.
Ja njega nisam namerno izbacio na godinu dana. Video sam da vređa, izbacio ga, a onda video u listi kazni da mu je sledeća kazna godina. Pre toga sam mu dvaput pogledao kroz prste, pošto je ignorisao upozorenje.
Inače prošla kazna od godinu dana mu se završila tačno u dan kada sam ga izbacio, možda mu je taj datum važan iz nekog razloga pa je namerno isprovocirao izbacivanje.
Godina jeste preterano, čak i kada je stinky u pitanju, ali ne znam šta drugo da uradim? Šta bi ti uradio na mom mestu, a da moraš da poštuješ pravila foruma? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
Posted - 03/11/2021 : 21:22:46
|
Znaš, Dejane, život je prisutan samo tamo gdje ima trenja. Vatre. Otpora. Različitosti. Neslaganja.
Želim reći. Oćero si Stinkyja.
Nema tu bez njega više kruva. Nula bodova.
No, s'e to na stranu. Reči ti meni, kaj bumo nas dvojica? Buš se ispričal za klevetu, povukel ili potvrdil izjave?
Ruka ruci? Bilo kaj? Nikaj?
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17003 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 03/11/2021 : 21:58:44
|
Pretjerao si za stinkya. Godina dana je zaista nerazumna kazna. Pogotovo kad se uzme u obzir da mogu svakakvi trolovi bez ograničenja konstantno daviti forum.
Ja njega nisam namerno izbacio na godinu dana. Video sam da vređa, izbacio ga, a onda video u listi kazni da mu je sledeća kazna godina. Pre toga sam mu dvaput pogledao kroz prste, pošto je ignorisao upozorenje.
Inače prošla kazna od godinu dana mu se završila tačno u dan kada sam ga izbacio, možda mu je taj datum važan iz nekog razloga pa je namerno isprovocirao izbacivanje.
Godina jeste preterano, čak i kada je stinky u pitanju, ali ne znam šta drugo da uradim? Šta bi ti uradio na mom mestu, a da moraš da poštuješ pravila foruma?
Makni godinu dana. |
|
|
ordell
Senior Member
Slovenia
1899 Posts
Member since 20/08/2006 |
Posted - 03/11/2021 : 22:16:40
|
Godina jeste preterano, čak i kada je stinky u pitanju, ali ne znam šta drugo da uradim? Šta bi ti uradio na mom mestu, a da moraš da poštuješ pravila foruma?
To za poklapanje datuma je valjda slučajno, pa ne možeš sad to ozbiljno razmatrati:) A poštivati pravila foruma ispada kao da se treba držati Božijih zapovijedi. Sve je to tako relativno, nekima se prilično gleda kroz prste dok su ostali stalno na piku određenih moderatora. Ti možeš nekog upozoriti jednom ili pet puta, često je u pitanju stvar subjektivne percepcije i preferencije, odnosno biranje stajališta u diskusiji. Pravila su ipak prestroga, možda ne bi bilo loše razmisliti da se malo korigiraju? Takvi koji zaslužuju godinu ili doživotni ban se brzo prepoznaju i tu nema puno razmišljanja, za sve ostale mjesec dana je vrh po meni. Pa tu se slobodno šetaju i svakodnevno truju forum likovi kojima je trenutno 3.nick po redu, što je valjda isto zabranjeno po pravilima? Kad kažeš: "čak i kad je stinky u pitanju", znači njegov doprinos ovom forumu se ipak prepoznaje. I dobro je to, nema potrebe da ga izbaciš na godinu dana, promijeni u 30 dana ako ga baš moraš kazniti i sve ok. 99% foruma bi se složilo sa tom odlukom.
|
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3460 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 03/11/2021 : 22:31:25
|
Kojih 99 posto? Forum je ionako mrtav i bez trunke nečeg zanimljivog Osim prepucavanja oko cijepljenja, a i to je dosadno |
|
|
Tonto
Advanced Member
8254 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 04/11/2021 : 01:09:22
|
Forum je zakon. Prava virtualna birtija. Malo zajebancije, malo rasprave, iznosenja misljenja, malo koskanja i prepucavanja... ok ljudi, ok atmosfera. Os o stripu, os o filmu, os o glazbi, uvijek ispliva nesto zanimljivo. Jedino sto je mrtvo su isprazna filozofska prdjenja u prasinu i nek ostanu mrtva.
Kaznu od godinu dana triba maknut. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
Posted - 04/11/2021 : 05:02:25
|
Ovo je već referendumsko stanje duha.
"Jeste li za to da je strip savez papira i tuša?" Bh, šta pričam ...
" Jeste li za ukidanje jednogodišnjeg bana, te uvođenje max.jednomjesečne karantene?"
I dakako, par povika iz mase.
Ua, ua, dole vlada! Manhunter je curica, buuu!
fijuu, FLJAS! rajčica mu prozuji pored uva
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29615 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 04/11/2021 : 14:37:19
|
quote: Originally posted by Tonto
Os o stripu, os o filmu, os o glazbi, uvijek ispliva nesto zanimljivo.
Točno, rijetko koji forum ima ovako širok spektar tema |
|
|
frano
Advanced Member
Croatia
6612 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8137 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 04/11/2021 : 20:50:16
|
nisam bio u toku ali vidim da su mi bivšeg prijatelja izbacili na godinu dana i mislim da je to pretjerano slagali se ili ne s njime, neka njega tu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
vukozec
Advanced Member
4952 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 04/11/2021 : 20:58:57
|
Pretjerano je bilo koga izbaciti na godinu dana, a sa time se složio i Markos ranije ove godine (topic gdje je to rekao je sad zaključan, ali može se naći ako nekome treba screenshot).
Tko to zasluži zbog nekakvog divljanja neka dobije permanentni ban, za sve ostale tzv. "redovne" kazne 30 dana je više nego dovoljno za hlađenje. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7435 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 04/11/2021 : 22:09:09
|
quote: Originally posted by vukozec
Pretjerano je bilo koga izbaciti na godinu dana, a sa time se složio i Markos ranije ove godine (topic gdje je to rekao je sad zaključan, ali može se naći ako nekome treba screenshot).
Tko to zasluži zbog nekakvog divljanja neka dobije permanentni ban, za sve ostale tzv. "redovne" kazne 30 dana je više nego dovoljno za hlađenje.
Tako je!! Smanjite kaznu Stinkyju, iako bi za forum bilo najbolje kada bi ga se odmah oslobodilo. Zbog provokacija istog člana smo već ostali bez solara. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
Edited by - Spock on 04/11/2021 22:15:32 |
|
|
Topic |
|