Od amerikanaca najvise bih voleo da vidim Fables u srpskom izdanju. Od BD-a Largo Winch i Aster Blistok od klasika i sve više modernih francuza. Izdanja poput Kako ubiti Ramireza i Wild West mi ulivaju nadu da ce biti dosta novijih francuza u izdanju ČK!
Uf kada bi DW radio Trans u istoj ambalaži kao Skalpirane to bi bilo božije, ali avaj teško da ćemo to dočekati. Pošto je Čarobna nedavno krenula sa Y cenim da se može očekivati da nastave sa Vertigom i uzmu prava i na Trans
Slagao sam revije i vidim Den Derija u Eksu i Plavom Vjesniku. Secam se da mi je to bilo bas zanimljivo uprkos losoj stampi ali na to nismo obracali paznju kad smo bili klicnci. Iako je blago receno nemoguce, voleo bih da vidim Den Derija kod Carobne Knjige. Moze i bilo kod drugi.
Ja bih voleo da završe šta su počeli, prvenstveno Sagu. Onda bih voleo da im neko otkrije da postoje i drugi papiri osim sjajnog, recimo mat papir, pa da probaju to. Eto, ako mene pitate za želje, to bi bilo za početak.
Niti ce zavrsiti Sagu, niti ce obratiti paznju na odabir papira, njih kupci, kolekcionari ne zanimaju...ne zele ni isto izdanje zadrzati u istoj stampariji, pa da budu iste kvalitete, sve sto rade ovih 10 godina je zbog profita, i to je to...neobicno je naviknuti se na lose, kada smo godinama navikavani na tretman stripa od izdavaca koji su i sami ljubitelji, fanovi, i koji su stripove radili, rade, onako kako bi i sami zeleli da ih poseduju, kod Ck je sve zlo i naopako...
Niti ce zavrsiti Sagu, niti ce obratiti paznju na odabir papira, njih kupci, kolekcionari ne zanimaju...ne zele ni isto izdanje zadrzati u istoj stampariji, pa da budu iste kvalitete, sve sto rade ovih 10 godina je zbog profita, i to je to...neobicno je naviknuti se na lose, kada smo godinama navikavani na tretman stripa od izdavaca koji su i sami ljubitelji, fanovi, i koji su stripove radili, rade, onako kako bi i sami zeleli da ih poseduju, kod Ck je sve zlo i naopako...
druze, dzaba arcis tastaturu, bole uvo Ckejce za nase komentare. kada sam ja komentarisao Druzino od vjesala, nasli se ljudi iz urednistva (bogme bilo je i forumasa) da brane pristup, a sada ponovno svi junaci nikom ponikose... fascinantno je kako ljudi ne znaju da prime kritiku niti da se ugledaju na bolje od sebe
nema druge nego u crkvu da palimo svece za zdravlje Fibre i vaskrs Darkvuda...
Ne znam da li je neko naveo vec, ali sad mi pade na pamet: Transmetropolitan
Spomenuh ja na prethodnoj stranici, bas bih voleo da vidim Transmetropolitena odradjenog ovako kako rade sad Y, poslednji muskarac. Taman kad zavrse Y, mogli bi Transa.
A daj, Konore, stvarno preteruješ kad te uhvati živac. Znaš ti dobro kolko je fanatičnih ljubitelja stripa u ČK.
A Saga? Serijal koji je čak i u USA bio na ledu, koliko... 4 godine? Na pola, ako je verovati njima. Taj "globalni fenomen" se ni tamo ne prodaje mnogo nakon prvih uspeha, pitanje je kad će ga i kako završiti. (Ajde, sada kao nastavljaju uz disklejmer da će ići onoliko brzo koliko im druge poslovne obaveze dozvoljavaju. Važi.) Znači imaš serijal koji su i oni sami stavili pod znak pitanja kad će biti gotov. Da, Saga je zabavna. I dvocifren je broj ljudi koji je zainteresovan za nju.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
druze, dzaba arcis tastaturu, bole uvo Ckejce za nase komentare. kada sam ja komentarisao Druzino od vjesala, nasli se ljudi iz urednistva (bogme bilo je i forumasa) da brane pristup, a sada ponovno svi junaci nikom ponikose... fascinantno je kako ljudi ne znaju da prime kritiku niti da se ugledaju na bolje od sebe
nema druge nego u crkvu da palimo svece za zdravlje Fibre i vaskrs Darkvuda...
Družina od vešala je urađena isto kao izdanje Ricolija. Apsolutno se nema šta tu zameriti. A ovo ostalo... Ni print on demand sa odabirom formata, papira i drugih tehnikalija ne bi zadovoljio sve želje forumaša, čini mi se.
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.