forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 248

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/11/2021 : 02:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Je l gleda neko domacu seriju Crna svadba sto ide na RTS 1? Meni se bas svidja, atmosfera kao iz True Detectivea prva sezona, odlicna uvodna spica i muzika, sjajna glumacka podela (Uliks Fehmiu, Slavko Stimac, Nikola Kojo, Jelena Djokic, Filip Djuric...), dobra misterija. Bas preporucujem! Nadam se da ce kraj biti dobar. U pitanju je mini serija od 10 epizoda a do sada sam pogledao prvih 4.

Ovo mi je najinteresantnija domaca serija od Senki nad Balkanom i Jutro ce promeniti sve.

Edited by - going going on 08/11/2021 02:42:52
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6254 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/11/2021 : 12:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Je l gleda neko domacu seriju Crna svadba sto ide na RTS 1? Meni se bas svidja, atmosfera kao iz True Detectivea prva sezona, odlicna uvodna spica i muzika, sjajna glumacka podela (Uliks Fehmiu, Slavko Stimac, Nikola Kojo, Jelena Djokic, Filip Djuric...), dobra misterija. Bas preporucujem! Nadam se da ce kraj biti dobar. U pitanju je mini serija od 10 epizoda a do sada sam pogledao prvih 4.

Ovo mi je najinteresantnija domaca serija od Senki nad Balkanom i Jutro ce promeniti sve.

Ako nisi, a vjerujem da jesi, toplo ti preporučam i Vratiće se Rode (nije ozbiljna kao ove navedene).
Baš razmišljam da ponovim gradivo, nisam ju gledao od kada je izašla još čini mi se 2008-e.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 08/11/2021 12:59:19
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 08/11/2021 : 13:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Dexter se vratija!!!
Odličan povratak, vidi se da je Phillips glavni, a ne ona prevara od Bucka.
Suncem okupani Miami mjesto radnje prepušta snježnom sjeveru, a Dexter Morgan već je 10 godina u ubilačkom celibatu. Pogađate, ne zadugo.

Da!
Vrlo solidan početak - iskreno, nisam znao što očekivati,
ali ovo mi ulijeva nadu da će biti dobro i napeto.
Sa zanimanjem iščekujem nastavke

Usput:
Showtime je u zamahu,
pogledah prvu Yellowjackets i bome mi je intrigantno;
moglo bi i to valjati.

Split your lungs with Blood and Thunder

Edited by - fler on 08/11/2021 13:03:10
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 09/11/2021 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Ako nisi, a vjerujem da jesi, toplo ti preporučam i Vratiće se Rode (nije ozbiljna kao ove navedene).
Baš razmišljam da ponovim gradivo, nisam ju gledao od kada je izašla još čini mi se 2008-e.

E Rode nikako da pogledam, ali svakako nameravam. Uhvatio sam nesto malo kad je bilo na TVu davno, ali ni ne reriziraju vise tu seriju. A sve koje poznajem kazu da je to najbolja domaca serija u poslednjih 20 godina. Hvala na preporuci Diskach!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6254 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/11/2021 : 05:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

E Rode nikako da pogledam, ali svakako nameravam. Uhvatio sam nesto malo kad je bilo na TVu davno, ali ni ne reriziraju vise tu seriju. A sve koje poznajem kazu da je to najbolja domaca serija u poslednjih 20 godina. Hvala na preporuci Diskach!

Pa složio bi se sa ekipom, i ja smatram da je ovo jedna od naj serija. Briljantna glumačka postava, odlična priča, odlična doza zajebancije i ozbiljnosti....Doduše zasrali su prvi kraj jer je između ostalog mislim umrlo čak dvoje glumaca usred snjimanja, ali su se iskupili i popravli ga sa dvije dodatne epizode. Meni je serija ostala u jako jako dobro sjećanju. Pa muzika...Šaban i Sky Vikluh(ovo mi je posebno dobra stvar), Bajaga.Meni su inače Todorović i Bjelogrlić genijalci.

Imaš PM

Edited by - DiSkAcH on 09/11/2021 05:54:11
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/11/2021 : 11:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvrsno finale Only Murders in the Building!

Preporuka svima za ovu woodyallenovsku feel good posvetu true crime trendu. Znam kako zvuči naglas izgovoreni amalgam, ali nećete zažalit.

Ova serija me nije nimalo odusevila. Provalio sam veoma brzo ko je ubica, osoba koja je cesto prisutna ali na koju se nikad ne sumnja. Klasicna razrada, sto se moglo i ocekivati s obzirom na glumacku postavu. Seriju sam odgledao do kraja samo zato da bih dobio potvrdu da sam u pravu.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7307 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 09/11/2021 : 17:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Preporuka svima za ovu woodyallenovsku feel good posvetu true crime trendu. Znam kako zvuči naglas izgovoreni amalgam, ali nećete zažalit.

Ova serija me nije nimalo odusevila. Provalio sam veoma brzo ko je ubica, osoba koja je cesto prisutna ali na koju se nikad ne sumnja. Klasicna razrada, sto se moglo i ocekivati s obzirom na glumacku postavu. Seriju sam odgledao do kraja samo zato da bih dobio potvrdu da sam u pravu.

Šteta, meni je baš lega taj šarm. Misterija mi je bila jako dobra, a uz onaj pool sumnjivaca nije bilo puno mogućnosti za konačnog počinitelja. Ipak, imamo dva zločina i dva krivca, a prvi je po meni neočekivan. Drugi je po principu "a ko bi drugi uopće moga bit", pogotovo uz klasičnu varku ozljede istog.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 09/11/2021 : 22:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
"Severne vode" upravo na HBO.
Okruzenje koji mi prija - jedrenjaci, kitolovci, arktik. Neko mozda vec odgledao, vredi li?
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 09/11/2021 : 23:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
E, dobro me sjetio - krenuo sa serijom pred koji tjedan
i izgubila se putem među hrpom svakakvih drugih smetala ..
dobra je prva, svakako mislim nastaviti. U jednom trenutku.

Kakva je životinja Farrellov lik, strašno nešto

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts

Member since 17/01/2018

Posted - 09/11/2021 : 23:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Lukeruk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

Kakva je životinja Farrellov lik, strašno nešto

Ova recenica dodje kao vise nego dovoljna preporuka :)
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/11/2021 : 17:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pogledao Hellbound u cugu. Jos jedna dobra korejska serija.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/11/2021 : 09:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Sudeći po prvoj epizodi The Wheel of time, ovo je po kvalitetu bliže Witcheru, nego GoT. Više nego osrednje. Ocena prve epizode 3/10.

Atmosfera nikakva, napetost ne postoji, gluma neubedljiva. Ali glavno da u jednom selu na severu imamo Evropljane, Azijate, Arape, Crnce, Latinose i Indijce koji žive izmešano i u slozi.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 20/11/2021 10:02:35
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/11/2021 : 09:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ja evo gledam neku western seriju nakon dugo vremena - Godless
Ostalo još dvije epizode, zasad dobro, na momente jako brutalno
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6254 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 20/11/2021 : 11:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Izašao je Cowboy Bebop....strah me krenut gledat.
Anime mi je naj anime ikad.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7262 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 20/11/2021 : 12:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam u protekla dva tjedna ponovio anime, ostao mi je još dugometražni film za ponoviti. Dojam isti kao i prvi put - odlična serija. Krenut ću u nekom trenutku i s ovom adaptacijom i nadati se najboljem.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6254 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/11/2021 : 09:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Ja sam u protekla dva tjedna ponovio anime, ostao mi je još dugometražni film za ponoviti. Dojam isti kao i prvi put - odlična serija. Krenut ću u nekom trenutku i s ovom adaptacijom i nadati se najboljem.

Mene su dobili sa tim što nisu dirali IMHO najbolju uvodnu špicu ikad (vizual plus nenadjebiva pjesma), i još su dosta detalja pustili identičnih...no, opet me strah. Ja sam inače nedavno ponovio Evangelion (originalnu seriju iz '96-e plus EoE), drugi naj anime što se mene tiče. I naravno, to je dalje top anime.
A Bebopa sam pogledao nekakvih 5-6 puta do sada, već se smatra glupim klišejem što je uvijek pri vrhu (u top 5) na listama za najbolje anime serije, ali to je apsolutno zasluženo.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/11/2021 : 09:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Meni ovo super...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6254 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/11/2021 : 09:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja kada sam vidio da je dio LoL-a sam odmah prekrižio, ali me jedan frend uvjerio da je crtani top.
Bacio sam samo oko i jako mi se sviđa izgled. Doći će na red. ;)

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7262 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/11/2021 : 11:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ja sam isto u startu prekrižio Arcane, a sad sam pogledao trailer i ostajem pri odluci.

Nego Tonto, što kažeš na kraj Foundationa?

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/11/2021 : 11:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ja sam isto u startu prekrižio Arcane, a sad sam pogledao trailer i ostajem pri odluci.

Nego Tonto, što kažeš na kraj Foundationa?

Arcane ima dobru pricu i fino vozi.
Kraj foundationa sam gotovo u cijelosti predvidio tako da me nije oborio, al mi dize ego jer sam jako pametan.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7262 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 22/11/2021 : 16:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Mene je bome oborio i nemam se namjeru ustati. Predajem meč.

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12625 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/11/2021 : 22:02:54  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/blade-runner-alien-tv-ridley-scott-alien-1235051593/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 23/11/2021 : 08:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Evo i na naški:

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2320301&index_ref=naslovnica_najnovije_m
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 23/11/2021 : 14:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Šteta, meni je baš lega taj šarm. Misterija mi je bila jako dobra, a uz onaj pool sumnjivaca nije bilo puno mogućnosti za konačnog počinitelja. Ipak, imamo dva zločina i dva krivca, a prvi je po meni neočekivan. Drugi je po principu "a ko bi drugi uopće moga bit", pogotovo uz klasičnu varku ozljede istog.

Pogledali smo neki dan cura i ja cijelu seriju i meni je odlična. Uvrnuta ekipa, uvrnute fore, a i glavni negativac se možda prelako otkrije ali nema veze - serija je humoristična, zabavna i puna odličnih glumaca.
Ocjena:9/10

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7262 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/11/2021 : 10:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Pogledao dosad izašle epizode Black Lotusa. Animacija mi je bila čudna na početku, ali iznenađujuće brzo sam se naviknuo. Priča i likovi solidni. Dosta dobro je prikazan taj bladerunnerovski svijet. Gledat će se dalje.

Go to Top of Page
Page: of 248 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000