Ja više ne mogu otvoriti njihovu instagram stranicu, tako da izgleda da su me blokirali. Moguće da je to zbog toga što sam im u komentare nedavno napisao da mi sve to smrdi na pirateriju.
Mene su isto blokirali :D Smejurija čista Da ne pominjem da im je ponuda mangi na engleskom bukvalno šta imamo u knjižari u Knezu :D A tek pozivi za saradnike na instagramu gde traže ozbiljne ljude koji nemaju iskustva da rade hahahaha
Navodno je firma za izdavanje kyojuro comics koji ne postoji ni u mislima A uskoro očekujemo mangarnicu u centru Beograda, anime kafić i life-size lutke hahahaha
Ja bih stvarno voleo kad bi to bilo istina, budući da bi mi posao bio lakši 100 puta :D Ali ovo više nije ni u rangu Mirabilisa, ovo je nov nivo trolovanja :D
Na kraju, sve se ispostavilo da je fejk, oni koji su narucili od njih Tokyo Revengers nisu dobili nista, al kako su mogli sve to da obecaju tu manga biblioteku, tv kanal i ta sranja poput life size lutki i svega ako sajt nemere da drze onlajn. Sad nmp kako je bilo moguce da dobiju tako brzo prava na tolike mange, em su govorili da su u saradnji sa Glenatom iz Francuske i kako prodaju njihov 100. volumen One Piece. Sve je smrdelo na prevaru
I Am Not In Danger, Skyler. I Am The Danger. A Guy Opens His Door And Gets Shot, And You Think That Of Me? No! I Am The One Who Knocks!