Dobre preporuke. Jedino nisam čitao Čovjek koji nije volio vatreno oružje.
Nisi puno propustio, ima puno boljih kolorki, pa čak od istog autora.
Od preporučenih nisam čitao Velikog mrtvaca, 2 su mi bezveze, 2 nisu moj đir, ali u svojoj niši moguće da su vrh, Posvojenje je ok, a za preostale 4 apsolutna preporuka i od mene :)
Ja jos nisam procitao losu Kolorku. Kao da ih je Marko za mene radio. Sve su mi od jako dobre do samo tako odlicne. Svaka iscitana bar dva puta, a neke i vise... Ama bas sve od prve do zadnje mi se svidaju. Najbolja edicija koju sam ikad uopce vidio, a gomile sam ih se nagledao. Vrh strip izdavastva u svjetskim okvirima, kako po kvaliteti izabranih naslova, preko same izvedbe i vanjstine albuma do najpovoljnije cijene.
Meni je Salvatore predobar. Ako ima manu, onda je ta što je nedovršen.
Rebetiko je specifičan strip i daleko je od lošega (uostalom rasprodan je čini mi se kod oba izdavača).
Prije kupnje bilo kojeg naslova najbolje da sami provjerite (knjižnice ili skenovi) da li vam se neki strip sviđa jer stripovi u knjigama dosta koštaju.
Ja recimo Svjetla Amaloua nisam uspio do kraja pročitati, takav zamor od stripa.
Ali za preporuku bih svakako spomenuo Garulfa i Azimut, nevjerojatno duhoviti i prekrasno nacrtani stripovi.
Ako ga povoljno proidaješ javi se. Nerazumijevanjem moderadora sam bil izbačen i nisam ga uspel nabaviti u zadnjoj fibrinoj aukciji a mislim da je otišel baš po povoljnoj cijeni. Strip mi djeluje kao fantastično dobro štivo.
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo
Ne može niko nikad i nigde da izda 200 izdanja i da sva budu odlična. Objektivno. Subjektivno, naravno drago bude ti sve, lepo izgledaju i bla bla. Evo baš sad prevrtih katalog Kolorki (nisam pročitao možda 7-8 ukupno) i recimo 10 od pročitanih su mi baš bezveze. To je odličan prosek.
Ja recimo Svjetla Amaloua nisam uspio do kraja pročitati, takav zamor od stripa.
Ali za preporuku bih svakako spomenuo Garulfa i Azimut, nevjerojatno duhoviti i prekrasno nacrtani stripovi.
Ako ga povoljno proidaješ javi se. Nerazumijevanjem moderadora sam bil izbačen i nisam ga uspel nabaviti u zadnjoj fibrinoj aukciji a mislim da je otišel baš po povoljnoj cijeni. Strip mi djeluje kao fantastično dobro štivo.
kad bi birali neku, verujem da bismo se slozili mi koji se oko inace nicega ne slazemo, da svetla amaloua jesu najgora kolorka/fibra a nije delovalo kao toga u pocetku stripa, ebem li ga
Pa ne zanima me🙂 Samo mi je fira izbacit 8 komada odjednom. Mogu misliti kako se sad osjećaju oni koji žele kupiti a ipak im je 8 komada odhednom previše.
kad bi birali neku, verujem da bismo se slozili mi koji se oko inace nicega ne slazemo, da svetla amaloua jesu najgora kolorka/fibra a nije delovalo kao toga u pocetku stripa, ebem li ga
ima i gorih
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Pa ne zanima me🙂 Samo mi je fira izbacit 8 komada odjednom. Mogu misliti kako se sad osjećaju oni koji žele kupiti a ipak im je 8 komada odhednom previše.
malo,tribalo je izbacit i više
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
uz opasku da Tehniku međice i Kako pauci dolaze na svet nisam čak ni uzeo u razmatranje,Svetla Amaloa i Relist su mi dve najslabije kolorke od za sada pročitanih.Svetla posebno.A sjajno je strip počeo.
Rebetiko i Salvatore su sjajni naslovi.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!