Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27117 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 24/12/2021 : 19:11:55
|
Ajmo malo o 8 Mr.Noa u boji u jednoj turi. Da izađe vaš omiljeni junak,8 komada u jednoj turi bi li bili sretni ili ljuti? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47361 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/12/2021 : 19:13:16
|
quote: Originally posted by jaki
Ajmo malo o 8 Mr.Noa u boji u jednoj turi. Da izađe vaš omiljeni junak,8 komada u jednoj turi bi li bili sretni ili ljuti?
skaka bi od sriće |
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/12/2021 : 19:32:33
|
Ajmo malo o 8 Mr.Noa u boji u jednoj turi. Da izađe vaš omiljeni junak,8 komada u jednoj turi bi li bili sretni ili ljuti?
U ovom trenutku bih dao glas za ovu prvu verziju Ali sjela je bozicnica i plaća za prosinac pa mozda nisam realan hehe |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Posted - 24/12/2021 : 22:41:51
|
quote: Originally posted by lwood
skaka bi od sriće
Pustija u gace na obe dvi strane..m |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/12/2021 : 00:15:03
|
Zavisi. Ako su to stripovi koje vec imam, samo da su ovaj put u boji, tesko.
A ako je nesto sto jos nisam citao i mozda nisam ni znao da postoji, a mlogo volem junaka i srce njegovo samo udri maljem, uzmi sve pare!!
Mislim, volim MN, ali kad vec imam, a i isto to od Libellusa, ne treba mi ova vestacka boja.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5125 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 25/12/2021 : 00:36:52
|
Police fale, idem u nedjelju u Ikeu po dodatne Billy
|
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
Edited by - DOMI on 25/12/2021 15:31:20 |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1932 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 25/12/2021 : 07:38:48
|
Za mene u obje ove ture NITI JEDAN strip. Al zato u zadnjoj, koja jos treba izaci, 7 komada: 3x MNo, 3x Zagor, 1x DD. Balans. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/12/2021 : 13:02:06
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by lwood
skaka bi od sriće
Pustija u gace na obe dvi strane..m
😁
@Jaki Dobar upec. 😁 Eh, mozda bi i presao preko svojih sitnicavosti oko Mno sto nisu 1:1 knjiga/prica kad vidim ovako i sa ljepsim hrbatima nego u c/b biblioteci. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 25/12/2021 : 13:05:28
|
Cek',sad sam pogledao na LL sajt, jel to stvarno sve rasprodano? 😨 Ne sjecam se najave na ovom sajtu sa slikovnim prikazom tih izdanja, jer LL sajt pogledam u zadnje vrijeme rijedje jer cekam samo Nevera. 😟 |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
14095 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 25/12/2021 : 13:15:12
|
E ovako bi mogli "puknut" onu rupu kod NN kao sto su sa Mnoom. Neka se nadje neki crtac da nacrta naslovnice kak spada i finito. Koliko kosta Bertollini za copertine, 'ajde skupit cemo nesto love ako fali.
Cijena, sitnica! 😁 |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 25/12/2021 : 13:16:11
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Da, sve otišlo u prednarudžbi. Mogli su komotno imati i mrvicu veću nakladu.
😨 Puxa vida, maldiçao! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27117 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Posted - 26/12/2021 : 09:32:37
|
quote: Originally posted by emirem
E ovako bi mogli "puknut" onu rupu kod NN kao sto su sa Mnoom. Neka se nadje neki crtac da nacrta naslovnice kak spada i finito. Koliko kosta Bertollini za copertine, 'ajde skupit cemo nesto love ako fali.
Cijena, sitnica! 😁
Ja ocekujem da 'izbace' svih pet 'starih' knjiga NN-a slijedece godine, tim prije sto su najavili 12 naslova mjesecno umjesto dosadasnjih osam. U pravu si i za naslovnice. Meni jako drag crtac De Angelis odraduje taj posao za LL preko volje i neke stvari. Nije mi jasno kako to Dade 'ne vide'. I to nije dosta vec su ga uzeli da radi covere za Dylana. Bertolinija bi i ja volio vidjeti. Zbog njegovih copertina, sad moram ponovo duplati prve epizode i kupovati trobroje drugog nakladnika. |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1932 Posts
Posted - 26/12/2021 : 10:10:59
|
tim prije sto su najavili 12 naslova mjesecno umjesto dosadasnjih osam.
[/quote]
Hhm... 12 naslova mjesecno zvuci dobro,... na prvi pogled. Na drugi pogled: u tih 12 naslova mjesecno sadrzani su po 2 AF i po 2 MNo kolorca mjesecno, tako da smo opet na 8 izdanja mjesecno, kao prije. Uz to su najavljeni jos neki noviteti (ako se ne varam osim AF i MNo kolor), tako da bas ne vidim mjesta za ubrzanje dosadasnjih izdanja. Nije kukanje, ona 3 serijala koja ja pratim imaju sasvim dobar ritam, jednostavno trezveno razmisljam.
|
|
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5125 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 26/12/2021 : 13:55:56
|
quote: Originally posted by ZoranC
tim prije sto su najavili 12 naslova mjesecno umjesto dosadasnjih osam.
Hhm... 12 naslova mjesecno zvuci dobro,... na prvi pogled. Na drugi pogled: u tih 12 naslova mjesecno sadrzani su po 2 AF i po 2 MNo kolorca mjesecno, tako da smo opet na 8 izdanja mjesecno, kao prije. Uz to su najavljeni jos neki noviteti (ako se ne varam osim AF i MNo kolor), tako da bas ne vidim mjesta za ubrzanje dosadasnjih izdanja. Nije kukanje, ona 3 serijala koja ja pratim imaju sasvim dobar ritam, jednostavno trezveno razmisljam.
[/quote]
mislim da je ritam i više nego dobar, MR No kolorci neće moći dugo ovim ritmom jer su u ITA stigli do broja 61, a mi smo već na broju 30 (netko je već pisao o tome) - ukupno gledano sve je super |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 26/12/2021 : 14:08:01
|
E ovako bi mogli "puknut" onu rupu kod NN kao sto su sa Mnoom. Neka se nadje neki crtac da nacrta naslovnice kak spada i finito. Koliko kosta Bertollini za copertine, 'ajde skupit cemo nesto love ako fali. Cijena, sitnica! 😁
Ja ocekujem da 'izbace' svih pet 'starih' knjiga NN-a slijedece godine, tim prije sto su najavili 12 naslova mjesecno umjesto dosadasnjih osam. U pravu si i za naslovnice. Meni jako drag crtac De Angelis odraduje taj posao za LL preko volje i neke stvari. Nije mi jasno kako to Dade 'ne vide'. I to nije dosta vec su ga uzeli da radi covere za Dylana. Bertolinija bi i ja volio vidjeti. Zbog njegovih copertina, sad moram ponovo duplati prve epizode i kupovati trobroje drugog nakladnika.
Nećeš trebati. Libellus je odavno najavio da će izdati specijalnu knjigu sa svim originalnim naslovnicama koje su bile na izdanjima. Genijalnog Claudia Castellinija nitko ne može nadmašiti. Možda budu stavili i te Bertolinijeve koje su isto ok. De Angelis preko kurca odrađuje posao za Libellus. Ima zbilja par jako dobrih naslovnica, ostalo nije niti blizu Castellinija pa ni Bertolinija. Osim toga u toj knjizi će biti i "svijet Nathan Nevera". |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Posted - 26/12/2021 : 16:59:39
|
quote: Originally posted by Dalen
E ovako bi mogli "puknut" onu rupu kod NN kao sto su sa Mnoom. Neka se nadje neki crtac da nacrta naslovnice kak spada i finito. Koliko kosta Bertollini za copertine, 'ajde skupit cemo nesto love ako fali. Cijena, sitnica! 😁
Ja ocekujem da 'izbace' svih pet 'starih' knjiga NN-a slijedece godine, tim prije sto su najavili 12 naslova mjesecno umjesto dosadasnjih osam. U pravu si i za naslovnice. Meni jako drag crtac De Angelis odraduje taj posao za LL preko volje i neke stvari. Nije mi jasno kako to Dade 'ne vide'. I to nije dosta vec su ga uzeli da radi covere za Dylana. Bertolinija bi i ja volio vidjeti. Zbog njegovih copertina, sad moram ponovo duplati prve epizode i kupovati trobroje drugog nakladnika.
Nećeš trebati. Libellus je odavno najavio da će izdati specijalnu knjigu sa svim originalnim naslovnicama koje su bile na izdanjima. Genijalnog Claudia Castellinija nitko ne može nadmašiti. Možda budu stavili i te Bertolinijeve koje su isto ok. De Angelis preko kurca odrađuje posao za Libellus. Ima zbilja par jako dobrih naslovnica, ostalo nije niti blizu Castellinija pa ni Bertolinija. Osim toga u toj knjizi će biti i "svijet Nathan Nevera".
O tome se 'suska' debelo, vec neko vrijeme, i radovalo bi me zaista. Jos nemam nikakav insajderski info, ali cekam ga s nestrpljenjem. Zaista bi to volio.
|
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 27/12/2021 : 08:44:18
|
Nije najavio da će izdat, nego da bi to voljeli i da rade na tome (dakle, možda se to i ne dogodi ). Ja se samo nadam, da ako dođe do toga, da će pod A biti min format Giganta, a pod B da neće biti neka luda cijena ala Zagor Priča, nego ipak nešto pristupačno svim fanovima. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 27/12/2021 08:44:52 |
|
|
emirem
Advanced Member
10824 Posts
Posted - 27/12/2021 : 10:28:26
|
Velim samo da se rijesi ta rupa kod NN, citaoci koji kupuju i dalje redovne epizode bi imali koju knjigu vise, jer bi se ova prica sa rupom i sluzbeno zatvorila. Tada bi mozda i imali 12 epizoda godisnje ako ne i vise. To bi im bilo ekstaticno iskustvo. 😊 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Posted - 02/01/2022 : 12:22:17
|
Nedavno kad sam pokupio dva nova kolorna Mr No-a, promislih kako li su samo dobro uradeni, ali tek danas kad sam uzeo ostalih osam vidi se kako je to mocna biblioteka. Svih deset poredanih skupa izgledaju zaista sjajno. I vec 30 epizoda... pola od edicije izdane kod prekomorskih susjeda. Do kraja ove tek pocete godine izlazi sve i onda samo pracenje produkcije. Sto reci...svaka cast! Uopce ne iznenaduje sto je ovo 'planulo' cim je izdato. Previse je sad vec, vise odlicno objavljenih i odradenih albuma i kandidata godine, ali ovi piloti su sami vrh. Top! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40537 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 02/01/2022 : 12:36:04
|
Okaci bas sliku svih zajedni. :) Stvarno su mnogo jaci dizajnom nego originalna serija |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1932 Posts
Posted - 02/01/2022 : 14:54:58
|
Da, ljepota. Ali da pohvalim, u vezi sa temom i odradu drugih izdavaca. Evo npr. Tex klasik isto pod konac nastimano... Golkondin NR takodjer. Nema dosad onog gore-dole, visoko-nisko...(kao DSDZ, sacuvaj Boze).
|
|
|
Topic |
|