forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 577

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 16/12/2021 : 09:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Tsk tsk, e moj diskach, nikad od tebe hejtera.

Ne, ja sam već napisao, jedine epizode koje su meni ostale u lošem sjećanju su one sa vampirima...i ne mogu se ni sjetit što još ali bilo je nešto. Ja sam jako zadovoljan sa NN, nebi ja tako nabrzinu ni iskrcao toliku količinu love za tu hrpetinu knjiga da to nije moj najdraži bonelijevac (doslovno sam ga skupio u roku od par mj nakon 10+ godina nesakupljanja-općenito sam krenuo skupljati stripove krajem 2016-e).

NN je jedna od onih nsotalgija koja je na kraju 100% opravdana, od kada sam ga prvi puta uzeo u ruke početkom 90ih pa do danas, to je za mene ostao odličan strip (za razliku od npr Flash Gordona kojeg sam se baš namučio nabavit i onda se užasno razočarao).

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 16/12/2021 09:45:38
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 16/12/2021 : 12:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja sam uvijek govorio da je Diskach pravi NN fan i primjer svim starim, a i budućim fanovima. Samo naprijed i dalje.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 17/12/2021 : 08:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ma ne sporim diskachevu fanovstinu, lik mi je baš simpa, samo se čudim kako ova saga nekome može biti dobra. Premda ajde ljudi koji skupljaju nešto što im je dobro, što onda govori o nama koji grintamo i skupljamo?

Btw, nadam se da će topic oživjeti novim čitateljima koji će se primiti giolconde.

P.s. još malo pa 500 stranica!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1373 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 17/12/2021 : 17:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Agencija Alfa 21 (prva prica) May odlazi u Babilon gde usput arheolozi procaju o nekom pretku koji je istrazivao Sa Marti Misterijom grad koji se pojavljuje iz pustinje a nocu nestaje.
Koja je to epizoda MM-a?
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2021 : 23:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by danielp

Agencija Alfa 21 (prva prica) May odlazi u Babilon gde usput arheolozi procaju o nekom pretku koji je istrazivao Sa Marti Misterijom grad koji se pojavljuje iz pustinje a nocu nestaje.
Koja je to epizoda MM-a?

Ne pratim baš MM serijal (to bi sigurno DeeCay bolje znao), ali mislim da sam našao. Ne znam je li izašlo kod nas.

No 248/249

Kratak sadržaj:

Martin i Java sudjeluju u arheološkoj ekspediciji u pustinji Ust-Urt, u središnjoj Aziji, koju predvode ruska antropologinja Caterina Saratov i njezin otac. Cilj je pronaći grad koji se, prema riječima dnevnika pretka Saratova iz devetnaestog stoljeća, "pojavio u pustinji noću, da bi danju nestao u pijesku".
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2250 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 19/12/2021 : 00:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Scenarij: Bepi Vigna
Crtež: Germano Bonazzi, Romeo Toffanetti
Naslovnica: Sergio Giardo

https://shop.sergiobonelli.it/nathan-never/2021/12/17/albo/l-eredita-di-skotos-1021175/

Table:
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1639734153166.jpg--.jpg?1639734153000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1639734153618.jpg--.jpg?1639734154000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1639734154098.jpg--.jpg?1639734154000
https://shop.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1639734154558.jpg--.jpg?1639734154000

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/12/2021 : 09:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
I kod bas je Nathan od Slobodne Dalmacije poceo izlaziti 1994,aki se ne varam, pa bi se moglo nesto i napraviti u tom pogledu.
Na primjer, u kratkom roku zavrsiti tu baustelu sa rupom koja zjapi, izbaciti prva tri giganta kako spada, kolor kao nedavno u cizmi, HC, sa originalnim tekstom unutra.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 19/12/2021 : 21:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam relativno friški Nathanovac. Početak serijala mi je vrlo dobar. Uz ono svoje originalno, strip sadrži i puno provjerenih a i poboljšanih Bonelli šema i elemenata. Nešto epizoda sam nabavio, nešto ih imam u lokalnoj biblioteci, za početak dovoljno. Ovo je nešto što bi volio nabavljati na kiosku od prvog broja. Golconda mi je malčice preskupa, još plus poštarina. Vidjet ću. Definitivno sam podcjenio serijal kad sam se prvi put susreo s njim još u vrijeme Slobodne Dalmacije.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 19/12/2021 : 23:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"O,Vi, izgubljene ovcice, bile ste izgubljene, a sada ste pronadjene! Dodjite pod moje skute! "😎

Ovo bi rekao Aristotel Skotos ili Marcus Hackman kad doziva sadasnje i buduce sljedbenike. 😁
Ali akcent je na tome da se u zadnje vrijeme par ljudi "vratilo" stovise zainteresiralo za ovaj SF strip iako su bili skepticni i ravnodusni. 😊

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 19/12/2021 23:26:09
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/12/2021 : 07:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

Ja sam relativno friški Nathanovac. Početak serijala mi je vrlo dobar. Uz ono svoje originalno, strip sadrži i puno provjerenih a i poboljšanih Bonelli šema i elemenata. Nešto epizoda sam nabavio, nešto ih imam u lokalnoj biblioteci, za početak dovoljno. Ovo je nešto što bi volio nabavljati na kiosku od prvog broja. Golconda mi je malčice preskupa, još plus poštarina. Vidjet ću. Definitivno sam podcjenio serijal kad sam se prvi put susreo s njim još u vrijeme Slobodne Dalmacije.

Koliko je cijena, oko 90 kn? Ne djeluje mi puno za trobroj. E kad se sjetim dobrih starih dana kada je tek nešto novu skuplji bio ll...

Inače ina što od najave novih izdanja od ll? Kada će van?
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7728 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 27/12/2021 : 09:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Najviše na Jerryjevu radost , drogsy nam donosi novu Nathanovu recenziju:

https://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-lib-60-b-c-gospodar-klonova/2744/

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 27/12/2021 : 11:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Najviše na Jerryjevu radost

Ispada onda da samo ja čitam Nathana.
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15893 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 27/12/2021 : 14:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
i ja tu i tam

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 27/12/2021 : 17:39:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Pohvale za recku, usprkos tome koliko smo već dogurali sa redovnom serijom, još uvijek dobro pamtim ove priče do pada u uranije dok su one friškije isparile.
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 27/12/2021 : 18:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
Taman neki dan pročitah ove dvije epizode...nekako mi je lex luthor neuvjerljiv kao negativac ovdje al šta je tu je...😁

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/12/2021 : 09:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pročitao i aleph i tajanstvenu ženu. Mogu samo reći jedva čekam sljedeću knjigu gdje završava ova saga o kompaniji, ne zbog napete završnice tajanstvene žene (itekako je predvidljivo kako će se odvijati stvari, posebice između aleph i idee), već da nam konačno skinu ovu sagu sa neke stvari.

U prvoj epizodi referiraju se na neke prijasnje epizode, i kužim da nemam ni blagog pojma o čemu se radi, tko su uopće svi ti likovi? Kao amnezija nakon dobrog pijanstva.. a vjerujem da se ne mogu pozvati na covid koji mi je zbilja izazvao probleme sa pamćenjem, i sad da li da provrtim te epizode ili ne, a na kraju sam popustio i ipak potrošio čak pola sata da prolistam 4 epizode... fakat su loše.

Uglavnom u ovim epizodama konačno se iskristaliziraju stvari oko kompanije koja je zapravo vrlo loša kopija trusta iz 100 bullets, a aleph i šuplji ljudi su retardirana verzija minutemen. Iz istog izvora se vucei odnos aleph i idee, premda mi je idea napadno slična kao ona japanska u sin city.. Posebice mi je neshvatljiva ideja da kompanija odgaja siroce... u svakom slučaju u ovoj sagi bilo je puno kopiranja pa imamo taj 100 bullets, pa u jednoj dvodijelnoj epizodi ( na koju su se i referirali) die hard, imamo korupcijsku aferu u afričkoj državi koja me podsjeća na kolaboraciju nigeriskuh vlasti i naftaša protiv političkih aktivista, ali sve je to tako loše prepričano... iskreno pianiju ne bih dao ni da u društvu prepričava vic koji je čuo u društvu jer sumnjam da bi ikoga uspio nasmijati.

Edit: nije svako zlo za zlo. Isto zbog covida imam poremećaj spavanja a ova saga je dobra da se odviknem od praxitena.

Zavadi pa vladaj

I tak konačno nabavio NN 77 i krenuo sa čitanjem. U citiranom su moji dojmovi dviju epizoda iz prethodne knjige a čija priča završava sa prvom epizodom u ovoj knjizi pa da nastavim sa dojmovima o ovoj epizodi

Što reći o ovoj epizodi, o cijeloj trodijelnoj priči i u konačnici o cijeloj sagi o Kompaniji? Nisam mogao suzdržati smiješak na stranici 94 kada jedan duh prozbori "sada smo svi doista šuplji ljudi" jer je šupljina možda najbolja riječ za ovu dosadu koja konačno završava.

Sve prijašnje manje i veće sage imale su nekakvo grande finale, furiozan i katarzican završetak nabijen emocijama. Ovdje to nismo dobili, toliko je dosadno da bi ljudi zaspali kada bi im se krenula prepričavati radnja, a vjerojatno bi usred priče zaspao i sam pripovjedač. To možda objašnjava i generalno slabiji crtež koji dominira na ovoj sagi jer bi vjerojatno i crtači počeli zijevati od priče koju moraju nacrtati pa su je zbrzali kada bi stali rokovi.

Začudilo me što cijela priča nije na kraju izmamila ni najmanju reakciju, bilo olakšanje što je ovo mučenje konačno završilo ili barem ljutnju čime smo izmaltretirani. Čista ravnodusnost, kao da smo bili zamorci u cuvenom eksperimentu o kuhanoj žabi ( na stranu što je ta priča nevjerodostojna) pa više ni ne trzamo.

Odlika ove sage je i što ima toliki broj praznih stranica ( ili šupljih, kako bi još bolje opisao piani ), pa imamo red dosadnih dijaloga i red nakrcanih bezveznih akcijskih scena kojih ima previše i doslovce možete vidjeti kako se ponavljaju (to mi samo potvrđuje teorijeu da bi crtači zaspali usred posla a kada bi se probudili ne bi znali da se ponavljaju) a više uzbuđenja predstavlja promatranje pomicanja kazaljki na satu. Dapače kada bi se uklonile sve te nesvrsishodne scene dođe mi zaključak da bi cijela saga trajala upola kraće ( ali nisam toliki mazohist da provjeravam, to prepuštam drugima). Uglavnom otud taj osjećaj kako se cijela priča "brzo" čita, odnosno preskače. Bez brige, ništa se ne gubi ucestalim preskakanjem pa nema straha da će se propustiti neki bitan detalj koji će cijelu priču učiniti smislenom. Neće.

"Twist" o Aleph je, blago rečeno debilan, njen završetak je bio predvidljiv još iz prijašnjih epizoda, a sam završetak kompanije pokazuje da su alfini agenti samo statisti koji skoro pa ničim nisu doprinijeli njenom kraju ili kako bi rekla ona poslovica; "kasno Marko na Kosovo stiže". Da ne spomenem kako cijela priča o kompaniji i njenom ustroju naprosto nema smisla, bolje će se ideje izvući iz raznih zavjeraskoteoretskih sajtova pa je piani barem tu mogao izvući koju ideju da to izgleda smislenije.

Nathan Never kao serijal isprepliće nekoliko žanrova no glavna komponenta je sf. Iako volim, dapače drage su mi epizode gdje sf nije toliko naznačen, ovdje u cijeloj sagi nemamo taj sf, ni kao ugođaj ni kao radnju. Kako je ova storija završila u Nathanu, neće mi nikad biti jasno. Ali ajde, barem je to ( konačno) iza nas.

Ogrlica od zada

Možda je riječ o lošoj epizodi ali nakon prethodne priče vjerojatno više nisam objektivan pa mi je sve bolje od kompanije, ali uživao sam u ovoj priči i crtežu. Ajde konačno da vidimo gdje su zapeli Nathan i Sara, ima li uopće kruha u toj vezi. Jedinu zamjerku imam na izvedbu završnog susreta sa negativcem, previše me podsjeća na klišeje gdje negativac gubi vrijeme odajući svoj master plan bespomocnom junaku, samo ovdje imamo obrnutu parafrazu. Branko pak sve više postaje duhovni guru koji mora podučavati frenda o ženama.

Prava priča o Franku B.

Meni najbolji crtež u ovoj knjizi, a što se tiče priče, eto, to je vigna.. karakteristično mi je za neke njegove priče da ima dobru ideju koju zakukulji i zamulji, pa onda taj nelinearan stil pripovijedanja tako da više ne znaš tko tu koga, i često to završi tako da vigna uspije sam sebe spetljati na kraju ali ovdje je skoro sve ispalo dobro i pride zanimljivo... skoro sve jer mi je bilo prenaivno ono o novoj zvijezdi u književnosti.

Uglavnom da nema šuplje kompanije, bila bi ovo sasvim sekunda knjiga.

Za završni dio sage o Kompaniji nemam šta dodati. Sve si savršeno opisao. Dovoljno je samo reći Piani. Ko juha bez soli.

Ogrlica od žada - ovu ću epizodu upamtiti po tome što se Nathanu digao na jednu prekrasnu klijenticu. Tu je i vrlo važan odnos sa Sarom koji čini dio važnog kontinuiteta u serijalu. Očito su dosadili jedno drugome. Što se tiče same priče, previše klišeizirana s dosta rupa u scenariju, ali opraštam budući da smo vidjeli napaljenog Nathana, odnosno onog našeg starog dobrog Nathana, običnog čovjeka sa svim vrlinama i manama.

Frank B.- napokon Vigna nije posustao u priči. Obično u zadnjoj trećini uvijek gubi dah. Ovdje je bogme izdržao do kraja i podario nam sasvim solidnu epizodu. Svidio mi se sami koncept epizode kako ju je napravio kojom je uspio zadržati pozornost do kraja. To se i traži od jedne priče.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 31/12/2021 : 10:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Dobro da si ovu sagu pročitao sada pa da je ispratimo sa starom, a novu docekamo sa uzbudljivim pričama
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 31/12/2021 : 11:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro da si ovu sagu pročitao sada pa da je ispratimo sa starom, a novu docekamo sa uzbudljivim pričama

Tako je. Inače, Libellus je uspio ugurati četvrtu knjigu redovne serije u ovoj godini. Znači 12 epizoda što je sasvim dobro.

Pa ljudi moji, "Rat svjetova" počinje za dvije knjige, u knjizi 80, broj 239. Sad smo na knjizi 78. Uskoro otvaramo šampanjac. ;)
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 31/12/2021 : 12:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Što za dvije godine? Očekujem da bude gotovo

Edited by - Kerempir on 31/12/2021 12:59:20
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9456 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/01/2022 : 19:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote

Ne znam da li je to već bilo. Na blogu pokojnog Pina Rinaldija se nalaze neke njegove table za Nathana Nevera epizodu 39:Lovci i lovine. Nikad je nije dovršio jer ga je Bonelli izbacio i/ili je sam otišao. Ovisi o verziju koju priča.

Više ovdje:
http://pinorinaldi.blogspot.com/2012/03/il-mio-ultimo-nathan-never-cacciatori-e.html

Za mazohiste, čitajte i raspravu u komentarima.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 01/01/2022 : 19:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Nisam imao pojma da je Rinaldi umro :(

Znači, unutar par godina Sergio Bonelli se uspio posvađati s dva crtača svjetske klase, i to još zbog gluposti. Kakva šteta!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9456 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/01/2022 : 20:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Možda. Možda je Castellini traži više para kao što Rinaldi kaže pa kad mu je rečeno da svi su bitni ali nitko nije nezamjenjiv i mu pokazali sljedeću naslovnicu Dantea Bastionija on je podvio rep i odradio još nekoliko naslovnica. Rinaldi je, isto tako moguće, nastradao jer su dosta ohladili odnosi između njega i CCa. Ugl, prava sapunica gdje nisam siguran da ima nevinih.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/01/2022 : 23:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

TAJNA MULTIVERZUMA

Vietti/Vercelli

Imam jedan problem sa slatkom Nicole. Inače Nicole Bayeux mi je bio baš drag lik u Nathanovom univerzumu, a Vietti joj je iznenađujuće dao spin-off nakon Vremenske sage i to prebacivši je preko prostorno-vremenske anomalije u prošlost, odnosno 50-e godine 20. stoljeća. U 1. broju smo se upoznavali s njenim timom i to, ako uzmemo da je tek početni broj, i nije izgledalo loše. U međuvremenu se slatkica Nicole transformirala u ozbiljnu šeficu svog tima potpuno fokusiranu na te anomalije koje će se pokazati puno kompleksnijima od onog što smo vidjeli u Vremenskoj sagi.
I to također nije problem. Dobro je da se likovi razvijaju, a u ovom drugom broju saznajemo i da Nicole nije slučajno bačena u anomaliju. I to ne zvuči loše kao i novi intrigantni lik koji se pojavljuje kroz multiverzume.

Što je onda problem? Najviše u scenariji koji je po meni potpuno zagušen. Vietti kao vrsni scenarist je ovdje malo pretjerao pokušavajući što bolje predstaviti novi Nicolein imidž, pa je pretjerao u tekstualnom dijelu predstavljajući je kao odlučnu šeficu. Po meni neuvjerljivo. Isto kao i neki likovi njenog tima koji me nisu baš oduševili svojim karakterima.
Uz to, koliko god priča s multiverzumima bila intrigantna Vietti je ovdje pretjerao s fantasy elementima koji su me toliko odvraćali od čitanja.

Vidjet ćemo kako će se završiti cijela ova priča oko Nicole (još će biti 2 broja o njoj), ali opći dojam je da su narativne linije s Asjiom i Legs ipak uvjerljivije napravljene što ipak ne znači da Vietti neće do kraja poboljšati cijelu priču.
A sad s nestrpljenjem očekujem Guerru Futuru u sljedećem broju ove edicije koja se ipak pokazala sasvim solidna kad je uspoređujemo s almanasima, maxijima i AA edicijom.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1618 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 03/01/2022 : 06:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Nisam ni skužio da su izašli novi nathani, budem kroz tjedan u nabavu.

Vidim da je i nova sezona sirocadi najavljena, morat ću doveo razmisliti.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7329 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/01/2022 : 08:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da je i nova sezona sirocadi najavljena, morat ću doveo razmisliti.

Meni je 1. sezona bila fantastična, Ringo je već bio u padu, ali ipak ću uzeti i ovu novu sezonu i vjerojatno sve ovo otpratim do kraja. Sasvim solidan serijal, samo se nadam da neće biti u većem padu kako idemo prema kraju.
Go to Top of Page
Page: of 577 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.69 seconds. Snitz Forums 2000