forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Tennis
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 200

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/01/2022 : 15:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Sve u svemu, o tome možemo špekulirati i nagađati kako je god koga volja.
Činjenica je ta da Đoković ima valjane papire za ulaz u Australiju i on je što se tiče svega u pravu jer nije kršio australske zakone koji su trenutno na snazi.
Naravno, Australija te zakone može i ekspresno promjeniti, ali mislim da trenutno ne mogu imati utjecaja na slučaj.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2022 : 15:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Koliko "ako" u jednom postu.
Znači sve ovo tvoje je utemeljeno na najobičnijoj pretpostavci da je Đoković dobio pozitivan antigen 6.12. i tada ušao u samoizolaciju iako to nigdje nije ni sugerirano, a kamoli potvrđeno.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/01/2022 : 15:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Cehinja je kolateralna steta. Opet je elita povlascena.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26045 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 16:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Novak trenira na Rod Laver areni. On to ozbiljno misli da učestvuje posle pet dana sedenja u sobi?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 10/01/2022 : 16:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Novak trenira na Rod Laver areni. On to ozbiljno misli da učestvuje posle pet dana sedenja u sobi?

Ozbiljno misliš, da je sjedio u sobi.
Trenirao je on i u tih 5 dana.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26045 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 16:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:

Ozbiljno misliš, da je sjedio u sobi.
Trenirao je on i u tih 5 dana.

A ne znam, rekoše da je bio zatočen u sobi. Mogao je da trenira u sobi, naravno, ali nije to isto kao da je bio na terenu.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/01/2022 : 16:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
…i Voracova je pobjegla kući, nije mogla izdržati taj tempo treninga😂
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5459 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/01/2022 : 16:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Balkanska glava…sada ima motiva na bacanje i neka osvoji ovaj AO iz inata!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2022 : 17:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Sve u svemu, o tome možemo špekulirati i nagađati kako je god koga volja.
Činjenica je ta da Đoković ima valjane papire za ulaz u Australiju i on je što se tiče svega u pravu jer nije kršio australske zakone koji su trenutno na snazi.
Naravno, Australija te zakone može i ekspresno promjeniti, ali mislim da trenutno ne mogu imati utjecaja na slučaj.

Oki
Jel imaš ti djecu?

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2022 : 17:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
A da
Zaboravih krucijalnu stvar pitat
Jesi cijepljen?

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26045 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 17:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Tovaru, dva topica na tu temu sam zaključao. Idi I čitaj tamo. Nema mnogo, nekih 400 stranica. :D

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/01/2022 : 17:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Budi dosljedan pa zaključaj i ovaj.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26045 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 17:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Neću dok se držimo tenisa i trenutnih događanja.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2022 : 17:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tovaru, dva topica na tu temu sam zaključao. Idi I čitaj tamo. Nema mnogo, nekih 400 stranica. :D

Pa ako kaze ono sta mislim
Onda cu posrat i njega i debila tenisača
Pa me možeš banirat
Ajvude, miruj

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2022 : 17:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne da mi se
I nije tovaru
Nego tovare

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41193 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/01/2022 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Sa tim laziranjem testa mora da ide u zatvor i on i onaj ko mu ga je izdao. Ako ne to onda opet u zatvor jer je krsio pravila karantina. Sa tim fejkovanim papirima je isao da tera pravdu. Navijac sam na terenu ali vam terena je pokazao da je uprkos svemu balkanska funjara koja muva kad mu treba.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/01/2022 : 21:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sa tim laziranjem testa mora da ide u zatvor i on i onaj ko mu ga je izdao. Ako ne to onda opet u zatvor jer je krsio pravila karantina. Sa tim fejkovanim papirima je isao da tera pravdu. Navijac sam na terenu ali vam terena je pokazao da je uprkos svemu balkanska funjara koja muva kad mu treba.

Da. Ma tko im jebe mater
Ja sam Novak Đoković
Mogu ići okolo zaražen
I ugrožavat druge
Ja moram ici Down under
Moram osvojit desetu titulu
I bit cu najveći ikad
Ajmo gazit preko mrtvih
Čovjek koji želi da ga svi pojebu
Ali ljudi ga ne žele pojebat
Jer će lajat okolo
A i ona njegova žena
O ćaći sam sve rekao
Totalni retard

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 10/01/2022 : 21:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Da li je prevara kad prevariš prevarante ...
Ja bih rekao da se snašao i zasad izgleda pobjedio.
Nadam se da će i na terenu biti dovoljno motiviran da dobije titulu.
Najveća pretnja su mu trenutno Medvedjev i Zverev.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/01/2022 : 21:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Masis balun.. on je samo prevario ljude sa kojima je imao kontakt dok je bio zarazen (ako je sve istina sto se govori).
Svaka drzava je prevarantska, tj. ljudi koji vode drzave su prevaranti, a Djokovic je pojedinac koji, ocigledno, ne preza da uradi nesto nemoralno, zarad duhovnog, u njegovom slucaju, materijalnog spokoja.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/01/2022 : 22:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

Ja bih rekao da se snašao

@tinton

A šta san ti ja reka...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26045 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2022 : 22:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ukoliko je stvarno lažirao bolest i dobio lažnu potvrdu o tome, a australijski sudija je u to poverovao, onda to dovoljno kaže o stanju svesti Balkana i Australije. Jedni večito na muljanje, drugi naivni i veruju u poštenje.

A opet, s druge strane, ni Nadal nije ispoštovao mere koje nalaže Australija, bio je pozitivan i nije morao u obavezni karantin od 14 dana po dolasku, nego je još i igrao turnir. Jebo lud zbunjenog u celoj priči izgleda.

Edited by - manhunter on 10/01/2022 22:13:46
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/01/2022 : 22:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukoliko je stvarno lažirao bolest i dobio lažnu potvrdu o tome, a australijski sudija je u to poverovao, onda to dovoljno kaže o stanju svesti Balkana i Australije. Jedni večito na muljanje, drugi naivni i veruju u poštenje.

Na Novome Zelandu vozačke dozvole nisu imale fotografiju.
Onda je doli otišlo dosta ovih naših šta se znaju snać.
Onda je NZ odlučija da na svaki dokument mora imat fotografiju.

Mi mijenjamo svijet.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/01/2022 22:18:28
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/01/2022 : 22:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
ne, ni Nadal nije ispoštovao mere koje nalaže Australija, bio je pozitivan i nije morao u obavezni karantin od 14 dana po dolasku, nego je još i igrao turnir. Jebo lud zbunjenog u celoj priči izgleda.

Lepo sam rekao da je su amo Djokovica cimali jer je Srbin, a Zapad (u ovom slucaju Istok) mrzi Srbe. Zar ima veci i ocigledniji dokaz od ovoga da su Rafu pustili, a Dzizsa razapinjali po hotelima bez prozora i sa bajatim hlebom.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/01/2022 : 22:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
ne, ni Nadal nije ispoštovao mere koje nalaže Australija, bio je pozitivan i nije morao u obavezni karantin od 14 dana po dolasku, nego je još i igrao turnir. Jebo lud zbunjenog u celoj priči izgleda.

Lepo sam rekao da je su amo Djokovica cimali jer je Srbin, a Zapad (u ovom slucaju Istok) mrzi Srbe. Zar ima veci i ocigledniji dokaz od ovoga da su Rafu pustili, a Dzizsa razapinjali po hotelima bez prozora i sa bajatim hlebom.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/01/2022 : 22:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Smej se ti, ali polovina Srbije, a i vise od toga, ovako rezonuje.

Edited by - Caleb on 10/01/2022 22:30:08
Go to Top of Page
Page: of 200 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000