forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1070

ivanl
Advanced Member

Croatia
15823 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/01/2022 : 16:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

pa i ja uzmem skoro sve kad izađu,ali ne baš sve;jbga,nije lako sve ispratiti.A ove godine se najavljuje čak 100 naslova

@Prometeja
volim Mura,baš ga volim,ali Prometeja mi "miriše" na neko proseravanje.No dobro,videćemo.

Sve, ama bas sve, osim Tvrdi i Zekana, jbg...😉
Ali debelo se i na tome radi! 🙃

Za drugi dio posta, imam isto misljenje, ali ostaje da se vidi...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 18/01/2022 : 17:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Odlična najava za Godišnjaka hrvatskog stripa. Polako se ostvaruje onaj plan o izdavaštvu što veceg broja stripova naših autora od strane Fibre. Lijepo je bilo lani vidjeti Martinu Mjesec, a bit će valjda toga još.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/01/2022 : 19:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Meni zapalo za oko da nema Tonta na listi. Slučajno ili?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 18/01/2022 : 20:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Meni zapalo za oko da nema Tonta na listi. Slučajno ili?

Tonto je zavrsavao album s Macanom pa nije imao vremena za ovo.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 18/01/2022 : 20:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Oho! Kul onda, iz prijašnjih najava sam shvatio kao da je to ista stvar.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 19/01/2022 : 15:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
ne pratim baš često jel u planu Frankeštajn od istog autora kao Drakula?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29586 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2022 : 16:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Je, sad će uskoro.

Trouble will find me
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2369 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 19/01/2022 : 20:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Jel definitivna odluka da ide u onom gigantskom formatu ili još ima vremena da te ubedim da bi bio bolji u standardnom formatu?

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29586 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/01/2022 : 21:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne bi bio bolji.

Trouble will find me
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5218 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 19/01/2022 : 21:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Kome više paše manji format tu je izdanje Čarobne, u Orki Specijal Bessov crtež dobija format koji i zaslužuje
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 19/01/2022 : 22:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Ma uopste nije problem hendlovati stripove u velikom formatu koji imaju cca 200-250 strana. A ugodjaj je bolji i izdanje izgleda impresivnije.

Bez ikakvih problema u krevetu citam vece formate koji imaju cca 200 strana. Ove od 350-400 ili 500 isto mogu, ali nije najugodnije. No tu je uvijek fotelja, krilo i lagano.
Ili cu nabaviti tj naruciti da se napravi neki stalak za citanje tih mrcina koji moze i u krevet i u fotelju. Onda imas slobodne ruke da nesto pijes ili zderes dok citas 😊
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2022 : 22:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iluvatar

Ma uopste nije problem hendlovati stripove u velikom formatu koji imaju cca 200-250 strana. A ugodjaj je bolji i izdanje izgleda impresivnije.

Bez ikakvih problema u krevetu citam vece formate koji imaju cca 200 strana. Ove od 350-400 ili 500 isto mogu, ali nije najugodnije. No tu je uvijek fotelja, krilo i lagano.
Ili cu nabaviti tj naruciti da se napravi neki stalak za citanje tih mrcina koji moze i u krevet i u fotelju. Onda imas slobodne ruke da nesto pijes ili zderes dok citas 😊

Uvik moš nabavit ovako nešto

https://verbum.hr/stalak-za-misal-2851

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 19/01/2022 : 23:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
to je u sustini to, ali pozeljan je drugaciji dizajn. sredina treba biti slobodna. ivice koje drze gornju plocu na kojoj bi bio strip, trebaju biti sa strana, da opasu bokove i omoguce nesmetano "vrpoljenje" opasanog citaca, ili pak da pomenuti nesmetano moze dobiti erekciju (nikad se ne zna). dalje, navedene ivice trebaju biti stepenaste da citac moze "podklocati", odnosno podesavati nagib ploce koja drzi strip. moze i neko drugo, elegantnije rjesenje vezano za "karikanje" nagiba. uvazeni gospodin vlasnik fibre mogao bi razmisliti o proizvodnji i plasiranju takvih pomagala. promocija i pordaja moze poceti uz reprint brace spageti. motivi stalaka mogu biti svakojaki. ja bih odma recimo kupio stalak sa temom mracnog viteza. moze imati i ugradjenu lampicu za nocno citanje u fazonu bat signala.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2022 : 01:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ja sam pak mislio da svima zene drze strip u rukama i obracaju vam stranice dok citate...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15823 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2022 : 03:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ne smiju one ni prici blizu blagu a kamoli ga doticati...Sta ti je...
Za 'biblije' i 'telefonske imenike' tipa; Zivi mrtvaci, tu je mali 'kusinic' ispred sebe, pod njim i nema frke...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15823 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/01/2022 : 03:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

zdranje i pijenje uz citanje
Uf, uf...
Sveta tri pravila;
Ne posuduj strip!
Ne konzumiraj ice i pice uz citanje stripa!
Ne nosi strip na zahod!
Naravno, uz ono osnovno; nije dovoljno imati svaki primjerak vec svaki primjerak u savrsenom stanju!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

504 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 20/01/2022 : 06:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Što se tiče kušinića, ovaj je daleko najbolji...

https://ergobaby.hr/proizvod/ergobaby-jastuk-za-dojenje-sivi/

Fino lezi u krilu, strip pod idealnim kutem, obje ruke slobodne...

Edited by - Odoakar on 20/01/2022 06:53:13
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10576 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/01/2022 : 09:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Evo za udobno čitanje i listanje.

Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/01/2022 : 10:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Evo za udobno čitanje i listanje.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 20/01/2022 : 10:38:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

Uf, uf...
Sveta tri pravila;
Ne posuduj strip!
Ne nosi strip na zahod!
Naravno, uz ono osnovno; nije dovoljno imati svaki primjerak vec svaki primjerak u savrsenom stanju!

Pijenje moze. Obicno potegnem kada odlozim strip u krilo da okrenem stranicu.

Jedenje, tesko. Morao bi imati slobodne ruke..jednom da zderes a drugom da listas.

Zena me obicno napita. Kaze zini, ja zinem..ili kaze ide avion, ja zinem. Ili zinem sam pa cekam.

Majke mi cu projektovati i naruciti taj stalak. Zajebavao sam se sinoc ali sada mi djeluje kao dobra ideja.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/01/2022 : 10:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Ne moraš ni kupovat,ukradi iz najbliže crkve

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/01/2022 : 10:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uf, uf...
Sveta tri pravila;
Ne posuduj strip!
Ne nosi strip na zahod!

Sve obrnuto kod mene.
Jeden i pijen uz strip ako mi se jede i pije.
Na zahod u životu nisan otiša bez stripa.
Nema mi većeg gušta nego posudit strip nekome ko pokaže interes.
Stripovi u savršenon stanju su nesretni stripovi. Ja volin da su moji stripovi sretni.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7337 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 20/01/2022 : 11:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

Uf, uf...
Sveta tri pravila;
Ne posuduj strip!
Ne nosi strip na zahod!

Sve obrnuto kod mene.
Jeden i pijen uz strip ako mi se jede i pije.
Na zahod u životu nisan otiša bez stripa.
Stripovi u savršenon stanju su nesretni stripovi. Ja volin da su moji stripovi sretni.

Bravo! To je to!

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/01/2022 : 11:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Upravo ovo...nitko sretniji od mene nego da se čita i posuđuje, mijenja...

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10576 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/01/2022 : 11:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Trebali biste raditi u knjižnici i onda: Dream comes true.
Go to Top of Page
Page: of 1070 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.9 seconds. Snitz Forums 2000