Author |
Topic |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/01/2022 : 14:46:48
|
quote: Originally posted by Dalen
Nije sve. Fale Super book 1 i 2 .
Ako ćemo cjepidlačiti i DD kolor biblioteka 12, pa i robotski Martin u superbooku 3. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 25/01/2022 : 07:04:27
|
Ja ta dva križanca (Superbook 1 i 2) imam od Arkone, premda vjerujem da je i to izdanje teško nabavaiti. Sada će ih biti još kad/ako Golconda dogura do njih. Nego 20k kn za skoro komplet. Vau, baš me zanima hoće li se prodat za tu cifru. Najgora cifra koju sam vidio je mislim 35-45k kn na Njuskalu nedavno, ne sjecam s tocno cifre, ali reko svaka čast ako nađe nekoga za tu lovu. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2272 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 25/01/2022 : 09:31:20
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ako ćemo cjepidlačiti i DD kolor biblioteka 12, pa i robotski Martin u superbooku 3.
E vidiš, zaboravio sam Superbook 3 i robotskog Martina, a za Dilan Doga nisam ni znao da se Nathan pojavljuje negdje jer ne volim DD-a i ne pratim ga. Imam samo ona 3 Superbooka sa Martinom i njime radi Martina. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17839 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7728 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Kerempir
Senior Member
1618 Posts
Member since 09/10/2018 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7728 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/01/2022 : 08:10:59
|
Ako ćemo cjepidlačiti i DD kolor biblioteka 12, pa i robotski Martin u superbooku 3.
E vidiš, zaboravio sam Superbook 3 i robotskog Martina, a za Dilan Doga nisam ni znao da se Nathan pojavljuje negdje jer ne volim DD-a i ne pratim ga. Imam samo ona 3 Superbooka sa Martinom i njime radi Martina.
U tom Kolor festu DD susrece Mr No-a, strica Martina, Napoleona i NN-a. A ne bi vjerovao, jednom se susreo i sa Ken Parkerom. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Kerempir
Senior Member
1618 Posts
Posted - 28/01/2022 : 08:41:33
|
On unekoliko uspeva da izgradi nešto, ali se to raspada kao kula od karata, jer je Vijeti užasan scenarista.
Ako se mislilo općenito, mogu samo |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4757 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 28/01/2022 : 12:11:02
|
Vietti na Martiju zaista jest užasan općenito, pa vjerujem da otuda senka najviše temelji to mišljenje. O tome imam nešto u planu pisati u recenziji za epizodu "U oceanskim dubinama" koja je vjerojatno njegov najgori scenarij za NN. |
Go kneel and weep
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Posted - 28/01/2022 : 12:50:59
|
quote: Originally posted by drogsy
Vietti na Martiju zaista jest užasan općenito, pa vjerujem da otuda senka najviše temelji to mišljenje. O tome imam nešto u planu pisati u recenziji za epizodu "U oceanskim dubinama" koja je vjerojatno njegov najgori scenarij za NN.
Slažem se za Oceanske dubine, ali nikako s ocjenama recenzenta ovog specijalca. Mislim, ova horor priča nije neki dragulj, ali je sasvim solidna. I svakako je senka trebao pročitati prvo UA3 s Nicole Bayeux u glavnoj ulozi, pa bi vidio poveznice sa specijalcom. Ovako ispada u nekim očima kaotični horor bez reda, ali zna se da Vietti većinom gradi svoju narativnu liniju kad se primi nečega.
Za Martija stvarno nemam suda, jer nisam čitao Viettija u ovom serijalu. |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8239 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 28/01/2022 : 17:23:36
|
U moju odbranu:), ja sam sve ove godine cekao na recenziju uzasnog Uzasa e ne bi li upotpunio Natana. Nazalost, iako me UA3 ceka u Srbiji, tamo nisam isao poslednjih 5 godina i ko zna kad cu nanovo. Ipak, i da sam je procitao, moguce je da bi, ako je zaista povezano, podigao za poen dva ocene, ali tesko da bi ukupan utisak bio povoljniji. No, pricam napamet. Ovo je standalone recenzija, i kao takvu je treba gledati. Sta ja mislim o Vijetiju imate u uvodu MMVC#32. I da, iako je ovo NN recenzija, posto je u pitanju MM, ja cu gledati kroz MM optiku. Otude mi se i dize kosa na besmislene crckarije nemustog jezika. Pa ako si takva faca koja gradi niti kontinuiteta, mogao si na toliko toga da se nadovezes iz MM univerzuma. Ali, kurac! |
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1618 Posts
Posted - 28/01/2022 : 17:24:17
|
Ima vietti slabih epizoda u NN, ali to su više iznimke, pa i Serra nam je znao isporučiti drek. Ako su to reference na rad na MM, stvarno ne bih znao.
Sama recenzirana epizoda mi je pak skroz ok ali dopušteno različita mišljenja, samo ni je ubolo da je kao generalno loš scenarist. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15801 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 28/01/2022 : 17:35:48
|
quote: Originally posted by drogsy
Vietti na Martiju zaista jest užasan općenito, pa vjerujem da otuda senka najviše temelji to mišljenje. O tome imam nešto u planu pisati u recenziji za epizodu "U oceanskim dubinama" koja je vjerojatno njegov najgori scenarij za NN.
Slažem se za Oceanske dubine, ali nikako s ocjenama recenzenta ovog specijalca. Mislim, ova horor priča nije neki dragulj, ali je sasvim solidna. I svakako je senka trebao pročitati prvo UA3 s Nicole Bayeux u glavnoj ulozi, pa bi vidio poveznice sa specijalcom. Ovako ispada u nekim očima kaotični horor bez reda, ali zna se da Vietti većinom gradi svoju narativnu liniju kad se primi nečega.
Za Martija stvarno nemam suda, jer nisam čitao Viettija u ovom serijalu.
Dobro si i prosao 'dobrog' strica Martina sto se tice. To jest, nista nisi izgubio, jer se MM serijal pooooodavno izgubio u kvazi/pseudo/dosadnom recikliranju tema bez iole 'jasne slike'i najcesce krajem price bez korektnog, (citaj: normalnog) ,objasnjenja. I taj i takav proces numoljivo traje od deves'prve i 100 i neke epizode. Sa rijetkim casnim iznimkama. I jos k tome daleko najlosije crtan Bonelli serijal. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Posted - 28/01/2022 : 21:33:16
|
quote: Originally posted by prozirna senka
U moju odbranu:), ja sam sve ove godine cekao na recenziju uzasnog Uzasa e ne bi li upotpunio Natana. Nazalost, iako me UA3 ceka u Srbiji, tamo nisam isao poslednjih 5 godina i ko zna kad cu nanovo. Ipak, i da sam je procitao, moguce je da bi, ako je zaista povezano, podigao za poen dva ocene, ali tesko da bi ukupan utisak bio povoljniji. No, pricam napamet. Ovo je standalone recenzija, i kao takvu je treba gledati. Sta ja mislim o Vijetiju imate u uvodu MMVC#32. I da, iako je ovo NN recenzija, posto je u pitanju MM, ja cu gledati kroz MM optiku. Otude mi se i dize kosa na besmislene crckarije nemustog jezika. Pa ako si takva faca koja gradi niti kontinuiteta, mogao si na toliko toga da se nadovezes iz MM univerzuma. Ali, kurac!
Ma nije to toliko povezano s UA3 koliko Vietti želi prikazati Plymouth kao ukleto mjesto gdje se od pamtivjeka dešavaju svakakve vradžbine i zloglasne stvari. Kao NN autor mu se može podići spomenik jer je tolike godine kvalitetno uspijevao održavati kontinuitet u serijalu. Ali vjerujem ti da je kao MM autor potpuno zabrljavio stvar. MM univerzum je toliko složen i slojevit i pretpostavljam da se nije u njega dovoljno unio. |
|
|
Odoakar
Junior Member
494 Posts
Member since 04/02/2017 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7728 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7329 Posts
Posted - 05/02/2022 : 13:55:28
|
Izvanredna recenzija drogsy. Lijepo je ovo pročitati iako nisam imao prilike pročitati niti jednu LW epizodu. Šteta što se nitko nije usudio ovo probati objaviti. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4757 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 05/02/2022 : 14:01:50
|
Izvanredna recenzija drogsy. Lijepo je ovo pročitati iako nisam imao prilike pročitati niti jednu LW epizodu. Šteta što se nitko nije usudio ovo probati objaviti.
Hvala. Budem u budućnosti probao lobirati s još kojom recenzijom, pa možda neki od izdavača pomisli da je zavladao interes publike. |
Go kneel and weep
|
|
|
Kerempir
Senior Member
1618 Posts
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15892 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 05/02/2022 : 22:33:39
|
quote: Originally posted by Kerempir
Bome, zapalio si me da iščekujem domaće izdanje legs
bome, to se budeš načekal |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6357 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 09/02/2022 : 12:13:37
|
Zanimljiva recenzija. @Drogsy: ti čitaš talijasnke skenove/kiosk izdanja? Ako slučajno netko ima YU/ENG skenove, pliz mi pošaljite na PM. Ja sam čitao samo jednu skanlaciju na našem jeziku i bila je ispodprosječna, no svejedno bi volio bacit oko na Legs. ;) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
Topic |
|