forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Пергам / Pergam
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

alexts
Advanced Member

Serbia
9042 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 06/02/2022 : 18:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Moji izvori kažu da treba pitati Golcondu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25787 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2022 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
S obzirom na to da su na početku rekli da sarađuju sa Golcondom (kao njihova filijala u Bih, ili kako već), I ja bih rekao da treba pitati njih.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14174 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/02/2022 : 19:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

Danas sam iz pouzdaih izvora saznao da Pergam mora da resi nesto pa ce nastaviti. Nista nije ugaseno niti prestalo samo da se to nesto (obecao sam da necu pricati) resi i idu dalje sa svim izdanjima kao sto su obecali. Samo malo strpljenja i to je to.

Hvala na informaciji! Ovo bi je baš drago čuti
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7802 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 06/02/2022 : 19:42:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo da prilikom objave nova dva stripa, logan i never, jucer iz golconde isto spominju neke stvari koje treba da se posloze i da ce nakon toga krenuti jos bolje, pa na osnovu toga se moze zakljuciti da je to isto i kod pergama...da li neka povoljnija stamparija, ili neke sheme sa laksom distribucijom, ili neke olaksice oko papira....
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2930 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 06/02/2022 : 19:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

quote:
Originally posted by jagodanbg

Rekli su da se nece vise oglasavati na forumu

Greška. Neka uče od Golconde.
Nije ništa strašno napisat kasnimo zbog toga i toga, večina stripofila su razumni ljudi. Ova šutnja onda stvara razno razne teorije

Ništa luđe nisam pročitao 😂
Go to Top of Page

Martindylan1982
Starting Member

53 Posts

Member since 09/12/2015

Posted - 06/02/2022 : 21:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Martindylan1982 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Danas sam iz pouzdaih izvora saznao da Pergam mora da resi nesto pa ce nastaviti. Nista nije ugaseno niti prestalo samo da se to nesto (obecao sam da necu pricati) resi i idu dalje sa svim izdanjima kao sto su obecali. Samo malo strpljenja i to je to.

👍👍 Frend i ja neki dan pričali sa skepsom kaj se ne javljaju. No Mister No i mladi Tex su pod mus, a i frenda nagovorili
Mislim da najave Marka da bi im svi oprostili sva kašnjenja, tipfeler, krive naslovnice i sl. sljedećih deset godina.

Ako nije tajna i ako znaš? Gdje misle biti najaktivnijina mreži? Ovaj forum, neki drugi, fb, nekaj treće? Da ih znam pratit
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 06/02/2022 : 21:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

S obzirom na to da su na početku rekli da sarađuju sa Golcondom (kao njihova filijala u Bih, ili kako već), I ja bih rekao da treba pitati njih.

Koliko se ja sećam nikad niko od nas nigde nije rekao (a kao da je to i moguće) da je Pergam nekakva filijala Golkonde. To mi je u istoj ravni sa onom pričom kada je Golkonda krenula da smo mi nekakva Darkvudova filijala. Moram priznati da sam malo šta gluplje čuo, a što je najgore, pouzdano znam da ima nekih koji i danas isto misle... No šta da se radi, svako ima neke svoje fiks ideje i ne treba ljudima braniti da veruju u svoje snove...
Kao što smo jednom prilikom već rekli, mi smo im na početku pomogli savetodavno, i svojim kontaktima, jer se znamo odavno, a isto kao što su mnogi nama pomogli na početku. I tu se završava naš "uticaj" u Pergamu, koliko god to bilo nezanimljivo za raspredanje priča... Ono što je sigurno to je da kad budu imali šta da kažu tada će se i obratiti javnosti. Do tada nam preostaje samo da razvijamo teorije zavere...

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB
Go to Top of Page

Golconda
Average Member

Serbia
567 Posts

Member since 23/08/2019

Posted - 06/02/2022 : 21:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Golconda's Homepage  Send Golconda a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jang

quote:

Rekli su da se nece vise oglasavati na forumu

Greška. Neka uče od Golconde.
Nije ništa strašno napisat kasnimo zbog toga i toga, večina stripofila su razumni ljudi. Ova šutnja onda stvara razno razne teorije

Ništa luđe nisam pročitao 😂

Ovo je i meni u top 5 najjačih izjava ikad...

FACEBOOK | INSTAGRAM | WEB
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25787 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/02/2022 : 21:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nikakvih teorija zavera nema. Nisam ni tvrdio da su vaša filijala, već sam tako razumeo. I da jesu, ne bi bio nikakav problem sa tim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/02/2022 : 22:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
I ja sam kad su se prvi put obračali na tom forumu razumio da su nekako vezani sa Golkondom...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/02/2022 : 09:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Martindylan1982

quote:

👍👍 Frend i ja neki dan pričali sa skepsom kaj se ne javljaju. No Mister No i mladi Tex su pod mus, a i frenda nagovorili
Mislim da najave Marka da bi im svi oprostili sva kašnjenja, tipfeler, krive naslovnice i sl. sljedećih deset godina.

Ako nije tajna i ako znaš? Gdje misle biti najaktivnijina mreži? Ovaj forum, neki drugi, fb, nekaj treće? Da ih znam pratit

Neznam puno ali znam da bi se MARK kolor prodavao puno bolje od pilota!
Uvijek je tako bilo, u Dnevniku,u Ludensu i u Veselom Četvrtku!
Ne kažem da je Mark bolji, ali je popularniji...

ps..vezano za komunikaciju..
Uzeo sam več prva dva kolorca i zadovoljan, rešio sam se Libellus prve dvije knjige...
Prva dva pilota knjige još nisam uzeo jer razmišljam ili nastavit sa Libellusom ili sa njima stat pa krenit sa Pergam knjigama...a kako sad šute, sve je izglednije da ču brzo nastavit sa Libellusom..
Znam da nije presudnop što odlućio ali sigurno nisam jedini koji tako razmišlja..
A kod tako niskih tiraža svaki kupac se broji...
Mogu čutat i dalje ko neke princeze uvređene ionako se to kasnije izdavaču odbije u leđa..
Mi čemo se snaći.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 07/02/2022 11:07:04
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 07/02/2022 : 11:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da će prebroditi teškoće i nastaviti s izdavanjem avantura Mister Noa u New Yorku. Taj koncept s tri epizode u jednom, moram priznati kvalitetnom izdanju, savršeno mi odgovara.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14174 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/02/2022 : 12:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Da, i meni su ovi trobroji dosad neobjavljenih epizoda stvarno dobri.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11924 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 07/02/2022 : 23:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by J.Stickman

Nadam se da će prebroditi teškoće i nastaviti s izdavanjem avantura Mister Noa u New Yorku. Taj koncept s tri epizode u jednom, moram priznati kvalitetnom izdanju, savršeno mi odgovara.

Debeli potpis i +1!
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 08/02/2022 : 13:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Da, prvashodno što su to neobjavljene epizode pa se može konačno popuniti ta rupa koja nedostaje u pričama. Sve ostalo smo imali priliku nabaviti i pročitati, osim nekoliko specijala. U izdanjima Strip-Agenta, Slobodne Dalmacije, Veselog Četvrtka ili Libellusa. Jedino mi je žao što je Veseli Četvrtak prestao izdavati ( napravio pauzu? ) one knjige sa starim epizodama. To baš ne mogu prežaliti.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 09/02/2022 : 01:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Mene je Pergamov Mister No vratio u aktivno skupljanje i čitanje Bonelli stripova. Sama najava prvog broja je pokrenula lavinu. Čekam da mi stigne drugi broj, zaista ga ne možeš tek tako nabaviti, ali isplati se čekati. Nadam se da će u budućnosti sve doći na svoje mjesto.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/02/2022 : 06:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

Mene je Pergamov Mister No vratio u aktivno skupljanje i čitanje Bonelli stripova. Sama najava prvog broja je pokrenula lavinu. Čekam da mi stigne drugi broj, zaista ga ne možeš tek tako nabaviti, ali isplati se čekati. Nadam se da će u budućnosti sve doći na svoje mjesto.

E što su ti "kolekcionarski putevi"...

Pored lako dostupnog, u Hrvatskoj jeftinijeg i provjerenog izdavača ti se odlučiš na ovo. OK to je kolekcionarstvo.

Kažeš već imaš jedan broj ? Super. Tu se svaki izlazak slavi kao Nova Godina. I još na hrbatu puzzle imaš. A ako te barem tempo posluži kakav je do sada bio evo tebe već za 5 godina već na 3. knjizi Libellusa.

Tko voli čekati i čekati, stvarno mu se isplati
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7868 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 09/02/2022 : 08:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Jeftinijeg? Jesi ti siguran da si proša matematiku u školi?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 09/02/2022 : 08:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2762 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 09/02/2022 : 08:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Covek je sigurno mislio na trobroje...

Pergam bi trebalo krenuti sa trobrojima od pocetka, od africke sage, i da zavrsi rupu do Veselog. Ovog nesretnog kolornog neka agartizuje...
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 09/02/2022 : 10:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očito mi je matematika daleko bolja od tvoje.

U HR Pergam SC kolor oko 80 kuna broj. Dakle, puta tri oko 240 kuna.

LL HC kolor trobroj u HR je 208 kuna.

Jednostavno zar ne ? Ili ipak od tebe (i ovog što se klanja ispod) očekujem previše ?
Go to Top of Page

5ypo
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 09/03/2017

Posted - 09/02/2022 : 11:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 5ypo a Private Message  Reply with Quote
Al' je A4.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1132 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 09/02/2022 : 12:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Očito mi je matematika daleko bolja od tvoje.

U HR Pergam SC kolor oko 80 kuna broj. Dakle, puta tri oko 240 kuna.

LL HC kolor trobroj u HR je 208 kuna.

Jednostavno zar ne ? Ili ipak od tebe (i ovog što se klanja ispod) očekujem previše ?

Misle na c/b trobroje Mister Noa gdje Pergam počeo s New York-škom sagom. To i je jeftinije od LL c/b.
Meni od Pergama baš paše Mister No kolor i Priče.
Mister No c/b trobroj ne, jer ne idu od početka a osim toga LL će to uskoro pokriti. Najavljeni Dragonero i Mladi Tex isto ne, jer naravno LL to pokriva.
Da recimo počnu s Legs, mene bi "kupili".
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13473 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 09/02/2022 : 16:52:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Jučer su mi stigli ovi trobroji od Pergama, mogu samo reći da su fantastično urađeni primjerci Mislim da Mister Noovci od Pergama i ne bi trebali tražiti više, samo neka nastave "spajanje" sa Veselim kiosk sveskama (njihovim brojem 1), a onda se vrate u "rikverc" gdje oni misle da bi bilo najbolje nastaviti sa trobrojima.

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21440 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 09/02/2022 : 17:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by Deki86

E što su ti "kolekcionarski putevi"...

Pored lako dostupnog, u Hrvatskoj jeftinijeg i provjerenog izdavača ti se odlučiš na ovo. OK to je kolekcionarstvo.

Kažeš već imaš jedan broj ? Super. Tu se svaki izlazak slavi kao Nova Godina. I još na hrbatu puzzle imaš. A ako te barem tempo posluži kakav je do sada bio evo tebe već za 5 godina već na 3. knjizi Libellusa.

Tko voli čekati i čekati, stvarno mu se isplati

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000