Života ti, imam prvi tankobon na japanskom Prijatelj mi donio iz Osake ima par godina, rekao sam mu da mi uzme neku mangu po svom izboru. Kakav je serijal sveukupno?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Života ti, imam prvi tankobon na japanskom Prijatelj mi donio iz Osake ima par godina, rekao sam mu da mi uzme neku mangu po svom izboru. Kakav je serijal sveukupno?
vidio sam na njuškalu da netko prodaje prvih 10ak (mislim black lagona) na japanskome; na njuškalu se to nalazi u manga rubrici
Peerless je prequel Otokojuku serijala koji se fokusira na život Edajime Heihachija, od djetinjstva do momenta kada je postao ravnatelj škole. Meni je super, ali ja sam osoba koja voli shounen 80tih. Meni je sve što je Akira Miyashita napisao odlično. Miyashita kao autor, je mješavina između Toriyame i Tetsuoa Hare.