• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
našao stare stripove nakon predugo godina, među njima zanimljivi brojevi DD, Arakne, Peto Godišnje doba, Igra sudbine, Ponor, Dok vas smrt ne rastavi, naslovnice su manje više jednake kvalitete kao i sad (još uvijek isti crtač) ali sam sadržaj mi djeluje kao da je prije crtao dosta kvalitetniji kadar.
Vjerojatno griješim ali mene bas vesele ove najave za Old Boy. Smatram da jedino tamo me može nešto pozitivno iznenaditi. Kao ovaj humoristični Dylan gore. Čak mi se dopadaju u naslovne.
Dossena u Colorfestu... možda. Regularna serija dosta bljutavo mlaka. Tako da Old Boy bolje zvuči. A za razliku od prije, nema Rrobe da nam kaže da ide bolje.
Da, cini se da OldBoy postaje bolje mesto. Jel Dossena vec crtao nesto drugo osim nekog dela is 666 ciklusa? On mi je premracno dobar, nesto sto je trebao biti Roi, a meni 100x bolji (od onog sto sam video) Mozda i Ena ubode dobru pricu nakon sto godina. Mari na PM mi nije posebno primamljiv kombo.
Cavenago je majstor. A ni Cestarovi nisu loši. Mislim da Dylan trenutno ima druge najbolje naslovnice u Bonelliju, nakon Texa. Nadam se da će se i Piccinelli uskoro poboljšati i moći im parirati...
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Ali ove Brindisijeve naslovnice za Magazin, uzas bezidejnosti! Cak su i kao posteri pregazeni vremenom. Nego, o cemu se bese prica u Magazinima, price iz Vikedforda su zavrsene, sad je Dilanova mladost dok je bio Bobi? Valja li to cemu?
Hmmm, jel' se to meni samo čini, ili se onaj dugo najavljivani Dylanov preporod nakon broja 400 sveo na nekih 10-15 epizoda i onda se sve vratilo na staro?
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Hmmm, jel' se to meni samo čini, ili se onaj dugo najavljivani Dylanov preporod nakon broja 400 sveo na nekih 10-15 epizoda i onda se sve vratilo na staro?
Kažu: Sklavi stopirao narednu mini sagu (možda s pravom). Rrobe očigledno ispizdeo i digao ruke.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Hmmm, jel' se to meni samo čini, ili se onaj dugo najavljivani Dylanov preporod nakon broja 400 sveo na 6 epizoda i onda se sve vratilo na staro?
Samo 6?! Još bolje. Pa ovako onda mogu "preporoditi" bilo kojeg junaka na pola godine i onda sve vratiti na staro
vjerovatno je naklada u laganom padu, rezultat preporoda bez učinka
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •