Ipak-za goste iz Italije je organiziran službeni posjet Hajduku. Naravno-već imam neke predbilježbe forumaša koji su dinamovci a želja im je posjet Hajduku. Nećemo ih imenovati-diskrecija. Jedan se slomio i ovako mi rekao: Nitko nema šta vi tovari imate Ponekad se naježim kad vidim slike s Poljuda.
šteta da Hajduk to kolo gostuje pa se ne može spojiti ugodno i ugodno
Možeš doć kod mene pogledat Hajduka... Samo ćeš morat gledat u tišini 😂😂😂😂😂
Silom prilika vjenčani kum mi je veliki navijač Hajduka, pa sam ih gledao s njim kad su igrali kup u Petrinji 2019. bilo je lijepo prava nogometna fešta,a Hajduk je pobjedio 2:0, čak sam i čekao na kraju da kum pokupi autograme i fotke sa igračima, proćakulao sa tadašnjim trenerom Burićem, rekao mu tipa ovaj Hajduk je banana, a on meni kaže, slažem se.
Inače nisam nikad bio na Poljudu i htio bi jednom otići, pa sam možda mislio otići ako bude prilike za dolazak u travnju, u svakom slučaju moram iskoristiti priliku dok imam petrinjsku vezu u prvoj momčadi Hajduka.
Neka organizatori obavezno kupu Walteru Venturi desetak flomasteri za crtanje, zadnji put je u Makarsku doša sa 10 praznih flomasteri i neka ga držu dalje od rive da ne upadne u more .
Dajte druge godine gađajte vikend kad Hajduk igra doma. Mislim da je svima Poljud jedna dodatna atrakcija. I obratit pažnju na ovakve sitnice poput praznika naših susjednih i neprijateljskih naroda pa da imamo koga i bacat u more s rive 😂😂😂😂😂
Dajte druge godine gađajte vikend kad Hajduk igra doma. Mislim da je svima Poljud jedna dodatna atrakcija. I obratit pažnju na ovakve sitnice poput praznika naših susjednih i neprijateljskih naroda pa da imamo koga i bacat u more s rive 😂😂😂😂😂
U pravu si. Dogodine Uskrs pada 09.04. To smo rijesili. Gađat cemo utakmicu. Gađat cemo sawitcha. Ponkija nećemo .Neprijateljski narodi? Da, Riječani i Dečki zagrebački idu u more