Izgleda da nam dolazi Zagor specijal u boji od početka kronološki Bernard je prije otprilike godine dana spominjao kao mogućnost, nije izričito reka da će bit ali da je moguće . Pa sad, valjda je to, to .
Vrsta građe serijska publikacija Ključni naslov Zagor novele iz Darkwooda Naslov VezaZagor novele iz Darkwooda. Impresum Zagreb : Ludens, 2022- . Izlaženje Dvomjesečno.
Vrsta građe serijska publikacija Ključni naslov Zagor kolor specijal Naslov VezaZagor kolor specijal. Impresum Zagreb : Ludens, 2022- . Izlaženje Dvomjesečno.
Priželjkiva sam specijale u boji od početka , ili crno-bijele jer nemam nikakve .Uzet ću samo Ferijeve i možda još koji , tako da se radujem ovoj ediciji u boji
Nista novog, samo reprinti. Ocekujem da se u dogledno vrijeme reprinta i kolor Zagor, mozda u crno-bijeloj verziji Steta, toliko kvalitetnih serijala uopce ne izlazi, drugi serijali se objavljuju na kapaljku, a mi dobivamo stalno jedno te isto.
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Je li Maxi Zagor samo onaj prvi broj doživio reprint? Kupio ga jer mi se original raspadao. Ove specijale u boji ne namjeravam uzimati. A Zagor + se nije trebao mijenjati originalni naziv edicije, koliko god blesav. Ali, gore su mi Novele (nakon Priča). Šta će Burattini sve izmisliti, bit će i bajke, basne, Zagor haiku... Tex odabrane priče je jedino novo ("novo") što bi imalo prođu, a ako ne bi, onda ćemo se stalno vrtiti u krug.
Evo direktno od šefa: Darkwood novele su talijanski Zagor +. Cijena 49 kuna. Zagor kolor specijal su specijali u boji. Idu po 2 specijala u jednom broju.Talijanski originalni redoslijed. Cijena 59 kuna. Nestašica i poskupljenje papira nije prijatelj izdavača a ni kupaca. Moguća poskupljenja redovnih izdanja koji su sad 20 kn u bliskoj budućnosti. Mislim da uz ova poskupljenja svega i svačega je ipak bitno da strip na kiosku preživi pa makar i malo skuplji. Reprinti Maxija idu 4 puta godišnje.
Neka, neka, što više Zagora.. Onej pju je isti maxi, dakle ništa novo.. A kolor specijala se veselim, nikad nisam čitao recimo Kožno lice ili Tajna Kristofera Kolumba u boji..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Evo direktno od šefa: Darkwood novele su talijanski Zagor +. Cijena 49 kuna. Zagor kolor specijal su specijali u boji. Idu po 2 specijala u jednom broju.Talijanski originalni redoslijed. Cijena 59 kuna. Nestašica i poskupljenje papira nije prijatelj izdavača a ni kupaca. Moguća poskupljenja redovnih izdanja koji su sad 20 kn u bliskoj budućnosti. Mislim da uz ova poskupljenja svega i svačega je ipak bitno da strip na kiosku preživi pa makar i malo skuplji. Reprinti Maxija idu 4 puta godišnje.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!