sve stoji što si napisao - daću stripu još jednu šansu,mada ne verujem,čak i da pohvatam sve konce ,da mi se mišljenje značajno promeni.
Ne menjaj mišljenje zbog mene.
Ne, sad ozbiljno, ja i kad napišem post u kome iznosim drugačije mišljenje od onih na čije se postove naslanjam, to nije da bi njih ubeđivao da promene mišljenje, najčešće nije ni upućeno njima, nego onima koji čitaju njihov post, a posebno onima koji nisu čitali/nabavili strip, da vide da ima i drugačijih mišljenja.
Da banalizujem - poruka nije za tebe, nego za tvoju(našu) publiku.
svojevremeno,kad sam uzeo da čitam DKR, dogurao sam do 100-ak stranica,pomislio wtf iz dis,i batalio posao.
malo kasnije se opet dohvatio stripa,i dobio jednog od najboljih.
to se ovde neće sigurno desiti,ali svakako ću ga opet pročitati.Recimo iz razloga što sam prva tri (ili 4)poglavlja čitao u nekim kasnim satima,premoren,što je možda uticalo na ugođaj.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sad bi tu super lego crtež Ronina kako sijeće burek iz one okrugle tepsije na 4 jednaka dijela. Onako baci u zrak i u dva poteza zap zap nit ne vidiš kako je brz.
Kojem pravom, turskom? Tamo je börek sve sto je zavijeno, svaka "unutrasnjost" je börek, no u Bosni i Srbiji su to izneli na sledeci nivo. ;P
Je l se jede burek u Sloveniji ili je to rezervisano samo za juznije Slovene? Ozbiljno pitam, ne podjebavam, nikad nisam bio u Slo, odnosno jesam bio u tranzitu kad smo isli za Italiju na ekskurziji.
Kojem pravom, turskom? Tamo je börek sve sto je zavijeno, svaka "unutrasnjost" je börek, no u Bosni i Srbiji su to izneli na sledeci nivo. ;P
Je l se jede burek u Sloveniji ili je to rezervisano samo za juznije Slovene? Ozbiljno pitam, ne podjebavam, nikad nisam bio u Slo, odnosno jesam bio u tranzitu kad smo isli za Italiju na ekskurziji.
Jel se jede burek u Sloveniji!? Ti kao da nikad nisi čuo vic: "Idu dva Slovenca Mujo i Haso..."
Jel se jede burek u Sloveniji!? Ti kao da nikad nisi čuo vic: "Idu dva Slovenca Mujo i Haso..."
Hahahahaha znam za viceve sa Bosancima u Sloveniji. Ali rekoh posto su Slovenci ,,najcivilizovaniji" mozda burek nije dovoljno ,,prefinjen" za njih. Zezam se, naravno.