forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 557

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 04/03/2022 : 09:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Hoće li se strip dijeliti i ostale dane ili samo na premijeri?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/03/2022 : 09:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Hoće li se strip dijeliti i ostale dane ili samo na premijeri?

Mislin da se dijeli na svim 4d projekcijama do isteka zaliha.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40310 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2022 : 09:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja dobio strip i poklon iz filma jer sam ispod sedista izvukao papir sa nagradom. Kozni omot i unutra Betmen svescica i olovka.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4366 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 04/03/2022 : 10:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Pretpostavljam da film ima nekakvu post-credit scenu?

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/03/2022 : 12:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Pretpostavljam da film ima nekakvu post-credit scenu?

Iskreno, nisan čeka jer mislin da nema.

Ima jedan tease koji je komotno moga bit post-credit, ali je zapravo pretposljednja scena.

Edited by - vice on 04/03/2022 18:47:04
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40310 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 04/03/2022 : 18:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ima after credit scena ali uopste je ne moras cekati.

Spojler:
Nakon odjavnih delova pojavljuje se samo znak pitanja.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/03/2022 : 18:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Znak pitanja?
Mislis upitnik?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 04/03/2022 : 20:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Novi Betmen je onako, a Patinson je odglumio otprilike kao Stiven Sigal - isti izraz lica za sva raspoloženja i svaki događaj. I zašto je film toliko jebeno smeđ, u pm?
Klišeizirani dijalozi, woke poruke, ukradi malo iz Snajderovog runa, pa malo iz Noći vještica, pa malo iz Earth One, pa malo ukradi i iz Bejlovog fajta u noćnom klubu i ponovi to ovdje, i tako dobiješ neki miš-maš koji zaboraviš čim izađeš iz sale. Ne postoji nijedna, ponavljam NIJEDNA scena koja ti ostane urezana u mozgu, zbog koje se naježiš, nevjerovatno blijeda režija. Farel kao Pingvin je jedina malo svjetlija tačka, ali mogao je biti i bolje iskorišćen i imati bolji materijal s kojim bi radio.
SPOJLERI
Romansa Betsa i Mačke neuvjerljiva, završni okršaj propast - čuj završna scena Betmen se tuče s nekim internet gikovima? Ne zajebavaj me 😁
KRAJ SPOJLERA
Nisam imao nikakva očekivanja, pa se srećom nisam ni razočarao.
Zabavio sam se otprilike 1000x bolje kad sam u 4DX gledao Moonfall, ismijao se za sve pare.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 04/03/2022 : 21:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Nimalo se ne slažem da nema scena koje ostaju urezane u sjećanje. Itekako ima.

Romansa neuvjerljiva?

Moj dojam je gotovo dijametralno suprotan.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4032 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/03/2022 : 14:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Iskreno i nisam nešto oduševljen sa filmom. Nakon 2 sata mi je utrnulo dupe pa mi više i bilo svejedno kako će završiti. Ima mi nekoliko scena van svake logike, ali da ne spojlam ovom prilikom jer je tek stiglo u kina...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40310 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/03/2022 : 20:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Znak pitanja?
Mislis upitnik?

Da, da.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4366 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/03/2022 : 23:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
The Batman

Nakon trailera nisam bio baš nešto pun očekivanja za još jedan reboot Batmana, ali nisam mogao baš ni propustiti novi film o svom omiljenom superheroju.
Reeves je u intervjuima rekao da mu je cilj napraviti film bolji od Nolanovih. Pa, teško je sad prosuditi je li uspio, ali je film fenomenalan.
Od samog starta baca gledatelja u tu mračnu atmosferu dekadentnog jesenskog Gothama. Grad je jako dobro prikazan i bolje mi je sjeo od metropolitanskog Nolanovog Gothama. Ovo je bilo više u duhu stripova.
Novitet koji mi se svidio jesu Bruceovi monolozi, koji daju uvid u stanje lika, ali i daju dodatan efekt scenama Batmanovih borbi i promišljanja. Pattinson je radikalno drukčiji i malo turobniji Bruce, ali je fenomenalan kao Batman i ovdje možda imamo najhumaniju i najdetektivskiju verziju mračnog viteza.
Ostali likovi su također vrhunski u svojoj pojavi. Riddler bi mogao neke podijeliti, ali je bio baš brutalan i opasan. Svaka njegova pojava i zagonetka su bili napeti trenuci.
Iako traje skoro 3 sata, nema tu puno praznina. Film je osmišljen noirovski, kao pravi detektivski triler i to realizira prilično uvjerljivo i bez velikih mana. Sami finalni okršaj možda nije na razini sjajne ekspozicije od ranijih dijelova filma, ali i dalje me se jako dojmio. Savršen splet tradicionalnog Batmana i njegovih sposobnosti s jednom novom generacijom negativaca i pojavnosti u svijetu.
Pohvaljujem odluku da se prikaže Batman iz rane faze svog djelovanja. Još uvijek je ishitren i zna pogriješiti, ali ima taj nesalomljivi duh koji ga goni dalje. Rani Batmobile je bila jedna od boljih pojava u filmu, baš je bilo upečatljivo.
Kao što su mnogi istaknuli, podosta poznatih Batmnaovih stripova je ovdje bila očita inspiracija što je meni osobno plus. Uza sve posuđene elemente, Reeves ovdje ipak ima glavnu riječ i uvjerljivo vodi ovaj dugački, napeti i sjajni film. Zasigurno bolji od Batman Begins, na razini s TDKR, dok Dark Knight ipak ostaje zlatni standard franšize. No, bez obzira na to, The Batman zasigurno zaslužuje biti na vrhu s mnogim vrhunskim filmovima tog žanra. Pobrojao sam i dosta razloga zašto
5/5

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/03/2022 : 12:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
pogledah sinoć Betmena;sjebah se pa povedoh klince,što moje,što njihove drugare,iz familije (uglavnom 11-godišnjaci) - ladno su klinci pospali na zadnjoj trećini filma;a i u sali je bilo 80% publike ispod 13,14 godina - a realno,ovo nije baš omladinski Bets.

Ovako;film traje tri sata,i ni u jednom sekundi nisam osetio dosadu.Sve sam rekao.A sa druge strane,izostao je neki hajp, koji sam recimo osetio kod Nolanovog Betmen početak.

Film je ambiciozan,i super što je tako,uspeli su njegovi tvorci da naprave kvalitetan film.Betsov svet je pomalo nestandardan,kako on tako i ostali likovi;i to mi se sviđa.Recimo Alfred je kao lik iz Zemlje jedan pre nego klasičan Alfred Penivort.I tako dalje.

Kako god,topla preporuka za gedanje.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25313 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2022 : 12:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Dogovaram se sa sinom i ćerkom da odemo ovih dana da pogledamo film. Mada se svi slažemo da, ako je film kao trejler, da nam se uopšte neće svideti. Vi vil si.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 06/03/2022 12:43:57
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 06/03/2022 : 12:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Inače ne gledam trailere, ali sam gledao za Batmana. Čini mi se skroz okej. Nisam nahajpan nimalo i ne razumijem čemu cijeli taj hajp, iako sam fan Batmana. Planiram ga gledati u kinu za 2 tjedna, a ako ne, onda ću doma.

Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/03/2022 : 14:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Jucer gledao "uncharted",nakon sporog uvoda, mlake sredine, tek kad je Tony Bandic napustio scenu pocelo je biti zabavno. Fan sam igre, tako da mi je ovo bilo cista zabava.Nedostaje tih avanturistickih filmova. Vidio neku reklamu Chaning i Sandra "tajna izgubljenog grada". Nuzalon vuar! 😁

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/03/2022 : 15:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ono što mi se nije svidelo je ponašanje Brusa Vejna - pomalo autistično deluje u nekim trenutcima.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21126 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 06/03/2022 : 17:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
https://www.imdb.com/title/tt11271038/?ref_=nm_flmg_act_4

jel gledao ko? sad mi reče drugar da mu se baš,baš dopao.

Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
226 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 06/03/2022 : 17:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
nisam odusevljen filmom ukupno. po meni ne moze u klasu sa dark knightom, pa cak mi nije bolji ni od prvog nolanovog betmena koji je meni najpodcjenjeniji film o betmenu ikada. ako cemo govoriti o betmenovom univerzumu onda mi je i joker iz 2019 bolji film. ta tri filma su po meni top tri kada je u pitanju bets svijet.

ovaj se moze hrvati sa the dark knight rises.

moja ocjena je 7 od 10

sad malo o spojlerima. ko nije gledao neka ne cita dalje.

betmen kao betmen, jako dobar. nemam zamjerku. glas mu nije retardiran kao u nolanovim filmovima. betmobil, odjelo...sve valja.bruce wayne onako, a i nema ga puno, sto je dobro. sto vise betmena to bolje.

gotham odlican, mracan i atmosferican. odise ocajom i pokvarenoscu kako treba biti.

ridler mi se svidio vise nego sam ocekivao, ali mi je farel u ulozi pingvina zasjenio sve. lik je daleko najbolji u citavom filmu.
falcone, dobra gluma ali lose napisan, konfuzan lik. zena macka, izbor glumice ok, gluma nije losa ali njena prica mi je bezveze. povrsna je, neubjedljiva i isla mi je na zivce. misel fajfer ostaje daleko najbolja zena macka u filmovima.

gordon kao lik uzasno napisan. ne moze nolanovom gordonu cipele cistiti. izgubljen, poprilicno glup, nekoristan, samo govori isuse i sluzi da gledaocima od 11 godina objasni radnju, sta je betmen skontao i sl. gordon sjedi 1. a da, sluzi i za to da betmena brani od policije.

gradonacelnica najveci uzas u filmu i zbog nje obaram ocjenu za 1.5. iako je nije srecom bila puno u kadru, jos jednom se potvrdjuje da su likovi koji su u filmu samo radi boje koze i politicke agende uzasno napisani likovi. progresivna mlada crnkinja ima sanse za pobjedu u onom gradu? da bas! grad se rusi, tone doslovno, ljudi ginu a ona izlazi na binu da drzi pobjednicki i inspirativni govor? zivznuo je snajper, ona za dan-dva na ulici opet drzi neki glupi govor? film nije operisan od sjw sranja, ali nije toliko ni unisten istim da mi ozbiljno narusi iskustvo.

alfred nemastovit...no alfred kao alfred. uvijek je dosadan i bezveze.

radnja filma nije losa, ima potrebnu dubinu, misteriju i obrat, ali ima i glupih propusta. trenutni gradonacelnik prica sve najcrnje tajne grada prileznici koju je prvi put vidio? ima dosta takvih stvari radi kojih zakolutam ocima.

dalje, mislim da film naglo opada nakon ridlerovih eksplozija. limunada, plot armor i nerealne akcione scene na najvisem nivou. ono kad betmen visi na semaforu 5 minuta a ovi ga pucaju je vrhunac gluposti. ili kada ga pucaju sa pola metra rafalima, nista mu...ni jedan da ga okrzne u facu. tuce jednog drugi ceka sa uperenom puskom...ma mislim zadnjih pola sata filma mi je bezveze. da ne nabrajam vise pojedinacno sve te gluposti.

na kraju da napisem da je film ukupno gledajuci dobar, super efekti, super kadrovi..super snimljen, super gluma itd, ali zao mi je sto je zbog nekih gluposti propustio priliku da bude top i mozda cak najbolji bemten film ikada. imao je nekih pretpostavki za to.

Edited by - Iluvatar on 06/03/2022 17:22:45
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/03/2022 : 18:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ne pratiš.

quote:
Originally posted by Shaner

quote:
Originally posted by going going

A Shaneru sta si gledao od ovih oskarovaca i kakvi su utisci, znam za Don`t look up, to sam ispratio diskusiju od pre mesec dana.

Od onih nominiranih za najbolji film, uz navedeni, gledao sam Belfast, Dune, Licorice Pizza, Nightmare Alley i The Power of the Dog. Najbolji mi je Licorice Pizza. Izuzetno simpatičan i zabavan, tehnički besprijekoran, sa neodoljivim glumačkim debitantima u glavnim ulogama. P.T. Anderson izgleda jednostavno ne može pogriješiti.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 06/03/2022 : 18:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Izvrstan film.

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5300 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/03/2022 : 19:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Gledam raspored filmova po cinestaru i čudno mi što se niti jedan film ne prikazuje u 3d-u???
Nisam vodio djecu u kino još od FROZEN 2…jesu to neke covid mjere da nema filmova sa 3d naočalama ili…?
Go to Top of Page

Iluvatar
New Member

Bosnia and Herzegovina
226 Posts

Member since 01/06/2021

Posted - 06/03/2022 : 20:03:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Iluvatar a Private Message  Reply with Quote
Ne idem cesto u kino ali mislim da je sada glavna atrakcija 4xd ili kako vec. Tipa cimaju ti sjedite, prskaju vodom, simuliraju vjetar itd...ovisno sta je na platnu. To je u dobroj mjeri potisnulo 3d. Bar se meni tako cini.
Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
597 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 06/03/2022 : 20:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Ja na 3D-u nisam bio godinama, a na 4DX-u nikad. Niti me ne zanima. Pa najbolje mi je u kinu 2D gledat u miru kao čovjek i grickat nešto. Bio sam u kinu prošli tjedan i koliko vidim, više ne prodaju one svoje žute karte već ti samo izdaju račun kao u dućanu. Prava šteta.

Ja kuham meth sa svojim profesorom kemije.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5300 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/03/2022 : 20:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ma ja sam djecu u cinestar jedino i vodio na kombinirano 4dx/3d…čak mi je i gledanje Detektiva Pikachu-a na taj način bio pravi doživljaj jer su djeca veselo vrištala i smijala se.
Sada me već dugo vremena traže da ih vodim u kino pogledati nešto sa naočalama u drmajućim stolicama, ali nigdje ne vidim 3d.
Go to Top of Page
Page: of 557 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000