forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 19/03/2022 : 22:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 19/03/2022 22:48:17
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 19/03/2022 : 22:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Vidim da imamo na lageru MM recke i od Spocka i od Senke. Može tjedan MM-a idući mjesec?

Reem?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7271 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/03/2022 : 22:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da imamo na lageru MM recke i od Spocka i od Senke. Može tjedan MM-a idući mjesec?

Naravno. Bit će to zanimljiv tjedan, rado čitam MM recke.

Ali kad nam tako dobro idu ti tjedni čekamo i Spockove Kolonije da napravimo sa mnom i drogsyjem još jedan NN tjedan.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7271 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/03/2022 : 23:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I jedan prijedlog Reemu, možda ću malo previše tražiti od njega jer ionako radi fantastičan posao, ali volio bih da se vrati jedan stari običaj koji je DeeCay prakticirao pri postavljanju recenzija.

Znači, Dee je uvijek postavljao u subotu popodne, znači u "prime time" terminu kad je čitanost velika, recenziju jedne kapitalne epizode. Nije stvar da to bude recenzija od tri tisuće ili više riječi već da se radi o recenziji epizode nekog junaka koja ima važnu ulogu u serijalu. To može biti neka jubilarna epizoda, duga saga, kontroverzna epizoda koja je uzburkala duhove ili možda neki album za sva vremena, superjunačka čuvena epizoda, domaći dragocjeni strip ili slično. Samo predlažem.. :)

Edited by - Jerry Krause on 19/03/2022 23:12:01
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/03/2022 : 23:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:

Reem?

quote:
Originally posted by Jerry Krause

I jedan prijedlog Reemu, možda ću malo previše tražiti od njega jer ionako radi fantastičan posao, ali volio bih da se vrati jedan stari običaj koji je DeeCay prakticirao pri postavljanju recenzija.

Znači, Dee je uvijek postavljao u subotu popodne, znači u "prime time" terminu kad je čitanost velika, recenziju jedne kapitalne epizode. Nije stvar da to bude recenzija od tri tisuće ili više riječi već da se radi o recenziji epizode nekog junaka koja ima važnu ulogu u serijalu. To može biti neka jubilarna epizoda, duga saga, kontroverzna epizoda koja je uzburkala duhove ili možda neki album za sva vremena, superjunačka čuvena epizoda, domaći dragocjeni strip ili slično. Samo predlažem.. :)

Jedino možda ovako preko zime nešto tako napraviti, kad je manje posla (kod mene osobno), inače su mi noćni termini najdraži za objave jer znam da me neće nitko tada zvati ili tražiti da moram nešto obaviti ili nekamo ići, jer kad se postavi recenzija, moram sve pregledati je li sjelo na svoje mjesto, da nije slučajno nešto duplo stavljeno, i pregledati polako za eventualne tipfelere, uvijek se nešto sitno zna provući. A noć je za to najbolja iz razloga koje sam naveo. Iako će se znati nekad i objaviti recenzija u drugačijem terminu, sve ovisno o količini slobodnog vremena.

Ali ideja je dobra, svakako

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7271 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 19/03/2022 : 23:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma samo ti svoj posao. Svi mi imamo neke obaveze i malo je vremena za pronaći. Pogotovo za ovakav posao.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 20/03/2022 : 14:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Baš je gušt recenzirati PSDZ😀. Mislim da ću u budućnosti rezervirati još pokoju epizodu.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/03/2022 : 22:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Popisi ažurirani!

Bilo je dosta posla, pa ako vidite koju grešku javite...

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 22/03/2022 : 07:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Popisi ažurirani!

Pozdrav. Ima mala greškica kod popisa mojih rezervacija. Piše da sam rezervirao broj 39: Čovjek i njegov Colt, a zapravo sam mislio na broj 38a: Kraj puta.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 22/03/2022 : 08:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Ispravljeno!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7271 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 22/03/2022 : 09:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Popisi ažurirani!

Ne priznaje Spock moju rezervaciju giganta. ;)
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 22/03/2022 : 09:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Jerry: Prihvaćeno!

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/03/2022 : 19:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Spock - danas sam saznao da smo ja i ti ljuti zbog odnosa prema našim recenzijama od strane drugih ljudi (ne pitaj me koji su to, nemam pojma!). Ne znam kako se ti nosiš s tom ljutnjom, ja pokušavam gledati onu seriju od Charlieja Sheena "Anger Management", al' ne pomaže. Mislim da ću uskoro morati potražiti psihijatra, a možda da se javim u Obiteljski centar, i oni nude neku vrstu savjetovanja, jel' da? Možda jeftinije prođem. Šteta što ne živimo u Americi, oni uvijek imaju one support grupe za sve.

Kako god, da malo maknem tu svoju ljutnju iz fokusa, ono što me oraspoložilo danas jest činjenica da je napokon Traper Kerry 3 dovršen ;) Točno se bojim otići tamo u temu s popisima gdje stoji datum kad sam ja to rezervirao, ali bolje ikad nego nikad.

Sad neka se to malo "dimi" i "suši" pa ćemo vidjet kroz neko vrijeme kakvog je okusa. Možda bude ta-man!

Edited by - ReemCP on 23/03/2022 19:58:39
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7271 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 23/03/2022 : 20:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Gonite momci i dalje svoj posao i ne osvrćite se na huškanja.

Da nije vas odavno bih otišao u mirovinu s recenzijama. Ovako, iskra još gori.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/03/2022 : 21:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
@Reem: Drago mi je da si konačno završio s Kerryjem. Sada si prebacio štafetu meni za završne tri epizode serijala, ali s tim ću započeti tek kada tvoja recenzija osvane na sajtu, pa će to i potrajati.

Po pitanju ovoga drugog, uvijek će biti provokacija.
Bio sam si rekao da se neću dati uvući u besmislene rasprave. Svjestan sam da sam postao jedan od omraženijih forumaša, ali ne mogu ostati miran kad se netko bezobrazno odnosi prema nekome tko svojim djelima to nije zaslužio.

Mislim da ću se uskoro prebaciti na sistem po uzoru na Senku ili Igora, odnosno samo službeni dio vezan za recenzije.

Što se mojih recenzija i komentara tiče, u njima je moj stav i recenziram ono što se meni sviđa na način kako se meni sviđa. Niti su stripovi koje recenziram popularni među većinom, niti smatram da su mi recenzije kvalitetne, pa me njihova popularnost ili nepopularnost ne dira, a svatko ima pravo reći svoje mišljenje o njima.
Iskreno, pišem primarno za sebe, a ako još nekome koriste, tim bolje...

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 23/03/2022 : 21:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Gonite momci i dalje svoj posao i ne osvrćite se na huškanja.

Da nije vas odavno bih otišao u mirovinu s recenzijama. Ovako, iskra još gori.

Malo nas je, ali nas ima Jerry!
Sve više i više!!

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 24/03/2022 : 16:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav. Pošto se "Kraj puta" bliži realizaciji, rezervirao bih Psdz 37a: "Zapaljeni križ".

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2022 : 11:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Spock - kad budeš radio tamo -edit, zapiši mi rezervaciju prve epizode onih novih pustolovina Nicka Raidera. Ne znam kako da je zabilježimo, možda ovako:

NR "Nove istrage" 1: Trideset godina kasnije
(NR LNI 1: Trent’anni dopo)

Edited by - ReemCP on 26/03/2022 11:22:03
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6888 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 26/03/2022 : 11:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

@Spock - kad budeš radio tamo -edit, zapiši mi rezervaciju prve epizode onih novih pustolovina Nicka Raidera. Ne znam kako da je zabilježimo, možda ovako:

Je li netko najavio da će to objavljivati?

loading...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2022 : 11:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se nitko još nije službeno izjasnio po tom pitanju, ali vjerujem da će LL sigurno, barem kad sam ih upitao prošle jeseni, odgovor je nekako išao u tom smjeru

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6888 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 26/03/2022 : 11:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Aha, hvala ti.

loading...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/03/2022 : 12:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih Tino strip album 3: Bowie: Starman - era Ziggy Stardusta

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/03/2022 : 12:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Bravo, Reem. Samo, iz čega planiraš raditi recenziju? Planiraš čekati nečije izdanje ili?
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2022 : 14:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Planiram odmah danas početi s pisanjem
Imaš p.m. u vezi detalja ;)

Ali naravno, željno iščekujem kupiti naše izdanje čim izađe.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/03/2022 : 15:52:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Hvala, već se veselim recenziji
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000