forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2022 : 17:21:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 26/03/2022 : 17:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Hvala, već se veselim recenziji

Nadam se da ću ispuniti očekivanja :)

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 26/03/2022 : 21:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija CASSIDY PAD 02: Ruke nad gradom poslana.

Sad se bacam na Bowieja i Texa LIB 113: Rendžeri iz Lost Valleyja, to je u planu završiti idući mjesec, uz napokon i Texa ZS 43: Pustolovina na Rio Grandeu, sve spomenuto je već dosta napisano, ali s vremenom se nikad ne zna.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 29/03/2022 : 20:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav. Nakon puno muka i poteškoća s računalom koje se pokvarilo, ali sam uspio popraviti kvar, napokon sam završio recenziju i stavio je na usb na kojem držim sve što radim na kompjuteru. Ali, usb je završio kod cure, a cura je završila u izolaciji. Nakon nekoliko dana, izolacija joj je završila i vratio sam usb.
Uglavnom, ono što želim reći je da je recenzija za zadnju epizodu PSDZ napokon poslana.

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 29/03/2022 : 20:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Pravilo je da usb ne smiješ davati curi. Ali, mlad si, naučit ćeš već ;)
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 29/03/2022 : 21:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Pravilo je da usb ne smiješ davati curi. Ali, mlad si, naučit ćeš već ;)

😅

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/03/2022 : 00:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Qwertz - bacio sam sad malo pogled, moram te pitati što ćemo s tvojim slikama?

Npr. ova ispod?
Ja ovo ovako ne smijem objaviti, dobit ću otkaz odmah :)
Da je 2003. u pitanju, možda bi ovo još i prošlo.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 30/03/2022 : 07:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Malo su ispale loše kako sam ih skenirao. Pokušat ću ih danas popodne malo ljepše namjestiti. Nisam ni primijetio da ovako izgledaju jer sam uključio onu opciju scan to email.

Edited by - Qwertz on 30/03/2022 07:22:58
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/03/2022 : 07:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Odlična stvar je da imaš skener, to će ti dobro doći kod novih stripova kad ne možemo naći sken ;)

Kad se recenzija napiše, osim što tekst mora biti na nivou, isto tako je stvar i sa slikama (ako imamo samo strip iz Dnevnika, jasno je da smo u takvom slučaju limitirani za kvalitetu slike). Zamisli da mi Igor, Spock i ostali pošalju svi ovakve slike kao što je ova gore pa da ja moram sve to ispravljati, nastao bi onda odmah zastoj i čekalo bi se duže vremena dok to svima nariktam Jer bi se ja bavio samo onda obradama slika, a pitaj boga kad bi stigao još sve to objavljivati.

Mogu pomoći uvijek, ali naravno ne mogu sad za svaku recenziju slike tražiti/obraditi, jer tu je strahovito puno posla za jednog čovjeka. Uskočiti ću uvijek i pomoći, ali dobro je da svaki recenzent pripremi svoje slike za svoju recenziju kako i inače oni rade, onda se takve recenzije brže mogu uzeti u obzir jer priprema oko njih kratko traje.

@Qwertz - ako si za, mogu ti ovdje na forumu poslati na p.m. da ti pokažem kako ja radim to, kako su mene naučili. Ovo sa PSDZ nemoj opet skenirati, jer to su nešto stariji stripovi što je automatski znak da je netko već odradio njihov sken, na tebi je samo da izvučeš iz stripa ono što tebi treba iz tog stripa ;) Vjerujem da ćeš ti to brzo shvatiti kako se radi.

Evo, ja sam išao naći za dotični strip (postoji) i našao tu zadnju tablu, izrezao tu vinjetu.
Doduše, kod njih je ispalo malčice nakoso sken, ali ovo nije strašno (ovakva slika prolazi u recenziji).

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 30/03/2022 : 15:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
@Qwertz - ako si za, mogu ti ovdje na forumu poslati na p.m. da ti pokažem kako ja radim to, kako su mene naučili.
Može, pa da ne morate raditi dupli posao. Moram reći da sam se nekako nadao da negdje postoji već skenirana tabla, jer mi nikako nije polazilo za rukom da je skeniram kako treba,svaki put je ispadala ili mutno ili ukošeno😰

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/03/2022 : 18:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Qwertz - napravio sam danas kao mali tutorial u 4 kratka videa pa uploadao na Youtube, stavit ću ovdje ta videa, ali u obliku linkova da je preglednije ;)

Videa nisu neke kvalitete, ali bitno da se vidi što treba klikati

Ima puno danas tih stripova skeniranih pa je zaista šteta da slike ne iskoristimo u našim recenzijama. Jer bitno je da nam i recenzija vizualno bude lijepa, pogotovo kad imamo mogućnosti za iskoristiti skenove (samo da napomenem da ja ovako ne čitam stripove, čim si izvučem par slika za potrebe recenzija, ja obrišem taj strip).

Nadam se Qwertz da će ti ovo poslužiti, ali i dr. novim recenzentima. Također moram kontaktirati neke recenzente da ih uputim na ovaj post ne bi li i oni ovo naučili, a zaista je jednostavno.

Jer meni će uskoro početi posao pa ću se morati skoncentrirati samo na objave, neću stići svima izrađivati slike pa će mi sami recenzenti morati pomoći pri tome, a zaista nije neka znanst. fantastika

1.korak

Prvi korak je kako da otpakiramo neki strip i dobijemo table stripa kao slike. Jako jednostavno kao što je prikazano u prvom videu. Ako smo skinuli strip u .cbr formatu, ja ga pretvorim u .rar file i onda u .zip te na taj način otpakiram (ako strip skinem u već .rar fileu, onda to ide još i brže). Ja sam tako naučio, ako vi imate i neku bržu metodu da se pretvori u .zip, samo dajte ;)

Video: https://www.youtube.com/watch?v=60vhYMY7cTw

-
-

2.korak

Nakon što imamo sad table kao slike, idemo naći našu vinjetu i izrezati je. Koristimo ovu stranicu: https://pixlr.com/hr/x/

Kako funkcionira rezanje preko nje, sve stoji u videu.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=Yyswubt4MLY

-
-

3.korak
Sad imamo gotovu sliku, ali je prevelika. Moramo je smanjiti i prilagoditi. Na ovoj mojoj recenziji se može vidjet kolika bi trebala biti veličina slike kad je u uskom dijelu recenzije i kolika je ona koja je u širokom dijelu recenzije, pa se može ravnati prema tom primjeru: https://www.stripovi.com/recenzije/nick-raider-nr-lib-5b-lice-u-noci/2790/

Ako je nekom lakše, evo slika posebno.
Kvadratna slika (otprilike dimenz. za sajt): https://www.stripovi.com/images/recensions/NRLiceUNoci01.jpg

Široka slika (otprilike dimenz. za sajt): https://www.stripovi.com/images/recensions/NRLiceUNoci02.jpg

Smanjujemo je u Microsoft Officeu (imamo ga svi u Windowsima).
Video: https://www.youtube.com/watch?v=lY9lT8r6_es

-
-

4.korak
Na kraju, izrađujemo cover za našu recenziju koji je dimenzija 600x300. Kad već imamo otpakirani strip, obično smo s njim dobili i naslovnicu. Pa zašto odmah ne izraditi i naš cover, jako jednostavno.

Koristimo istu ovu stranicu kao i kod 2.koraka: https://pixlr.com/hr/x/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Te80yrQfc_c

-
-

Sve slike koje izradimo, potrebno je obrojčati: 1, 2, 3... i trebamo paziti da su slike u .jpg formatu, neki mi znaju poslati u .png formatu pa ja moram njih dodatno pretvarati.

Ovdje na ovoj stranici se lako pretvore takve slike iz .png u .jpg: https://png2jpg.com/

I sad za slanje recenzije na službeni mail imamo sve!
Šaljemo u jednom te istom mailu:
- word dokument (tekst sa pozicioniram slikama unutra),
- sve obrojčane slike u privitku
- i po mogućnosti naš cover (ovdje ja često uskačem, ali ako ga napravite, učinili ste ovaj proces još brži po mene, olakšali ste mi muke ).

Edited by - ReemCP on 31/03/2022 13:26:14
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 30/03/2022 : 19:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Pričao sam ovih dana i s našim tex2 oko slika recenzija, volio bi i njega naučiti kako da sam napravi ovakve slike.

Baš smo ja i Tex pričali o Cassidyju također, evo dat ću usporedbe slike koju je Tex poslao i koju sam sad ja išao izraditi. Želja mi je da Texu i svima recenzija bude vizualno bolja, to je razlog zašto sam se i najviše prijavio za ovaj posao.

Sve sam ovo radio prema onim gore videima.

Vidimo kod prve Texove slike da je mala, mi ovdje u recenziji nećemo moći vidjeti raskoš crteža i detalje. Ali na ovoj donjoj (slici koja prikazuje isti kadar) ćemo moći, zato se zalažem da iskoristimo skenove kad već postoje da nam recenzije ljepše izgledaju Prošla bi i ova prva slika, ali zašto ne iskoristiti puni potencijal te slike kad možemo. A i kad znamo da ostaje tamo vječno na sajtu.

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 30/03/2022 : 20:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote

Opaaa! Svaka čast
Da Vam budem iskren, koliko god ovo složeno bilo, čini mi se da će biti i brže i efikasnije nego skeniranje stranica stripa preko skenera.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31045 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/03/2022 : 21:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Probati ću skužiti čim ulovim vremena što je Reem predložio (dobio zadatak od Reema), sam sam ja totalni tutlek za tehnologiju, Reem kaže da je jednostavno, bumo vidjeli kako ću se snaći?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/03/2022 : 10:14:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Qwertz i tex2 - vidjet ćete da je jednostavno, samo pratite u videu što kliknut, a nakon par slika prakse, ići će to samo Ako negdje zapne, slobodno mi se javite.

Qwertzu sam isto poslao link njegova stripa da skine pa me zanima kako će uraditi slike, a možete mi obojica onda poslati na onaj mail, kad stignete napraviti. Probajte napraviti i cover prema 4.koraku, imate naslovnicu isto kad otpakirate strip, vidjet ćete da nije to ništa strašno.

I ja sam tutlek za tehnologiju (primjerice viber ili whatsapp koji svi imaju, ja pojma nemam o njemu niti recimo o društ. mrežama), vjerujte mi, a ove neke stvari koje me zanimaju, čovjek brzo nauči, ide to kad se stekne malo prakse ;)

Edited by - ReemCP on 31/03/2022 10:16:29
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 31/03/2022 : 10:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Reem, skini si neki screen recorder

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/03/2022 : 13:31:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Morat ću hehe, iako je ovo jednokratna radnja što sam to snimao, ovo sam ja nabrzinu snimio mobom korake pa vjerujem da će ljudima dobro doći ;)

Htio sam još nešto reći Qwertzu i tex2: kod koraka 4, izrade covera, ako slučajno ne želite njega raditi (iako je isto veoma jednostavno), onda mi samo iz stripa kojeg ste otpakirali, kod slanja slika pošaljete i tu njegovu kompletnu naslovnicu, obično je odmah na početku u tom folderu.

Recimo, ovo je od Qwertza iz linka što sam mu dao: https://i.postimg.cc/fD803FZ7/000.jpg

Ova je od tex2: https://i.postimg.cc/nnM9qkcy/001.jpg

Tako mi pošaljete i privitku na mail naslovnicu skupa sa slikama recenzije, onda ja imam sve fino na jednom mjestu.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 31/03/2022 : 15:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Evo da pohvalim Qwertza, na dobrom je putu, uspio je izrezati neke slike i smanjiti ih, za prvi put i više nego dobro Malo prakse i ići će to.

Ako Qwertz i tex2 želite, mogu vam ostaviti svoj broj moba pa vas nazvati ako treba i pomoći oko detalja, nije problem.

Jedino Qwertzu nije ispao cover dobro, ne znam kako ga je dobio ovako smanjenog (293x158) i zašto ga je pretvorio u .png, slike moraju biti isključivo samo u .jpg.

Evo Qwertz ovdje da vidiš svoj cover i onaj ispod kakav bi trebao biti za sajt (600x300):

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 31/03/2022 : 15:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam uspio nešto iskemijati. Poslao sam smanjene slike i cover koji je (nadam se) dobrih dimenzija. Prvi put sam nešto krivo stisnuo😅

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/04/2022 : 06:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za ožujak (mart) 2022.

Broj novih rezervacija: 22
Čak 22 nove rezervacije prošli mjesec pokazuju da smo ipak daleko od zasićenja po pitanju recenzija. Nove mlade nade prednjače:
Ivan Liverpool ima 5 novih rezervacija Blekovih epizoda, od kojih su tri već poslane.
Qwertz nakon obračuna s Chicom, uhvatio se PSDZ-a, pa imamo četiri njegove nove rezervacije, od kojih su tri recenzije već poslane.
Drogsy nastavlja misiju po Nathanu s fri nove rezervacije.
Igor 12 ima tri nove raznovrsne rezervacije.
ReemCP nastavlja s Nickom Raiderom. Ovaj put imamo rezervaciju noviteta u Italiji, a za promjenu je rezervirao još jednu Blekovu epizodu.
Tex 2 se sve više počeo hvatati stripova izvan Bonelli svijeta, a tu je i jedna rezervacija Cassidyja.
Spock - ja sam konačno odradio recenziju treće Jeromeove knjige, dok me Jerry prisilio da rezerviram jednu kratku Nathanovu pričicu.
I na kraju, Jerryju Krauseu je dopušteno da recenzira još jednog Nathanovog giganta.
S obzirom na ove rezervacije, kao i stanje na lageru, ove godine se ne trebamo bojati suše po pitanju recenzija.

Broj novih recenzija: 20
S obzirom na najezdu raznovrsnih recenzija od strane sve većeg broja recenzenata, Reem je ubacio u malo veću brzinu, pa prethodni mjesec imamo 20 objavljenih recenzija. Unatoč tome, stanje na lageru je i dalje iznad 50 neobjavljenih recenzija, a nema ni naznaka usporavanja.

Po serijalima rezultat bi bio:
Nathan Never - 3
Tex - 3
Nick Raider - 2
Kit Teller - 2
Dylan Dog & Nathan Never - 1
Komandant Mark - 1
Zagor - 1
Nesavladimir - 1
Strip album (Maks Vilson) - 1
Diabolik - 1
Mister No - 1
Asterix - 1
Strip album (Neznalice) - 1
Maxmagnus - 1

Nakon što smo otvorili mjesec s dva tjedna junaka (Tex i Nathan), ostatak mjeseca je uslijedilo zaista pravo šarenilo, pa mislim da smo zaista imali recenzija za svačiji ukus (i to više njih).
Nathan je ipak pobjednik mjeseca jer je (uz tri prave) tu i recenzija kratkog team-upa s Dylanom Dogom.

Po recenzentima situacija je:
Spock - 3 (Kit Teller^2, Tex)
igor 12 - 2 (Zagor, Tex)
prozirna senka - 2 (Nathan Never, Dylan Dog & Nathan Never)
Hercule Poirot - 2 (Mister No, Nick Raider)
drogsy - 1 (Nathan Never)
tex2 - 1 (Tex)
ReemCP - 1 (Nick Raider)
Lord Vader89 - 1 (Asterix)
Markos - 1 (Nesavladimir)
Jerry Krause - 1 (Nathan Never)
Ivan Liverpool - 1 (Komandant Mark)
Koresh - 1 (Diabolik)
Paka01 - 1 (Strip album - Neznalice)
naker - 1 (Strip album - Maks Vilson)
GitaristRoko - 1 (Maxmagnus)

Čak 15 recenzenata je imalo objavljenu barem jednu recenziju u ožujku, a popis iznad sve najbolje opisuje.
Najvažnija novost je premijerna recenzija člana nakera, a moram spomenuti i nakon dugotrajnih porođajnih muka konačnu objavu druge recenzije vjerojatno najmlađeg člana recenzentske ekipe - GitaristRoka. S obzirom na mladost, malo mu se progledalo kroz prste, ali siguran sam da će ubuduće biti bolje.

Broj komentara na recenzije: 567
U ovoj rubrici dovoljno je napisati Qwertz, a brojka od 211 većinom opširna komentara je (malo je reći) impresivna. Skoro 350 komentara ostalih članova je također dobar rezultat, pa se i ovdje može zaključiti da je popularnost recenzija na sve većoj razini.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 01/04/2022 11:01:31
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 01/04/2022 : 07:16:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Odličan izvještaj. Nije mi jasno kako vam se da ovo sastavljati tako rano ujutro😆

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7532 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/04/2022 : 07:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Odličan izvještaj. Nije mi jasno kako vam se da ovo sastavljati tako rano ujutro😆

Napišem ranije, pa samo "copy - paste" uz ažuriranje po potrebi.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 01/04/2022 07:45:37
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13083 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 01/04/2022 : 09:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Još jedan lijep izvještaj, a kako je Spock napisao, nakon 20 kom. u ožujku, nismo se uopće makli s mjesta, stanje na lageru isto, zatrpani smo skroz

Ja samo mogu reći s moje strane da sad možete očekivati objave više na onaj način kako je Solar to super radio, na onaj "nepredvidljiv" način, a to znači da je moguće da će objave biti u bilo koje doba dana ili noći - jer kako pomalo dolaze topliji dani, nešto ima i naznaka da će biti više posla, pa ću ja onda tako morati se prilagoditi s poslom i slobodnim vremenom, ali opet da objave, naravno, imaju smisla. Iako, kako sam pisao, najdraži su mi noćni termini.

Mislio sam da će travanj možda biti nešto "lakši", ali opet ćemo imati svega i svačega

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/04/2022 : 10:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Fin izvještaj, kao i obično, bravo Spock!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14008 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/04/2022 : 10:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Još jedan lijep izvještaj, a kako je Spock napisao, nakon 20 kom. u ožujku, nismo se uopće makli s mjesta, stanje na lageru isto, zatrpani smo skroz

Ja samo mogu reći s moje strane da sad možete očekivati objave više na onaj način kako je Solar to super radio, na onaj "nepredvidljiv" način, a to znači da je moguće da će objave biti u bilo koje doba dana ili noći - jer kako pomalo dolaze topliji dani, nešto ima i naznaka da će biti više posla, pa ću ja onda tako morati se prilagoditi s poslom i slobodnim vremenom, ali opet da objave, naravno, imaju smisla. Iako, kako sam pisao, najdraži su mi noćni termini.

Mislio sam da će travanj možda biti nešto "lakši", ali opet ćemo imati svega i svačega

Samo ti radi onako kako tebi odgovara, svakako te ne možemo klonirati, iako bi možda valjalo... Ali, ta kemija,biologija, laboratoriji, to je tamo područje @tex2,možda bi se i moglo štogod smućkati
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000