forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Blek 99 - Zloglasni čarobnjak
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/03/2022 : 08:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Iako sam ga kupio pred par tjedana, tek danas sam stigao procitati epizodu i jedna stvar mi je neobicna. Na pocetku druge price (Spasimo Roddyja!) pojavljuje se odvjetnik Connolly. Nije to nista neobicno, fanovi ovog serijala znaju da se Connolly dosta cesto pojavljuje, ali ono sto je neobicno je njegov izgled. Skroz drugaciji nego Connolly na kojeg smo navikli. Zna netko mozda u cemu je rijec?

U crtaču ?
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 25/03/2022 : 08:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:

Iako sam ga kupio pred par tjedana, tek danas sam stigao procitati epizodu i jedna stvar mi je neobicna. Na pocetku druge price (Spasimo Roddyja!) pojavljuje se odvjetnik Connolly. Nije to nista neobicno, fanovi ovog serijala znaju da se Connolly dosta cesto pojavljuje, ali ono sto je neobicno je njegov izgled. Skroz drugaciji nego Connolly na kojeg smo navikli. Zna netko mozda u cemu je rijec?

U crtaču ?

Ima nesto i u tome hahaha, ali bas skroz drugacije izgleda. Ovdje izgleda kao neki starac, sijede brade, sijede duze kose, inace je uvijek imao crnu bradu i crnu kosu. Evo da nije Blek rekao da ide kod odvjetnika ja nikad ne bih pogodio da je to on.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 25/03/2022 : 09:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
"Krivac" za neobičan izgled odvjetnika Connolya je crtačica Lina Buffolente. Nisam niti znao da je sudjelovala u crtanju Bleka. Znamo je iz Malog rendžera i Komandanta Marka specijali. Nedavno sam pročitao Malog rendžera Otok delfina i tu mi je njezin crtež ok, iako je očajno crtala bilo koju scenu borbe (možda je izbjegavala prizor izravnog nasilja, ali kao da se protivnici ne udaraju, nego samo zamahuju).

---

<b></b>
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 25/03/2022 : 11:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Ali to je bas veliki propust, nije mi jasno kako joj je promakao tocan izgled, pa odvjetnik je jedan od likova koji se jako cesto pojavljuju u serijalu. A jos cudnije, sto nitko iz izdavacke kuce (ne znam u kojoj je tad Blek izlazio) nije skuzio to prije nego su pustili premijerno u prodaju strip.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26824 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 25/03/2022 : 11:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Tonka od Ferrija i Donatellija?
Nije ih bilo briga(urednike).
Neke ni danas nije.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/03/2022 : 12:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Tako je @jaki,lijep primjer.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/03/2022 : 12:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali to je bas veliki propust, nije mi jasno kako joj je promakao tocan izgled, pa odvjetnik je jedan od likova koji se jako cesto pojavljuju u serijalu. A jos cudnije, sto nitko iz izdavacke kuce (ne znam u kojoj je tad Blek izlazio) nije skuzio to prije nego su pustili premijerno u prodaju strip.

Čekaj nek ti @Spock napiše kako je ta ista Lina od Malog Rendžera napravila buckastog rančera
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/03/2022 : 20:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Nekad me Lina smarala.. danas mi je ok..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 25/03/2022 20:22:19
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/03/2022 : 12:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Prevelik raspon oscilacije kod nje. Od negledljivog crteža do jako dobrog. A rapon između je jako velik.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000