Author |
Topic |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 25/03/2022 : 08:24:32
|
quote: Originally posted by Ivan Liverpool
Iako sam ga kupio pred par tjedana, tek danas sam stigao procitati epizodu i jedna stvar mi je neobicna. Na pocetku druge price (Spasimo Roddyja!) pojavljuje se odvjetnik Connolly. Nije to nista neobicno, fanovi ovog serijala znaju da se Connolly dosta cesto pojavljuje, ali ono sto je neobicno je njegov izgled. Skroz drugaciji nego Connolly na kojeg smo navikli. Zna netko mozda u cemu je rijec?
U crtaču ? |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2316 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 25/03/2022 : 08:33:11
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Iako sam ga kupio pred par tjedana, tek danas sam stigao procitati epizodu i jedna stvar mi je neobicna. Na pocetku druge price (Spasimo Roddyja!) pojavljuje se odvjetnik Connolly. Nije to nista neobicno, fanovi ovog serijala znaju da se Connolly dosta cesto pojavljuje, ali ono sto je neobicno je njegov izgled. Skroz drugaciji nego Connolly na kojeg smo navikli. Zna netko mozda u cemu je rijec?
U crtaču ?
Ima nesto i u tome hahaha, ali bas skroz drugacije izgleda. Ovdje izgleda kao neki starac, sijede brade, sijede duze kose, inace je uvijek imao crnu bradu i crnu kosu. Evo da nije Blek rekao da ide kod odvjetnika ja nikad ne bih pogodio da je to on. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
El Morisco
Junior Member
Croatia
459 Posts
Member since 10/12/2007 |
Posted - 25/03/2022 : 09:46:31
|
"Krivac" za neobičan izgled odvjetnika Connolya je crtačica Lina Buffolente. Nisam niti znao da je sudjelovala u crtanju Bleka. Znamo je iz Malog rendžera i Komandanta Marka specijali. Nedavno sam pročitao Malog rendžera Otok delfina i tu mi je njezin crtež ok, iako je očajno crtala bilo koju scenu borbe (možda je izbjegavala prizor izravnog nasilja, ali kao da se protivnici ne udaraju, nego samo zamahuju). |
---
<b></b> |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2316 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 25/03/2022 : 11:30:09
|
Ali to je bas veliki propust, nije mi jasno kako joj je promakao tocan izgled, pa odvjetnik je jedan od likova koji se jako cesto pojavljuju u serijalu. A jos cudnije, sto nitko iz izdavacke kuce (ne znam u kojoj je tad Blek izlazio) nije skuzio to prije nego su pustili premijerno u prodaju strip. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 25/03/2022 : 12:52:45
|
Ali to je bas veliki propust, nije mi jasno kako joj je promakao tocan izgled, pa odvjetnik je jedan od likova koji se jako cesto pojavljuju u serijalu. A jos cudnije, sto nitko iz izdavacke kuce (ne znam u kojoj je tad Blek izlazio) nije skuzio to prije nego su pustili premijerno u prodaju strip.
Čekaj nek ti @Spock napiše kako je ta ista Lina od Malog Rendžera napravila buckastog rančera |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 25/03/2022 : 20:21:58
|
Nekad me Lina smarala.. danas mi je ok.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 25/03/2022 20:22:19 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
|
Topic |
|