Mislim da za konjsku grivu ovog pastuha koriste drei wetter taft...
Scenarij: Njih 5, bez posebnog redoslijeda: Accatino, Majo, Serra, Boselli, Burattini Crtež: Samo njih 4, a jedan se ponavlja, ostali su Font, Trevisan, della Monica
Naslovnica mi je zapravo bezvezna ali i očekujem nešto tako od Piccinellija da kopira formu a da ne razmisli o sadržaju. U ležernoj atmosferi i sa veselom publikom Tex kroti pastuha sa opasačem i pištoljima? Daj me nemoj.
Naslovnica mi je zapravo bezvezna ali i očekujem nešto tako od Piccinellija da kopira formu a da ne razmisli o sadržaju. U ležernoj atmosferi i sa veselom publikom Tex kroti pastuha sa opasačem i pištoljima? Daj me nemoj.
Pa jbt nije ovo telefonski imenik da sve mora biti logično i točno.
Pa radi se o stripu gdje se inače pojavljuju Mefisto, Yama i ostala čuda a vas jebe "opasač sa pištoljem"...
Nekad se pitam dali vi uopće uživate u stripovima kad se opterecujete sa ovakvim glupostima ?
Je li to Piccinelli prešao na Texa? Znači li to da Villa dolazi na Zagora?? Može, potpisujem odmah!!!
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Neka ga bolje na Texu, ne leži mu Zagor. Ja bi radije da se u suprotnom smjeru pošalje Andreucci. Ili Rubini, eh.
Slažem se. Potpisujem Vaš post od riječi do riječi!!!
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.