Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
zare80
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/aragorn3.gif)
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 05/05/2022 : 00:29:49
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
Fascinantno mi je da je fabrika koja izvozi 80% proizvodnje propadne, cak i u tim uslovima. nekako bih razumeo da je taj procenat bio plasiran na prostorima SFRJ, ovako je to za udzbenike menadzmenta
Po meni je jednostavno, dok se rat dogadja ti ne radis, svi kojima si izvozio su se u medjuvremenu prebacili na neki drugi izvor sa kojim su potpisali dugorocne ugovore. Posle rata, je pitanje koliko je toga sruseno, koliko je ljudi uopste ostalo da radi a i koliko si zadrzao klijenata. Kad se na to dodaju i sumnjive privatizacije sve ispadne logicno |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/05/2022 : 22:07:56
|
quote: Originally posted by drogsy
Prošli tjedan sam kupio auto i položio kaparu. Ako sve bude dobro, možda ga i dobijem ove godine. Međutim, u ugovoru mi piše da je cijena za koju sam ga kupio podložna promjeni s obzirom na stanje sirovina na tržištu (čitaj: s obzirom na inflaciju, koja trenutno u Sloveniji iznosi 6.9% godišnje), i sigurno ću ga platiti par tisuća eura više. Tako da, samo polako ljudi, sve će još više ići gore, bez nervoze.
![](icon_smile_big.gif)
Jbg. Marko, trebas voziti auto kao sto ga ja vozim, i nema frke. Traje vise, duze i bolje nego vlasnik! |
Los cukar na fritulama! |
|
sumohrvat
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 06/05/2022 : 12:08:03
|
quote: Originally posted by zare80
quote: Originally posted by alaniusfordius
Fascinantno mi je da je fabrika koja izvozi 80% proizvodnje propadne, cak i u tim uslovima. nekako bih razumeo da je taj procenat bio plasiran na prostorima SFRJ, ovako je to za udzbenike menadzmenta
Po meni je jednostavno, dok se rat dogadja ti ne radis, svi kojima si izvozio su se u medjuvremenu prebacili na neki drugi izvor sa kojim su potpisali dugorocne ugovore. Posle rata, je pitanje koliko je toga sruseno, koliko je ljudi uopste ostalo da radi a i koliko si zadrzao klijenata. Kad se na to dodaju i sumnjive privatizacije sve ispadne logicno
Postavljali su se stranački pogodni ljudi, spremalo se u vlastiti džep, nije se ulagalo u opremu, radili su se štetni ugovori... Malo po malo se kaskalo za konkurencijom i tonulo sve dublje.... Jednostavno i već viđeno toliko puta na ovim prostorima. |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 09/05/2022 : 23:10:43
|
u maju stiže drugi deo Pre potrage,a u junu i sedmi album u Fra:
![](https://i.postimg.cc/xCzz5HJc/ratnici-najnoviji.jpg) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 09/05/2022 23:12:01 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12954 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 10/05/2022 : 15:29:37
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Uz Flintstones, i Billionaire Island od Russella mi se dopao. Ali sumnjam da je Marko to čitao...
Mene najiskrenije čudi da Marko do sada nije objavio The Flintstones.
Tko nije čitao, to je ona situacija kada od jednog stripa nastalog prema animiranoj seriji ne očekuješ apsolutno ništa, a dobiješ remek-djelčinu. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 10/05/2022 : 15:40:21
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Uz Flintstones, i Billionaire Island od Russella mi se dopao. Ali sumnjam da je Marko to čitao...
Tko nije čitao, to je ona situacija kada od jednog stripa nastalog prema animiranoj seriji ne očekuješ apsolutno ništa, a dobiješ remek-djelčinu.
Flintstonesi su mi najbolji Russellov strip, s njim je skroz pogodio u sridu, satira baš kakava bi trebala biti. Mada, ne bi se bunio ni da vidimo Snagglepussa u domaćem izdanju, a bome ni Wonder Twins. E da, ovo me sad sjetilo da sam skroz zaboravio provjeriti je li izašao kompletan One Star Squadron ![](icon_smile_big.gif) |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3326 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 10/05/2022 : 15:56:26
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Tko nije čitao, to je ona situacija kada od jednog stripa nastalog prema animiranoj seriji ne očekuješ apsolutno ništa, a dobiješ remek-djelčinu.
E da, ovo me sad sjetilo da sam skroz zaboravio provjeriti je li izašao kompletan One Star Squadron ![](icon_smile_big.gif)
Je, pre nedelju dana.
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
|
logo111
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
logo111
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/6.jpg)
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6365 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 17/05/2022 : 05:48:31
|
Ne znam da li sam već gnjavio, ne sjećam se...idu li nastavci Družbe iznimne gopsode ove godine? Da li se štogod promjenilo po pitanju Boysa i Invinciblea? |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
Croatia
29478 Posts
Posted - 17/05/2022 : 08:20:29
|
Stavit ću danas-sutra previewe. A ova tura će svakako kasniti bar 10 dana. Nastavci Druzbe su planirani za ovu godinu. Invincible i Boys nije se ništa promijenilo |
Trouble will find me |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3326 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
corto33
Senior Member
![](AvatarUpload/345.jpg)
Slovenia
2541 Posts
Member since 18/11/2003 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29478 Posts
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Markos
Webmaster
Croatia
29478 Posts
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7442 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
prop_ovednik
Senior Member
![](AvatarUpload/index(14).jpg)
Croatia
1494 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 18/05/2022 : 12:48:12
|
Dobro rečeno. Meni kao kupca koji ima zaostatke u katalogu ovo zastajkivanje dobro i dođe, mada, naravno, znam da je u Markosa obratno :) |
|
naker
Advanced Member
![](AvatarUpload/hellboy avatar1.jpg)
4984 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
prop_ovednik
Senior Member
![](AvatarUpload/index(14).jpg)
Croatia
1494 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 18/05/2022 : 12:56:11
|
Sad gledam svoju listu želja na fibrinoj stranici, najstariji strip koji još nisam kupio (a hoću) je "Pakao". Objavljen - 15.8.2008... Zaostatci, bome |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|