Nikad neću zaboraviti kad im je trebalo za prvi naslov, Mancini trener i Aguero zabija protiv davljenika duboko u sudačkoj nadoknadi za naslov. Dobro, ovo je puno bolji City, zadnja utakmica sezone i minimalne šanse za kiks. Jedino dobro za Liverpool je da je Gerrard trener Ville, a trebaju još prije slaviti kod Southamptona.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Newcastle rastavio Arsenal na proste faktore. Prelijep prizor.
Kad nas vec ne moze WHU dobiti, ima tko moze
Artetine ideje i management se raspali otkako je dobio novi ugovor. Ovo bi mogao biti enormno skupi posrtaj dugorocno. Liga prvaka se nudila, lova se nudila, ali neka, mi se jos ucimo ocito...do kad tako?
Tko god da uđe u LP s 4.mjesta bit će ionako slab u tom natjecanju. Naš se vrli trener odlučio rješiti hrpe igrača bezuvjetno, ne treba njemu nitko osim 15-ak "klinaca" da bi nas odveo do Lige prvaka. Eto sad se u ovim serijama poraza vidi što se dobiva kad tako pristupaš. Psihički i fizički iscjeđeni, bez duha, bez rješenja kad ga treba brzinski smisliti. No i Wengera smo držali 7-8 godina predugo, možemo i Arteti dati njegovih 5 minuta (godina) slave. Možda i pogodimo.
Vjerojatno prije početka sezone nitko nije vidio ni u doigravanju Huddersfield i Nottingham Forest, a eto ih na Wembleyu. Posebno je impresivna 2022. Foresta, nakon petnaestak kola bio je u zoni ispadanja, a eto ih na Wembleyu. Huddersfieldu nakon ispadanja iz PL su proricali da se nikad neće vratiti više u PL.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Nakon 0-2 s poluvremena, Everton preokretom "kupio" još jednu sezonu, barem, u elitnom razredu engleskog nogometa. Jer, s ovakvom igrom i/ili igračima, budućnost kluba ne izgleda lukrativno.
Nakon 0-2 s poluvremena, Everton preokretom "kupio" još jednu sezonu, barem, u elitnom razredu engleskog nogometa. Jer, s ovakvom igrom i/ili igračima, budućnost kluba ne izgleda lukrativno.
Deluje sve cisto sa Evertonom i opstankom? Kao kod nas Pazar, zaigrali poslednjih par kola :)
Zlata vrijedan preokret Evertona, iako bi mislim spasili se da su i izgubili, Leeds mi djeluje potpuno izgubljeno! Mislim da bi mogli i Leeds i Burnley izgubiti zadnje kolo (Newcastle i Brentford su rasterećeni i u dobroj formi). Everton mora raditi već danas ogromne kadrovske rezove! Svakako najveće razočaranje sezone!